margala 11.10.02, 12:49 może ktoś pomoże? usłyszałem w "Radiu Jazz" jazzowo-swingujące wykonanie piosenki "Black Hole Sun" zespołu Soungarden. Śpiewała kobieta i mężczyzna. Piękne to było, ale nie moge znaleźć tego nigdzie. Może ktoś zna i pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b_sugar Re: 'Black Hole Sun' IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.10.02, 13:29 na kazie wyrzuca Black Hole Sun w wykonaniu Alanis Morrisete, moze to o to chodzi, jak sciagne to napisze wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pRong Re: 'Black Hole Sun' IP: *.euronet.net.pl 11.10.02, 13:34 słuchaj, nie wiem czy mój trop prowadzi w dobrym kierunku, ale słyszałem kiedyś że Alanis Morissette nagrała cover "Black Hole Sun". Niestety nie słyszałem go, Alanis to raczej nie moje klimaty (Soundgarden jak najbardziej tak!!)) pozdro ------------------------------------- teraz słucham Disturbed "Awake" Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: 'Black Hole Sun' 11.10.02, 16:19 b_sugar i pRong, dzieki za zaintereowanie. niestety to na 100% nie była Alanis. To był duet. wykonanie jazzowate. Wokalistka miała polskie nazwisko. To wszystko co wiem. Naprawdę piękne wykonanie. Od miesiąca chodzi mi po głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: 'Black Hole Sun' 11.10.02, 18:03 Możliwe że kompletnie nie będę miał racji, ale klimaty jazzowate, polskie nazwisko wokalistki to mi na myśl przychodzi tylko Basia- i tu mam problem bo nigdy nie wiem jak pisze się jej nazwisko, ale chyba Trzecielewska. No ale gdyby była to ona to chyba byś wiedziała, tak myśle... Odpowiedz Link Zgłoś