natka_87 Re: Czego słuchacie w nocy? 27.12.05, 22:41 Witam musicalowo Dziś zaczynam od uwertury do: Metra, Fatamorgany, Opentańca, pojawi się pewnie coś z Grease, Romea i Julii, Aquariusa, dawno Chopina nie było wiec pewnie też, no i na dobre zakończenie Cinematic Orchestra. Podsumowując jedna wielka mieszanka wybuchowa. Choć można jeszcze wsadzic między Chopina a uwertury Nirvane, Neo, cos Santany i Preisnera i wtedy dopiero bedzie chaos muzyczny hmm...a może by tak spróbować? Pozdrawiam z chaosu N. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 28.12.05, 00:56 Już jest noc, a ja właśnie słucham muzyki spod znaku active rock SOAD, KORN, STAIND, PORTAL, SHINEDOWN, DISTURBED. Mała odmiana po Kasi Bush, niech sobie dziewczynka odpocznie pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w nocy? 28.12.05, 01:02 Odwiedziłem stronę Relapse... i przesłuchuję sample. Alchemist, Mastodon, Dilinger - wiadomo. Burst? Musze się zainteresować... shop.relapse.com/dbmedia/audio/Burst_-_Where%20the%20Wave%20Broke4.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
student_pierwszego_roku Re: Czego słuchacie w nocy? 28.12.05, 02:30 Witam Myślałem, że posłucham Turnaua 11:11, ale płyta na swoją, moją premierę będzie musiała poczekać, mam ochotę na coś nad czym nie muszę myśleć - coś, co znam na pamięć. Kurczę problem mam bo jedyne, co mi przychodzi do głowy to Depesze, ale ileż można... Pewnie Ennio Morricone sobie włączę. Mam ochotę na coś spokojnego pozdrawiam muzycznie Odpowiedz Link Zgłoś
theagata O Depeszach. 28.12.05, 11:21 student_pierwszego_roku napisał: > jedyne, co mi przychodzi do głowy to Depesze > Już ponad miesiąc ten temat nie daje mi spokoju. Zadałam pytanient. na Forum -> Kultura -> Prywatne -> Muzyka -> Depeche Mode. Ciekawe czy ktoś tam jeszcze zagląda. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
student_pierwszego_roku Re: Czego słuchacie w nocy? 28.12.05, 23:32 Ojej - kolejne moje muzyczne zakochanie Wiem, że głębiokiej nocy to jeszcze nie ma, ale już wiem, że tą noc zasponsoruje: 'all the things you said' - gorąco wszystkim polecam, absolutnie GENIALNE!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natka_87 Re: Czego słuchacie w nocy? 28.12.05, 23:44 Witam znad książki. Dzisiaj bedzie spokojnie bo lektura tego wymaga. Suita Peer Gynt Griega, Zima Vivaldiego i z okazji białości za oknem La finestra di fronte. Pozdrawiam zimowo N. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 29.12.05, 00:54 1. dzięki studencie_ za odp. 2. żeby unieść się ponad spadnięty śnieg dzisiaj zapodam sobie the music - The Music pzdr. biało Odpowiedz Link Zgłoś
natka_87 Re: Czego słuchacie w nocy? 29.12.05, 21:51 Dzisiaj noc zaczynam wcześnie Na początek Mogwai "Happy songs for happy people" żeby się rozweselić jako tako po wstrząsającej lekturze. Jak się już zrobi bardziej nocnie niż wieczorowo to Ewa Małas Godlewska & Jose Cura "Song of love". Wieki tej płyty nie słuchałam sama nie wiem dlaczego Miłej nocy N. PS. "Amadeusz" dziś na Polsacie 3 Oskary to chyba warto ------------ "Brnę we mgle Gubię drogi swe Nie odnajdę się" Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 30.12.05, 01:33 natka_87 napisała: > żeby się rozweselić jako tako po wstrząsającej lekturze. Aż muszę zapytać o tytuł > PS. "Amadeusz" dziś na Polsacie Nie pamiętam już co to polsat, mam awersję do czarnego pudełka. Dzisiejszej nocy jestem w Islandii razem z Mugisonem i jego Mugimama (...) właśnie wybrzmiewa Murr Murr. pzdr. z zimna ale ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
kaczryka Re: Czego słuchacie w nocy? 29.12.05, 23:40 hmmm...zależy.raz lecą "smęty" w stylu leonarda,king crimson z epitaph itp. a innym razem coś do ryczenia jak slipknot Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w nocy? 30.12.05, 00:26 Faint No More -> "Album Of The Year" Odpowiedz Link Zgłoś
student_pierwszego_roku Re: Czego słuchacie w nocy? 30.12.05, 02:48 Dzisiaj zdecydowanie spokojniej: Leonard Cohen - 'famous blue raincoat' 'It's (almost) four in the morning, the end of December Poznan is cold, but I like where I'm living' /I'm sending my regards/ Miłego nocnego słuchania -- znowu mam dylemat natury tłumaczeniowej czy zdanie: "Did you ever go clear?" należy tłumaczyć w aspekcie fizycznym, jako takiego osamotnienia, czy dotyczy to tego domu w głębi pustyni... bo tłumaczenie Zembatego 'czy myślałeś o tym by zwiać' absolutnie do mnie nie przemawia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
orald Re: Czego słuchacie w nocy? 30.12.05, 09:34 Ja słucham chrapania mojej starej. I mnie to wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
natka_87 Re: Czego słuchacie w nocy? 30.12.05, 21:05 Witam wieczornie Z tego Mozarta to niezłe ziółko było heheFilm był dobry tylko te reklamy. Kto kupuje o 2 w nocy wałek do malowania ścian??? Ja rozumiem desperacje owej firmy ale to już przesada o 2...w nocy...wałki wtykać ludziom A swoją drogą ciekawe czy gdybym zadzwoniła w 10 minut po reklamie(wtedy dostaje się dłuższy kij gratis- parodia)ktoś odebrałby zamówienie Wracając do meritum fajny ten Wolfi był dlatego dziś sobie posłucham jego Requem a dalej: Macy Gray 'I try' Secret Garden 'White stones' J.A.P. Kaczmarek muzyczke z 'Marzyciela' Hair 'Aquarius' Coldplay 'X&Y' i na dobre zakonczenie Extreme 'More than words'. Znowu troche chaotycznie ale co tam Udanego Sylwestra wszystkim Pozdrawiam N. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 31.12.05, 01:24 Słucham teraz audycji "Syntetyczne nastroje" w Jazzradio. Właśnie wybrzmiewa Barbara Morgenstern. Ostatnia noc `05. Życzę wszystkim pięknego dwa tyś. szóstego. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
student_pierwszego_roku Re: Czego słuchacie w nocy? 31.12.05, 03:17 Tylko dobrych płyt w 2006 roku Wam życzę i aby nocki zarywane były tylko ze względu na chęć posłuchania muzyki. a teraz słucham Mobyego - sleep alone i porcelain ale chyba zapodam coś co mniej zachęca do spania Może Michała Jackowskiego? Ale jedyne, co by mi teraz podeszło to 'will you be there' coś czuję, że skończy się jednak na: Ummagumma i wish you were here pozdrawiam sylwestrowo a jutro? The final countdown oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 03.01.06, 00:53 Witam w nowym roku Ciekawe co dobrego się wydarzy ... student_pierwszego_roku zmieni się pewnie w studenta_drugiego_roku ? Tymczasem u mnie wybrzmiewa wciąż Welcome to SKY VALLEY - KYUSS To mi przeszło ze słuchania dziennego w słuchanie nocne. Dzisiaj po prostu nie mogę się od tego oderwać. Przyssała się do mnie ta muzyka, albo ja do niej ... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
