Dodaj do ulubionych

Najtańsza oryginalna płyta jaką kupiliście

IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.09.02, 00:09
No, ja wyjadę z taką ceną - jakieś 2 lata temu kupiłem oryginalną płytę CD
Republiki "Masakra" za 7 zł 23 gr. Była jakaś drastyczna przecena w "Makro
Cash & Carry".
Myślę, że jak na początek licytacji to niezła cena - kto dał mniej??
Dodam, że bierzemy pod uwagę tylko płyty kupowane z "pierwszej ręki" i tylko
oryginalne.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pirx13 Re: Najtańsza oryginalna płyta jaką kupiliście 23.09.02, 00:25
      no no chyba będzie trudno pobić taka cenę. W moim przypadku to najtaniej
      kupioną plytą była "Sno-powiązałka" Voo Voo, kupiona za 9.90 w Media Markt i
      czarna Brygada Kryzys za 10 zł w jakimś małym sklepie. aaa zapomniałbym jeszcze
      o dwupłytowej składance wytwórni Extreme (m. in. Muslimgauze, Merzbow, Otomo
      Yoshide) kupionej też w Media Markt za około 10 zł. To tyle co pamiętam.
      Pozdr
      • Gość: As Re: Najtańsza oryginalna płyta jaką kupiliście IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.09.02, 00:31
        A, przypomniało mi się. Widziałem ostatnio w Tesco w koszu z tanimi płytami
        typu "dance hits" płytę Lady Pank "Międzyzdroje" za 10 zł.
        • Gość: MoleR Re: Czy ktoś to przebije? IP: *.bci.net.pl 23.09.02, 08:40
          Już kiedyś był podobny temat, więc pozostaje mi tylko powtórzyć się...smile))
          Na początku tego roku, w wyprzedaży poświątecznej w Tesco kupiłem kilka płyt,
          między innymi pierwszą płytę Hendrixa oraz, co bardziej mnie uciszyło, The
          Night Morphine za .....2,49 zł (za sztukę oczywiście). The Night kupiłem dwie
          (oddałem kumplom, gdyż sam byłem już w posiadaniu tej płyty...pół roku
          wcześniej zapłaciłem za nią ponad 60 zł).
          Powtarzam jeszcze raz, za każdą płytę zapłaciłem 2,49 zł (płytki na 100%
          oryginalne, z hologramem, pięknie i fachowo wydane)
    • jasiek666 Przebijam: 23.09.02, 08:48
      Creation of Death - "purify your soul" - 4,99 PLN
      Gathering - "Always" - 3,99 PLN
      obie nabyte na otwarciu w MEDIA MARKT.

Autopsy - "acts of the unspeakable" - 2,99 PLN
      składanka Necropolis Records - 2,99 PLN
      i jeszcze parę innych w tej samej cenie, jakis czas temu na wyprzedazy w EMPIKU.

co prawda o cdkach mowa, ale wczoraj widziałem w EMpiku MC Kobong "chmury nie
      było" za.... 0,99 PLN
      • Gość: Tomek Re: Nie przebiję... IP: 213.76.149.* 23.09.02, 09:08
        ...ale się pochwalę. Obie części składanki "The Best of David Bowie" - 69-74 i
        74-79, po 7.99 każda (hipermarket Jumbo), Neil Young "Rust Never Sleeps",
        Quatermass "Quatermass", Glenn Hughes "Addiction" (wszystkie trzy 9.99 - Media
        MArkt), Yes "Ladder", wydanie 2 CD - 19.99 (też Jumbo).
    • Gość: Hollow Re: Najtańsza oryginalna płyta jaką kupiliście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.02, 09:42
      Flapjack "Juicy planet earth" - 5 zł w Media Markt !
      • Gość: Lukasz Re: Najtańsza oryginalna płyta jaką kupiliście IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 23.09.02, 13:36
        Lady Pank Miedzyzdroje i Lowcy glow, obie po 2,50 zl w Tesco. Zooma- John Paul
        Jones i the best of Jon and Vangelis po 1 Euro w Karstadzie w Getyndze
    • Gość: rybb Re: Najta?sza oryginalna p?yta jak? kupili?cie IP: *.sgh.waw.pl 23.09.02, 15:50
      oryginalna plyta Tribe After Tribe 'Love Under Will' w sklepie z uzywanymi plytami za 1 dolara.
      • Gość: As Re: Najta?sza oryginalna p?yta jak? kupili?cie IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.09.02, 18:19
        Gość portalu: rybb napisał(a):

> oryginalna plyta Tribe After Tribe 'Love Under Will' w sklepie z uzywanymi
        plyt
        > ami za 1 dolara.

Nie klasyfikuje się, miało być z "pierwszej ręki".
        • Gość: As Re: Najta?sza oryginalna p?yta jak? kupili?cie IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.09.02, 18:20
          Gość portalu: As napisał(a):

> Nie klasyfikuje się

Raczej "kwalifikuje" miałem na myśli smile
    • Gość: Lukas Re: Najtańsza oryginalna płyta jaką kupiliście IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 18:33
      ELP "Live in Poland" za 9.90 zl w Media Markt.I wiecej nie mam sie czym
      chwalic sad
    • vulture Re: Najtańsza oryginalna płyta jaką kupiliście 23.09.02, 19:31
      EMPIK zrobił w zeszłym roku wielką wyprzedaż swoich starych śmieci i najtańszą
      płytą, którą sobie kupiłem dla śmiechu, była składanka Anity Ward, wykonawczyni
      jednego przeboju, "Ring My Bell". Zapłaciłem 2.99 i więcej warta nie była.
    • Gość: Ewa Re: Najtańsza oryginalna płyta jaką kupiliście IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 02:56
      Kupiłam z kosza z chłamem w supermarkecie HIT pewien CD. Co prawda kosztował
      17,99 PLN ale był wyjątkowy i unikalny. Proszą o niego znajomi na każdej
      imprezie oraz jest oczekiwany z radością przy okazji nasiadówy dla rodziny.
      Słuchamy go w aucie i przy każdej możliwej okazji. Po prostu: to jest składanka
      19 głównych tematów muzycznych filmów z Jamesem Bondem w oryginalnych
      wykonaniach (jesteśmy miłośnikami agenta 007, więc tą muzę znamy na pamięć).
      Wszystko, co najlepsze od "Dr No", do czasów Piersa Brosnana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka