Gość: angela IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.05, 10:39 Uwielbiam ten zespół !!!!!!!! Kocham wszystkie ich utwory!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Słynna praczka Re: BLACK EYED PEAS IP: *.chello.pl 23.08.05, 10:41 Gratuluję wyszukanego gustu muzycznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: BLACK EYED PEAS IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.05, 13:18 No co? LUbię ich. Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: BLACK EYED PEAS 23.08.05, 13:27 aandżela, aaandżela nie martw się, za rok zapomnisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: BLACK EYED PEAS IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.05, 15:14 Może trochę przesadziłam z tym że uwielbiam i kocham ale jak nagrali jakąś nową piosenkę to każda mi się podobała... no i ogólnie ich lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka I?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:31 Nie chodzi o to. Tylko co nam po takim wątku? Jeśli chcesz się podzielić wrażeniami muzycznymi to jakoś rzeczowo, konkretnie... A pisząc "uwielbiam ten zespół, kocham ich wszystkie utwory" nic nam tu nie wnosisz i wątek ma marne szanse na 'toczenie się' swoim torem bez zbaczania z tematu przewodniego. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.g. Re: BLACK EYED PEAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:19 widze ze niektórzy nie mają za bardzo pojęcia o tym zespole , dla mnie ich dwie pierwsze plyty były naprawdę solidne, polecam też solowe projekty will i am'a z naprawdę szanowanymi gośćmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: BLACK EYED PEAS IP: *.icpnet.pl 26.08.05, 10:16 Za wcześniejsze dokonania można jeszcze było ich lubić. Ale teraz? Komercha i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: BLACK EYED PEAS IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.05, 12:21 No bo mi chodziło o to co wy o tym zespole sądzicie ... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: BLACK EYED PEAS 26.08.05, 19:20 Fakt komercja ale są utalentowani i mają pomysł, za to + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: BLACK EYED PEAS IP: *.chello.pl 26.08.05, 19:33 Gdyby cała komercja "wyglądała" tak jak BEP - byłoby pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: BLACK EYED PEAS 26.08.05, 19:55 Ano właśnie. To jest muzyka przyjemna i niezobowiązująca, ale solidnie zrobiona. Fajna melodyjnie, niegłupie podkłady. Dzięki nim na imprezach leci mniej rzeczy które trudno strawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: BLACK EYED PEAS IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.05, 21:15 Muzę mają fajną! Odpowiedz Link Zgłoś
ignus Re: BLACK EYED PEAS 27.08.05, 01:13 a wlasnie nie. nie dosc, ze robia utwory na tych samych patentach przez caly czas (zawsze w refrenie jakies slowo pada wiecej niz 3 razy) to jeszcze drazni mnie obecnosc w radiu. bo gdyby puszczali jakis solidny pop, jak chociazby Blackfield, to rozumiem. a tu jakies szmatlawce ołnołnołnołbejbedołntlaj. nachalne, niemile dla ucha, moze na wiejska potancowke. a do sluchania to lepiej sobie wlaczyc cos porzadnego. zauwazam upadek muzyki. w radiu puszczane sa rzeczy kretynsko proste, gust sie upraszcza. malo kto slucha muzyki, bo lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: BLACK EYED PEAS 27.08.05, 01:50 Na wiejską potańcówkę? Choć nie miałem okazji na takowej być, wiem że tam grają rzeczy z nico innej bajki. Stacje radiowe mają do siebie to że grają swoje przeboje aż wszystkim się będzie robić niedobrze słysząc je po raz kolejny. Co do tych patentów też mam wątpliwości. Patrząc na przeboje radiowe pierwsze z brzegu: Shut up i Let's get it started... Nie powiem że są jakieś diametralnie różne, ale to są kawałki z tego samego albumu. Z tym upadkiem to też nieco przesadzasz. "Przeboje" odkąd pamiętam nie powalają na kolana ambitnością. To jest norma. Większości słuchaczy takie właśnie utwory (a często dużo gorsze) sprawaiją przyjemność. Gdyby tak nie było, radia by tego nie grały, bo im chodzi ilość słuchaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: BLACK EYED PEAS IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.05, 18:09 Ja rozumiem...wolicie Mandarynę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ignus Re: BLACK EYED PEAS 29.08.05, 16:03 a mi sie wydaje, ze angela jest prowokacją. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa1 Re: BLACK EYED PEAS 24.09.05, 18:44 Dla każdego coś innego. Możesz zmienić stację radiową i po sprawie. Generalnie słucham innej muzyki, ale dla relaksu lubię posłuchać Black Eyed Peas. Mają fajne, melodyjne kawałki, pełne ekspresji. Co widzisz złego w powtarzalności słów? Dobra piosenka, to taka, która wpadnie w ucho i na długo się zapamiętuje. Ale jak komuś się nie podoba, to nie musi słuchać. Proste prawo wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: BLACK EYED PEAS 27.08.05, 22:00 Czy w każdym wątku musi się znaleźć słowo: Mandaryna lub Doda, rzygnąć się chce za przeproszeniem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: BLACK EYED PEAS IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.05, 11:25 ty ją lubisz czy przeciwnie rzygać Ci się chce jak to słowo słyszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: BLACK EYED PEAS IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.05, 13:37 Ale Mandaryna to coś zupełnie innego niż Black Eyed Peas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: BLACK EYED PEAS IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.05, 08:41 No raczej ale chyba nic nie jest warte porównywania z mandaryną- ja tak myślę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: BLACK EYED PEAS IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.05, 16:14 O co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: BLACK EYED PEAS IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.05, 19:38 no i co z tego? Inni też tak mają! Odpowiedz Link Zgłoś