student_pierwszego_roku Re: Czego słuchacie w nocy? 03.01.06, 01:35 Aha - zaczęło się - znowu wisii nade mną obowiązek nocnego słuchania muzyki - przecież bez muzyki nad tymi książkami to zwariować by przyszło... > Ciekawe co dobrego się wydarzy ... > > student_pierwszego_roku zmieni się pewnie w studenta_drugiego_roku ? Jak zdam kolokwia, wyjściówki, egzaminy i czekające na mnie poprawki. Albo chociaż poprawki poprawek, to pewnie w istocie tak będzie. Aczkolwiek obecny stan mojej wiedzy tego nie zapewnia. Co jeszcze się zmieni? zdobędziesz papierek, że masz maturę i po co? ano żeby dalej ciążył na Tobie obowiązek nocnego słuchania muzyki Choruję ostatnio na Blasphemous Rumours i tego właśnie słucham przepiękne, a tekst refrenu powala pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natka_87 Re: Czego słuchacie w nocy? 03.01.06, 22:28 Witam w Nowym Roku Dzisiejsza noc bedzie długa bo chora troche jestem i jutro robie sobie wolne Choroba okazuje się korzystna Dziś z głośniczków poleci Michael Buble i tak dla kontrastu może Coma. theagata to Ty też maturzystka??? Pozdrawiam nocnie Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czy też maturzystka? 03.01.06, 22:31 natka_87 napisała: > > theagata to Ty też maturzystka??? > Tak. Sprzed lat, paru pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 03.01.06, 23:36 student_pierwszego_roku napisał: > > Choruję ostatnio na Blasphemous Rumours i tego właśnie słucham > przepiękne, a tekst refrenu powala > > Mnie dzisiaj powaliło chyba już. Czuję nadchodzącą chorobę Od 1,5 h słucham koncertu DM z Pasadeny 1988 r. i dzieje się ze mną coś dziwnego aż mi palce drżą nad klawiaturą. I doczekałam się w końcu najnowszej serii ulubionego Six Feet Under. Skonsumowałam go przed koncertem. Co za wieczór pełen dobroci dla zmysłów. A teraz śpiewamy razem ... "Everything Counts" Jak to jest mocno zakorzenione, sto lat nie słuchałam a teksty piosenek wybrzmiewają mi w pamięci. Jakby tej przerwy wcale nie było. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 04.01.06, 00:18 Przedstawienie się skończyło i dla ochłonięcia zmiana klimatu niemal o 180 stopni. Teraz słucham Active Rock Show w radiu jak co wtorek/środa. Ale koncercik był pyszny. Czuję że depeszowa gorączka prędko nie minie a nawet będzie się wzmagać. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
student_pierwszego_roku Re: Czego słuchacie w nocy? 04.01.06, 01:11 Ale się porobiło najmocniej PRZEPRASZAM (proszę nie krzyczeć za capsa, bo capsa nie użyłem tylko shifta ) To z roztrzepania - chyba przydałoby mi się wyspać (chyba nawet włączę sobie 'I need some sleep' eels) Cieszę się, że Depeche znowu Cię zachwycili Nie mogę przełknąć tej wpadki - jak mi głupio. Czyli dzisiaj - I need some sleep - perfect day (pierwszy dzień na zajęciach, od 8 zaliczenie - ale zdałem i to dlatego) potem pewnie coś jeszcze Ozzyego Osbourne'a Dla higieny. I równowagi psychicznej. Cieszę się, że udaje Ci się wracać do Depeszy i proszę raz jeszcze - nie miej mi za złe. i wracam do Bochenka... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Za co sorry? 05.01.06, 00:13 student_pierwszego_roku napisał: > Ale się porobiło > najmocniej PRZEPRASZAM > Nie mogę przełknąć tej wpadki - jak mi głupio. > > Co się stało? O co chodzi? Do kogo i za co to przepraszam? Czytam i nic nie rozumiem pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
student_pierwszego_roku Re: Za co sorry? 05.01.06, 01:12 Kogo przepraszam? A Ciebie. Chodzi o to, że post wyżej głupią rzecz napisałem (to z niewyspania i nadal mi strasznie głupio) >Czytam i nic nie >rozumiem Tobie również snu by się przydało A ja dzisiaj mam prawdziwą ucztę muzyczną 12 różnych wersji 'precious' I jest 'niezłe', ale niestety tylko niezłe, nie powala jak wersja harmonium enjoy the silence idę po kawę - ciepła kawa, noc, muzyczka - jak ja mogę się czegokolwiek nauczyć? Skoro już jestem w temacie nauki, to z góry przepraszam, ale prawdopodobnie opuszczę Was, Nocnych Słuchaczy na dwa tygodnie. 16-ty bierzącego miesiąca jest bowiem dniem rozlewu krwi na uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
student_pierwszego_roku Re: Za co sorry? 05.01.06, 01:29 Ech - pieszesz, że czytasz i nie wiesz o co chodzi, a ja piszę, żebyś przeczytała. Proszę bez komentarza. Już wyjaśniam, chodzi o mój post który był odpowiedzią na Twój dotyczący tego, co stanie się w tym roku. Pomyliłem Forumowiczki. Dlatego dopiero teraz pozwolę sobie uzupełnić - jak zapowiada Ci się ten rok? ja jeszcze tylko dodam, że jak zmienię swój nick to będę najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi (nie traktować zbyt dosłownie - chodzi o symbolikę) planuję tak co roku, i tak do sześciu.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Za co sorry? 06.01.06, 00:27 student_pierwszego_roku napisał: > Pomyliłem Forumowiczki. Noc. Ciemno. To i pomylić można > > planuję tak co roku, i tak do sześciu.. > Ho! ho! Sześć wcieleń studenta_ pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
luceq Re: Czego słuchacie w nocy? 05.01.06, 11:52 Wczoraj wsłuchiwałem się w zawikłane elektroniczne dżwięki Urban Tribe "The Collapse of Modern Culture" a zasnąłem przy drugiej, ambientowej płycie z albumu Mobiego "Hotel" Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Czego słuchacie w nocy? 05.01.06, 12:21 Ja w nocy spie jak kazdy normalny czlowiek. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon_bezsenny Re: Czego słuchacie w nocy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:16 w nocy zazwyczaj śpię, ewentualnie inprezuję gdzieś, lecz kiedy bezsenność ciśnie mi się w poduchę, to zazwyczj słucham mocnych- nocnych na bisce. dobra to audycja jest. myślę, że przedstawiać jej nie muszę. pod osłoną nocy dobrze słucha się przede wszystkim cięższych, lecz nie pozbawionych melodii brzmień. cradle of filth, mayhem, dimmu borgir, to podstawa nocnego(mocnego) grania. czasami natchnie mnie na jakiś brudny, knajpiany jazz w rodzaju milesa davisa. świetnie pasuje do wiosennych, samotnych nocy. zimą słucham raczej funki i lekkich smoothowych kawałków. casandra wilson, itp. dużo tych blaszek na półce mam, więc nie chce mi się dłużej rozwodzić. studencie_pierwszego_roku!!! popieram słuchanie sonaty artici. mam po niej kolorowe sny. "high hopes" floydów bardzo mnie pobudza (może przez te dzwony). odradzam (mimo całkowitego oddania i szacunku) behemotha i marduka! koszmary gwarantowane... sweet dreams (a made of this)... ps. mejla zostawiam jakby ktoś pogadać chciał... nikczemny_adres@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
student_pierwszego_roku Re: Czego słuchacie w nocy? 06.01.06, 01:22 =>theagata Czyli nie pomylę się strasznie jeśli pomyślę, że się nie masz mi za złe? Tak - będzie to coś w rodzaju rozsześciorzenia jaźni =>szymon_bezsenny Jakoś do całej Sonaty nie mogę się przekonać - co włączę jakiś utwór to jakoś tak nie moje klimaty. Przekonany w 100% jestem tylko do Utworu 'shy' - coś podobnego tego zespołu w brzmieniu możesz polecić? Bo 'shy' mnie za każdym razem rozkłada i słowa i pod względem muzycznym. Dzisiaj słucham: Dave Gahan 'I need you' - ładne, ale czegoś mi w tym brakuje. Brakuje tego czegoś, co ma np. 'Lillian'. I nie chodzi o brak dynamiki. Dynamika jest OK. Brakuje czegoś co by mnie chwyciło za gardło (coraz bardziej zastanawiam się, czy wgłębiać się w solową (solowa - dobrze rozumiem?) karierę Dave'a, polecacie coś?) Absolutnie mnie chwyciło za gardło odkrycie dzisiejszego wieczoru, mianowicie Damien Rice - The Blower's Daughter w wersji unpluged. Rewelka. Tak oto wyglądają moje dwa tygodnie bez komputera.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 09.01.06, 00:49 => student_pierwszego_roku Nie istnieje nic co mogłabym mieć ci za niedobre => natka_87 Metale bardzo ciężkie wieczorową porą? To musiał być rzeczywiście niezwykły dzień U mnie niby ostro ale mnie to mocno relaksuje * Welcome To Sky Valley - Kyuss * Na końcu tej płyty jest miła niespodzianka, która zawsze wywołuje uśmiech. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
natka_87 Re: Czego słuchacie w nocy? 09.01.06, 23:11 theagata napisała: > => natka_87 > Metale bardzo ciężkie wieczorową porą? > To musiał być rzeczywiście niezwykły dzień Niezwykły dzień? To był nerwowy dzień. Ja myślałam, że jak ktoś ma 19 lat na karku to już można mówić, że trochę mądry jest. Tzw. olej w głowie ma. Naiwna byłam. Efekty patrz lista wczorajsza. Z natury natka jest spokojna i raczej stara się z życzliwością podchodzić do świata to dzisiaj sobie posłucha: Cool kids of death- cokolwiek Lili Marlene- Lili storm Freak of nature- Bad dreams Zabili mi żółwia- egzotyczny zespół nie powiem Zero 7- przynajmniej miło zakoncze dzień Ciekawe co by na ten zestaw powiedział Bułhakow? Latająca Małgorzata+Zabili mi żółwia hehe I słówko do studenta: kawa w okolicy 3 w nocy??? No nie powiem zdrowy styl życia propaguje przyszły doktorek Ja tam jestem zwolenniczką nocnych odwiedzin lodówki Pozdrawiam czytająco Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 10.01.06, 01:11 => natka_87 Metale ciężkie przyniosły ulgę I nie łudź się. Już dawno ktoś mądry powiedział, że "człowiek całe życie się uczy" i wiadomo co dalej. Ten Bułhakow to z musu czy dla przyjemności? Chociaż przed maturą to chyba tylko z musu może być. Ale może jakąś przyjemność przy okazji obcowania z tą lekturą też odczuwasz? Przed chwilą podziękowałam panu Devendrze Banhartowi z jego Criple Crow i resztę nocy spędzam z panienkami o słodkich głosach, to jakby trójkącik CocoRosie - Noah`s Ark I gdy słyszę te pomiaukiwania zaczynam myśleć o tym czy kota sobie nie sprawić przypadkiem. A dalej słychać inne zwierzątka, jak to na arce. Nie, dla nich wszystkich to ja miejsca nie mam. pzdr. z arki miaucząc rżąc i chrumkając Odpowiedz Link Zgłoś
student_pierwszego_roku Re: Czego słuchacie w nocy? 10.01.06, 04:24 Witam serdecznie >Nie istnieje nic co mogłabym mieć ci za niedobre ogromną radośc mi tym dobrym słowem sprawiłaś. Naprawdę, wielką. kawa o trzecie w nocy smakuje najlepiej - tak głęboko - prawie jak muzyka, a razem z nią tworzy zestaw nie do pokonania theagatko , tak, tak - koteczki to wspaniałe stworki cały czas mi moja koteczka towarzyszy i jest to coś cudownego wyobraź sobie - czytasz, pracujesz - wszystko jedno. Siedzisz sobie, słuchasz muzyczki, przybiega do Ciebie Twój kochany kotek z podniesionym ogonem, zaczyna mruczeć, 'ciasto ugniatać' (zadowolone kotki mają w zwyczaju dreptać w miejscu), potem zaczyna miauczeć, wręcz krzyczeć - i to tylko po to, żeby jak wreszcie zakończysz dzień, zasnąć razem z Tobą... nie jest to bajka? Bułhakowa - Mistrz i Małgorzata? Nie miałem tego jako lektury - 'dla siebie' chciałem przeczytać, ale jakoś nie dokończyłem Skoro już taka godzinka - to chyba grzechem byłoby nie włączyć SDM i 'czarnego bluesa o czwartej nad ranem' i spać idę, bo kotek robi mi awanturę i za chwilę wszystkich obudzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natka_87 Re: Czego słuchacie w nocy? 10.01.06, 22:34 Witam jeszcze wieczornie Co do Bułhakowa."Mistrz i Małgorzata" lektura przymusowa ale jaki przyjemy to przymus. Jeszcze takiej książki nie czytałam. Działa jak narkotyk. Tylko ma mały minusik- lepiej nie czytać jej w autobusie. Ludzie jakoś się tak dziwnie patrzą jak się do książki uśmiecham. Ale jak tu się nie uśmiechać...No i o kocie też jest Papuga pożyteczne zwierze. Za krytyka muzycznego robi Przynajmniej moja Pani papuga muzyczke lubi. Na Chopina reaguje bardzo dobrze. Trochu gorzej z cięższymi dzwiękami ale popracuje nad nią Co do muzyki na dzisiejszą 'polityczną' noc: Michael Nyman "The Piano" Secret Garden "Dawn of a new century" Spokojnej nocy życzę Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 12.01.06, 01:51 mam kota na gorącym dachu mojej głowy on czuwa nad smakiem i kolorem moich nocnych spraw Pyszna Peszkówna też mi o kocie wyśpiewuje i o sms-ach też, i ćmach, i takich tam. => student_pierwszego_roku tak. pamiętam. 16. stycznia - rzeźnia Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 16.01.06, 00:39 => student_pierwszego_roku dobrze pamiętam? to jutro [dzisiaj już] - rzeźnia trzymam kciuki za twój szczęśliwy powrót do nocnego słuchania Ja dzisiaj pomiaukuję znowu z CocoRosie. Na prawdziwe kotki mam alergię. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
natka_87 Re: Czego słuchacie w nocy? 07.01.06, 23:20 Witam nocnie Dzisiejsza noc upłynie czytająco a przygrywać mi będzie Secret Garden a dokładniej płytka "Once in a red moon". Swojego czasu nie potrafiłam się z nią na dłużej rozstać i chyba już tak zostanie. A jak mi się znudzi to mam jeszcze płytke Ewy Małas- Godlewskiej i Jose Cury "Song of love". Miodzio Pozdrawiam nocnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Est Re: Czego słuchacie w nocy? IP: *.uni.opole.pl 07.01.06, 23:45 Jason Mraz - plyta "Mr.A-Z" - POLECAM ) /SZCZEGOLNIE: WORDPLAY, GEEK IN THE PINK. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w nocy? 08.01.06, 00:30 Gov't Mule "Deepest End" (w tej chwili "Blindman In The Dark"). Własciwie jako podkład do opowieści Zumbacha o jego dokonaniach najemnika w Katandze) Odpowiedz Link Zgłoś
student_pierwszego_roku Re: Czego słuchacie w nocy? 08.01.06, 02:56 Witam ponownie Hardcorową naukę bardzo wspomaga Enio Morricone. Dobry saksofon nie jest zły. Tylko trzeba być wyspanym idę po kawę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: Czego słuchacie w nocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 03:02 Ech, a ja juz dzis chyba sobie nauke zakoncze. Co za duzo to niezdrowo, o! :] A sponsorowal mnie AFI oraz Riverfenix ktory scoverowal 'Ordinary World' Duran Duran <!> Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
natka_87 Re: Czego słuchacie w nocy? 08.01.06, 21:43 Witam Może jeszcze mało nocnie jest ale co tam. W związku z tym, że wczoraj było spokojnie to dziś tak nie bedzie. Trzeba odreagować po cieżkim dniu. Coma- 'Wyjście z mroku' SOAD- wszystko jedno co byle głośno Metalica- to już jest krok desperacki w moim wypadku. Tez zespół gości u mnie okazjonalnie i dziś jest właśnie taki dzień. Rammstein- ale tylko w wypadku kolejnego pytania w związku z jutrzejszym spr. Chopin- finał z mistrzem Drastyczna noc się szykuje Ciekawe czy się czegoś naucze przy takim repertuarze???Zapobiegawczo założe słuchawki bo jeszcze mnie z domu wyrzucą Pozdrawiam wieczorowo Odpowiedz Link Zgłoś