student_pierwszego_roku Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 00:30 Właśnie leci z głośników "You were the last high" Nie mogę powiedzieć, że jestem wielkim fanem zespołu. Dwa dni temu się na nich natknąłem, znam ledwie dwa utwory z czego wyżej wspomniany bardzo do mnie trafia i zamierzam bliżej poznać się z ich twórczością. Zapowiada się ciekawie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kill_yourself Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 00:36 są takie zespoły, w których teoretycznie wszystko Ci odpowiada - muzycznie ok, ciekawe granie, techniczne, warstwa txtowa przyzwoita, wokal też w porządk - a jednak nie możesz się przekonać do zespołu. I DW to jeden z tych zespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.geonafta.jaslo.pl / 80.48.103.* 31.10.05, 17:48 podpisuje sie pod tym postem. Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 00:44 Jak dla mnie oni brzmią jak mieszanka wczesnego(a raczej sredniego ) REM, The Verve i Oasis co razem wzięte niesłychanie mnie męczy. Kojarzą mi sie z landrynkami i jedyne co maja ujmujące to nazwę - niestety, przykro mi że nie jestem w stanie słuchać takiej muzyki dłużej niz 20 minut, zeby nie mieć dość,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.chello.pl 21.10.05, 09:45 Według mnie to jedna z najlepszych amerykańskich kapel gitarowych ubiegłej dekady. W ostatnich latach niestety jakby się nieco zagubili, może dragi nie te Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokpit1 Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:27 DW to ostatnio jeden z moich ulubionych zespołów. Ostatnia płyta utwierdziła mnie w tym przekonaniu. Jeżeli ktos nie miał dotychczas okzaji zapoznac się z muzą DW to gorąco polecam. Zwłaszcza płyte z bananem. Pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 10:39 ja! ja uwielbiam!!! odkrylam jakies 4 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmplay Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.toya.net.pl 21.10.05, 14:57 kate-gun z jakiego miasta jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: water Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 21.10.05, 16:17 nie masz szans, ona jest moja Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 16:18 a co, startujesz? z capital city Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmplay Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.toya.net.pl 21.10.05, 16:45 aha, dzięki ja jestem z Slabtown Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 22:12 nieeeee, nawet nie wiedzialam ze film o nich nakrecili Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 22:14 czy to cos w stylu "sex pistols: wściekłości brud"? bo ten byl niezly :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna a Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.05, 11:16 a ja lubie. zaczelam od przebojowych singlowek wieeeki temu, reszta wtedy odpadla. od niedawna dopiero. ot 'i am a Scientist', 'get off' i 'godless'. Odpowiedz Link Zgłoś