Gość: karmi IP: 212.76.37.* 03.10.02, 18:44 Wrocilem niedawno z Mediolanu- tam po prostu szal na ich punkcie, we wloskim Mtv co godzine puszczaja ich teledysk w wersji angielskiej- Ja uszla z uma. Po prostu SUPERRRR! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Co ty suma saszoł?? 04.10.02, 10:00 Oglądaj bar, obejrzesz ten rewelacyjny zespół, a trzeba było do Łodzi się wybrać. Piekna kompilacja koncertowa. Budka Suflera i Tatu w hali sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Co ty suma saszoł?? 04.10.02, 10:28 I tak szybko przebrzmią, nie ma nad czym się rozwodzić. )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Pytanie w kwestii formalnej 05.10.02, 16:23 A jak Pashalska i Bachleda-Curuś zaczną się trzymać za ręce, to sprzedadzą więcej płyt? Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Pytanie w kwestii formalnej 05.10.02, 17:47 nie. muszą się najpierw rozebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Pytanie w kwestii formalnej 05.10.02, 18:17 No, faktycznie, to jest oczywiste. Pewnie i Alibabki byłyby popularne dłużej, jeśli prowadziłyby odpowiednią politykę marketingową. W końcu ich było pięć. A Filipinek siedem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Pytanie w kwestii formalnej 05.10.02, 19:04 za dużo. poczytaj np. komentarze nt. grupy Rockbitch. co za dużo to niezdrowo... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Pytanie w kwestii formalnej 06.10.02, 10:51 Hmm... Andrews Sisters to ostatecznie był tercet... Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Pytanie w kwestii formalnej 07.10.02, 18:33 tercet jeszcze przejdzie, kwartet już zdecydowanie nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pytanie w kwestii formalnej IP: 217.197.165.* 07.10.02, 18:51 A zespol Mazowsze? Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Pytanie w kwestii formalnej 07.10.02, 18:56 gruppensex to na forum erotica Odpowiedz Link Zgłoś
vulture "Jak orgietka to tylko w Warszawie, w Warszawie".. 07.10.02, 19:59 szarykot napisał: > gruppensex to na forum erotica > > Odpowiedz Link Zgłoś
beciab Re: Tatu- best 07.10.02, 20:02 Ja właśnie mam takie pytanie do Was - co Wy myślicie o tym zespole? Nie lubię tego rodzaju muzyki, tego rodzaju prowocyjnych teledysków itd. Ale "Nas ne dogoniat" wpadło mi trochę w ucho i przesłuchałam sobie kasetę. I powiem Wam, że w sumie mi się podoba. Sama się sobie dziwię. Ale jest parę kawałków, które są ok. Pewnie, że dużo tu zrobiły komputery, że pewnie za pół roku o Tatu nikt nie będzie pamiętał, że to kolejny zespół stworzony i wykreowany przez managera. Ale co myślicie, oprócz tego, że Mazowsze gdyby robiło teledyski, to byłoby dużo bardziej popularne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinez Re: Tatu- best IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.32.* 08.10.02, 15:56 No, rzeczywiście to genialna muzyka. Wysublimowane głosy, linie melodyczne niesamowite, skomplikowana struktura utworów stawiają ten zespół na jednym z pierwszych miejsc w historii muzyki rozrywkowej. A poważnie mówiąc to nędza do kwadratu, męczą się te dziewczynki niemiłosiernie, no ale kiedy ludziom się podoba... trudno. Gusta nie podlegają dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Tatu- best IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 09.10.02, 19:57 Suuuupeeeer!!!!! Kolejne gówno na listach przeboi. Odpowiedz Link Zgłoś