Dodaj do ulubionych

Kurt Cobain

IP: 217.17.33.* 09.09.05, 10:17
Hello!

Zapraszam wszystkich serdecznie na moją nowo powstałą stronę o Kurcie
Cobainie. Adres: www.kurtcobain.bo.pl
Obserwuj wątek
    • mrtorture1 Re: Kurt Cobain 09.09.05, 11:09
      Dobra strona, warto zajrzeć.
      Zapraszam też do mnie www.poisonedminds.blo.pl/
    • Gość: love_Nirvana Re: Kurt Cobain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:42
      Błąd rzeczowy na twojej stronie: Kurt NIE popełnił samobójstwa, jest to kwestia
      conajmniej szalenie niepewna. już mi się strona przestała podobać
      • artur666 Pokoj jego duszy. 09.09.05, 13:54
        A ja uwazam, ze Kurt C. wcale nie zasluguje na miano Ikony. Facet przez walenie
        sobie mozgu drugami, popadl w okropny deprescje. Podczas kruciutkiej kariery
        Nirwany raptem wydali jedna dobra plyte, ktora chwycila (Neverminde). Cobainowi
        NIKT; nie pomogl a wyjsc z tego "kanalu psychicznego", po co taki, jaki byl
        (chory i nieszczesliwy) to najlepsza papka dla mass!!!!
        I nie jest to moim zdaniem powod, az do takiego szalenstwa fanow. Robienie
        wiatru po jego smierci to nic innego jak robienie kasy! W koncu podczas jego
        zycia, zarabiano na nim, a wiec trzeba bylo wymyslec cos aby kasa plynela
        nadal.
        A wiec,
        Cult of Kurt Cobain! I masy lykaja jak pelikany.
        Pokoj jego duszy.
        • Gość: Panna Nikt Re: Pokoj jego duszy. IP: 194.242.52.* 09.09.05, 17:07
          Ale w jednej kwestii się z Tobą nie zgodzę. Może i największy suces zrobiła
          Nevermind, ale to nie znaczy, że Bleach czy In utero nie były dobre.
        • Gość: j Re: Pokoj jego duszy. IP: 81.15.159.* 09.09.05, 17:17
          a kogo powaznego obchodzi czy Kombajn sam sie zaciukal czy zostal zaciukany? najwyzej glupie nastolatki. zupelnie tego nie rozumiem. ja rownie dobrze moglbym sie zastanawiac czy Ian Curtis popelnil samobojstwo czy nie. kretynizm. wazna jest muzyka, a skoro muzyka Nirwany nie umie sie obronic to potrzebne sa wokol "skandale" i spiski. a muzyka N. przy muzyce JD to disco polo
          • Gość: dj tartakk Re: Pokoj jego duszy. IP: *.futuro.pl 09.09.05, 20:53
            pisanie że muzyka nirwany to disco polo
            świadczy o głuhocie lub niedorozwoju
            a to że kochasz joy division to pięknie
            ale nie obrażaj ich muzyki dowodząc że ich fanami
            są ludzie o niskiej wrażliwości na muzykę...

a propos nevermind - sam cobain nie lubił tej płyty ze względu na brzmienie
            (ugrzecznione)
            właściwie szczytowym osiągnięciem jest in utero
            to płyta o jaką cobainowi chodziło i jest z całą pewnością dojrzalsza niż
            nevermind...
      • Gość: j Re: Kurt Cobain IP: 81.15.159.* 09.09.05, 17:12
        ile masz lat? 14? 15?
    • Gość: Adi Re: Kurt Cobain IP: *.tomaszow.mm.pl 09.09.05, 18:25
      Dajcie spokój dziewczynie! tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka