Gość: Motylek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:45 Jaką muzyke uważacie za najlepszą dla duszy...niezaleznie od jej stanuJa osobiście polecam płyte zespołu Zero 7 Simple things miodzio A co Wy zaproponujecie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schabomil Re: Muzyka dla duszy??? 12.10.05, 21:50 Gość portalu: Motylek napisał(a): > Jaką muzyke uważacie za najlepszą dla duszy...niezaleznie od jej stanu Chóry Anielskie S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madelaine Re: Muzyka dla duszy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:54 ja odbiegnę mocno, regeneruję nerwy przy jazzie i muzyce klasycznej. A ostatnio dobrze na duszy robi mi Norah Jones (obie płyty jednakowo dobre moim zdaniem), bardzo ciepła, melodyjna i kojąca. Oprócz Norah: - Marcus Miller - płyta 'Silver Rain' - bez jakichkolwiek tekstów, samemu można ją sobie ubrać w słowa zależnie od interpretacji. Fajny basik, saksofony itd. - Eric Clapton - najnowsza płyta 'back home' - i trochę młodych śpiewaków jazzowych w stylu Michaela Buble'a czy Petera Cincotti Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Muzyka dla duszy??? 12.10.05, 22:08 buddha bar (w szczególności vol.6) eva cassidy silje nergaard - nightwatch lamb mercury rev - deserters song nina simone pink floyd - the division bell soundtrack z 'trzy kolory: niebieski' to moje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motylek Re: Muzyka dla duszy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:08 To tak: kalsyka zwsze i wszędzie, Michael Buble i Norah Jones oczywiście tak, Eric Clapton mniej znany, a pozostali wogóle...ale nie omieszkam spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Susi Re: Muzyka dla duszy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:30 U mnie na 1-wszym miejscu jest zawsze ENYA. Pozdrawiam jej wielbicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izza Re: Muzyka dla duszy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:53 > Jaką muzyke uważacie za najlepszą dla duszy...niezaleznie od jej stanu Anima Damnata ) Odpowiedz Link Zgłoś
proca_toya Re: co za pytanie!!??!! 13.10.05, 01:06 Gość portalu: Motylek napisał(a): > Jaką muzyke uważacie za najlepszą dla duszy... only polish blues stare, dobre - tadziu nalepa - to są nasze korzenie Odpowiedz Link Zgłoś
proca_toya Re: co za pytanie!!??!! 13.10.05, 03:27 proca_toya napisał: > Gość portalu: Motylek napisał(a): > > > Jaką muzyke uważacie za najlepszą dla duszy... > > only polish blues stare, dobre - tadziu nalepa - to są nasze korzenie Chociaż puste mam kieszenie, No i wódy czasem brak. Ja już nigdy się nie zmienię, Zawsze będę żył już tak. Nie słuchałem nigdy ojca, Choć przestrzegał: "Zgnoją Cię!" Z naiwnosci w oczach chłopca Dzis już wielu smieje się. Ale jedno wiem po latach. Prawdę musisz znać i ty: Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejsć na psy Kumpel zdradził mnie niejeden I niejeden przegnał, lecz Nie szukałem zemsty w niebie. Co kto robi jego rzecz. To dziewczyna, która miałem, Chciała w życiu tylko mnie. Teraz z innym jest na stałe, Każdy kocha tak jak chce. Ale jedno wiem po latach, Prawdę musisz znać i ty: Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejsć... zejsć na psy! Chociaż puste mam kieszenie, No i wódy czasem brak. Ja już nigdy się nie zmienię, Zawsze będę będę tak! Odpowiedz Link Zgłoś
jassmanka Re: Muzyka dla duszy??? 13.10.05, 16:02 Joseph Malik "Aquarius Song" mióóóóóóóóóóóóódd! I Metropolitan Jazz Affair... No i Jazzanova - "In between" Och dużo tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Muzyka dla duszy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:19 Temat rzeka ale skoro krótko, to na pierwszy ogień przychodzi mi soul, to oczywiste ale z drugiej strony, będąc i czując się europejczykiem jest taka wytwórnia Windham Hill ... oni robią takie rzeczy, że człowiek liże rany przez życie zadane. Odpowiedz Link Zgłoś
kill_yourself mało oryginalnie... 13.10.05, 22:56 ... z mojej strony - Archive, moje niedawne "odkrycie". Odpowiedz Link Zgłoś