Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 24.09.02, 19:55 Metallica - The Call Of Ktulu Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 24.09.02, 19:57 Znowu Genesis "Seconds Out" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julie Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 10:16 Anastacia i jej płytka Not that kind. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 25.09.02, 10:35 Zestaw na dzisiaj: IAN BROWN - "Music of the Spheres" LECH JANERKA - "Bruhaha" AUTECHRE - "Garbage" (EP) THE VERVE - "A Northern Soul" PSYCHEDELIC FURS - "All of this and nothing" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.net / 217.119.66.* 25.09.02, 19:53 Tori Amos "Cool on your island" a zaraz potem Stevie Nicks "Rooms on fire" Camouflage "Suspicious love" Kate Bush "The wedding list" Lamb "Lusty" Hungry Lucy "Grave" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadir Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.arcor-ip.net 25.09.02, 20:34 "21st Century Schizoid Man " King Crimson Zaraz "I talk to the wind".... Juz sie ciesze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Simpson Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.proxy.aol.com 25.09.02, 23:58 Wlasnie leci w radiu jakas piosenka Nirvany, wlasnie odkryta, puszczaja to mniej wiecej od 40 min, przerywajac tylko wypowiedziami sluchaczy na tamat "nowego" utworu......nawet niezly, w kazdym razie slyszalam to juz tyle razy, ze zdazylam sie przyzwyczaic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.09.02, 11:05 Słucham Tomahawka i mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 26.09.02, 13:29 Fun Lovin' Criminals-100% colombian. Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 26.09.02, 13:41 Fun Lovin' Criminals-100%Colombian. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 26.09.02, 16:34 Faith No More - "Real Thing". W tej chwili leci The Morning After Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.09.02, 16:40 michalgajzler napisał: > Faith No More - "Real Thing". W tej chwili leci The > Morning After O, bardzo lubię ten utwór. Jeden z lepszych z TRT. A co, też sobie go zaraz zapuszczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 18:41 KAENŻET YEAHHHHHH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.net / *.kra.warszawa.supermedia.pl 27.09.02, 17:34 Maanam "Nocny patrol" a potm chyba będzie Opus III "Mind fruit" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: 213.216.82.* 27.09.02, 17:40 "thrak" king crimson. album coraz bardziej mi sie podoba, choc kilku momentow nie trawie (jeszcze?) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pinslip Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 28.09.02, 11:23 Page & Plant - Walking into clarskdale... utwor "Blue train" Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 28.09.02, 12:21 Wczoraj przez cały dzień FNM, więc dzisiaj cos dla odmiany: FREE (od kilkudziesięciu minut)płyta "Fire And Water" (w tej chwili "Don't Say You Love Me"). Odpowiedz Link Zgłoś
vulture dziś monotematycznie 28.09.02, 15:12 Ale nie codziennie Peter Gabriel wydaje nową płytę, więc raczej ona rządzi i przez jakiś czas rządzić będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.net / *.kra.warszawa.supermedia.pl 29.09.02, 21:28 od paru dobrych godzin na zmianę Peter Gabriel "Up" Katarzyna Groniec "Poste restante" Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 04.10.02, 00:31 10 piosenek, które mnie czekają: "Legal Shot" THE TOASTERS "Our House" THE MADNESS "Left For Dead" VOODOO GLOW SKULLS "Good Rats" DROPKICK MURPHYS "Gotta Go" AGNOSTIC FRONT "Racist Friend" THE SPECIALS "Pistol Grip Pump" RAGE AGAINST THE MACHINE "Iron Lion Zion" Bob Marley "Outta Scotch" THE REAL MCKENZIES "American Jesus" BAD RELIGION Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 04.10.02, 01:06 Ja słucham najlepszego utworu z ostatniej płyty Kansas - Myriad. Ale resztę utwórów sobie daruję, idę spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.02, 01:11 "sklamalam" edyta bartosiewicz a w kolejce sa: "keskese" kasia nosowska "jesienna zaduma" elzbieta adamiak "tydzien lez" izabela trojanowska "szal niebieskich cial" maanam "why worry: dire straits :mercy street" peter gabriel "london" roger hodgson a potem chyba pojde spac bo juz myszka sie wyladowala Odpowiedz Link Zgłoś
abakus1 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 04.10.02, 13:04 Nikt pewnie nie przeczyta tgo posta... Właśnie "Quality Control" Jurassic 5 odbija się od ścian... potem może Herbaliser albo Amon tobin? Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 04.10.02, 14:34 abakus1 napisał: > Nikt pewnie nie przeczyta tgo posta... A jednak. Ja słucham właśnie głosu mojego szefa zza ściany - muzyka dla mych uszu, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.net / *.kra.warszawa.supermedia.pl 04.10.02, 16:47 Loreena McKennitt "Greensleeves" Tori Amos "Mrs Jesus" Lamb "Lusty" Sneaker Pimps "Velvet divorce" Tracy Thorn "The hunter gets captured by the game" Stina Nordenstam "People are strange" The Breeders "Cannonball" Kristin Hersh "Teeth" Smashing Pumokins "ava adore" Angelique Kidjo "Summertime" to mój zestaw na najbliższą godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
vulture SOBOTNI PORANEK- RAZ NA LUDOWO 05.10.02, 10:03 MEGADETH "Train Of Consequences" PETER GABRIEL "Darkness" ALICE COOPER "Hell Is Living Without You" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 05.10.02, 18:22 Bad Religion - The Gray Race. Kawałek "the streets of America". Do sprzątania naprawdę dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 05.10.02, 18:40 FNM - "Real Thing" i piosenka pod tym samym tytułem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 05.10.02, 22:37 michalgajzler napisał: > FNM - "Real Thing" i piosenka pod tym samym tytułem. A u mnie też FNM tyle że King For A Day. Star A.D. - nie lubię tego kawałka. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 08.10.02, 17:15 Teraz Deep Purple "Machine Head" (a dokładniej Pictures of Home). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 08.10.02, 17:23 A ja sobie słucham kawałków z ostatniej płyty Budgie - Deliver Us From Evil. Wiem, to taki komercyjny hardrock ale ja lubię takie brzmienia Utwór "Norad - Doomsday city" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.opa-carbo.com.pl 09.10.02, 23:12 TRICKY-ANGELS WITH DIRTY FACES.TRICKY JEST ZAJEBISTY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.02, 22:16 Gość portalu: gaspar napisał(a): > TRICKY-ANGELS WITH DIRTY FACES.TRICKY JEST ZAJEBISTY... O ! Popieram ! Znam wielu ludzi, którzy nie lubią akurat tej płyty Trickiego, ale ja wręcz przeciwnie. Uwielbiam ją ! Masz u mnie plusa Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 09.10.02, 23:53 To jest (będzie) grane: DR.GREEN "S.K.A.T.A" DE PRESS "Andriusza" DROPKICK MURPHYS "Skinhead On The MBTA" VOODOO GLOW SKULLS "The Drop In" THE UKRAINIANS "Zavtra" SKARFACE "Best Friend" ŚWIAT CZAROWNIC "Border" SKAOS "Too Late" LEVELLERS "What A Beautiful Day" BLUEKILLA "Skinhead Reggae" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.02, 15:44 Śmierć Kliniczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.10.02, 01:04 homohedonistus napisał: > To jest (będzie) grane: > > DR.GREEN "S.K.A.T.A" > DE PRESS "Andriusza" > DROPKICK MURPHYS "Skinhead On The MBTA" > VOODOO GLOW SKULLS "The Drop In" > THE UKRAINIANS "Zavtra" > SKARFACE "Best Friend" > ŚWIAT CZAROWNIC "Border" > SKAOS "Too Late" > LEVELLERS "What A Beautiful Day" > BLUEKILLA "Skinhead Reggae" > > Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.10.02, 01:29 Ja też większości wymienianych tutaj (w tym wątku) piosenek (a nawet za przeproszeniem artystów) nie znam. Co do Levellersów to znam 3 (słownie: trzy) piosenki. A tą piosenke to ostatnio katuję codziennie rano, tuż po tym jak wyjrzę za okno. Życzę miłego (prawdopodobnego) słuchania na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.10.02, 01:33 noo jak tak spojrzec na caly watek to..wogole nic nie znam ale bylam ciekawa czego sluchasz a tu.............w sumie dalej niewiadoma Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.10.02, 01:40 To tutaj to zasłona dymna. Po prostu dbam o swój ymydż. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.10.02, 01:43 ale zauwazylam ze takie klimaty hmm "regalowe"?albo zle wnioskuje? ogrom muzyki jest przerazajacy jednak...ale i pocieszajacy bo oznacza to ze zawsze cos nowego jeszcze da sie odkryc! Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.10.02, 01:49 "Roots roots reggae vibrations The voice of rastaman to liberation To liberation of all nations" "Babylon You Must Go Down" Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.10.02, 01:58 tjaaaaaa o tej porze mam inne mysli w glowie)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.10.02, 02:01 O takiej porze to ja się dziwię jak zdarzy mi się coś pomyśleć)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.10.02, 02:03 a ja mysle))no ale to zalezy co robie.. teraz np zastanawiam sie czemu slucham dobiegajacych smetnych kawalkow z mtv classic zamiast puscic sobie swoje mp3... Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.10.02, 02:07 Jak dla mnie to już za dużo tego myślenia. Pora abym zrobił to co umiem robić najlepiej, czyli poszedł spać. Dobranoc i miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.10.02, 02:08 zycze rowniez milych snow, a co wazniejsze to milego poranka! sobie zreszta tez go zycze, a co.. Odpowiedz Link Zgłoś