andzia211 09.12.05, 14:40 Zaje...wrażenie na mnie zrobiły dzieciaki z tego zespołu.Muzyka b. mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pani_dj Re: Tokyo Hotel IP: *.acn.waw.pl 09.12.05, 20:38 a ja daaaaawno takiego szitu nie slyszalam i nie widzialam. no ale o gustach przeciez nie bedziemy dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka220 Re: Tokyo Hotel 09.12.05, 21:12 Jak by to był shit, to by na pierwszych miejscach list przebojów się nie znalazł.Mnie też sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Tokyo Hotel 09.12.05, 21:29 no coz... Rzeczywiscie, Mandaryna nie jest shitem, bo w koncu znalazla sie na pierwszych miejscach list przebojow. Ciekawy tok myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jasioo21 Re: Tokyo Hotel 23.12.05, 10:01 Tak zdecydowanie mega szit tego roku. Boze goscie wygladaja jak hiphopowcy, spiewaja jakis niby rock, cos tam pokrzycza po szwabsku, wokalista wyglada jak nie wiadomo co i lata z gola dupa po scenie. Zenada i tyle. Ogolnie nie lubie jak spiewaja po niemiecku, preferuje jedynie jeszcze jako tako Silbermond. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: Tokyo Hotel IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 22:19 pragne podkreslic ze to moje personalne zdanie, a brzmi oto tak: tokio hotel to zespolik (bo ciezko ich nazwac zespolem), ktory jest produktem stworzonym poprzez casting, ktorego grupa docelowa sa zbuntowane nastolatki, glownie gimnazjalistki, moze nawet troche mlodsze. muzyka to to zadna. jedyny plus jaki widze w ich 'graniu' to to ze 'spiewaja' po niemiecku, wiec sadze ze wiele dzieciakow sie oslucha z jezykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@bi Re: Tokyo Hotel IP: *.mtvk.pl 10.12.05, 14:39 Moja koleżanka się w jednym z nich zakochała!!!!!!!!!! Fuj!!!!!!!! Przecież oni wyglądają, jakby uciekli ze szpitala dla umysłowo chorych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Tokyo Hotel 10.12.05, 14:58 w nim??? a to nie sa same dziewczynki w tym zespoliku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Tokyo Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 11:46 To młodzi chłopaki!!!16 lat!!!Dlatego w makijażu wglądają jak dziewczyny.Ale mni się podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomka Re: Tokyo Hotel IP: *.mtvk.pl 11.12.05, 15:42 Rzeczywiście, wyglądają jak fajne laseczki Odpowiedz Link Zgłoś
andzia211 Re: Tokyo Hotel 11.12.05, 18:23 Wydaje mi się,że ten Bill i Tom mogą się podobać młodym dziewczątkom(13,14 lat) i geyom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy boe Re: Tokyo Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 20:07 coż, wydaje ci się źle Bill i Tom to wieśniaki jak reszta ich pseudozespołu którzy może i tam komuś się podobają, ale chyba najbardziej sobie samym cóż, ich muzyka to shit zgadzam się, ale to nie przeszkoda, zeby był na szczytach list przebojów, ponieważ ostatnimi czasy są tam same shity ale o gustach się nie dyskutuje wydaje mi się w każdym razie, ze potencjalni słuchacze ich pseudomuzyki to ci sami, którzy wielbią Amy Diamond, Blog 27 JoJo i tym podobne młodociane gwaizdeczki jednego sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIDA Re: Tokyo Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 22:03 przemawia przez ciebie zazdrość bo też jesteś facetem i dlatego tak piszesz (chciałbyś żeby tobą dziewczyny się tak zachwycały i tyle).A prawda jest taka że oni są ładni(jestem za stara żeby tak mówić bo mam 22 lata ale i tak mi się podobają) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegasus Re: Tokyo Hotel IP: 80.51.147.* 23.12.05, 12:16 tez jestem o nich zazdrosny chetnie bym takiej "12" nauczyl seksu, choc pewnie juz duzo wie z bravo ummm ruchal bym ja cala noc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kara Re: Tokyo Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 14:35 Tez lubie th,moje gg to 9614975,odezwij sie to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylkis Re: Tokyo Hotel IP: 62.69.202.* 13.12.05, 02:12 to przeicez taki komercyjny na maxa shit dobijaja mnie te napalone 14latki ktore gadaja rzeczy typu "on jest super, ma swoj wlasny styl" itd przeciez oni wszyscy sa na maxa kreowani na takie chamskie stereotypowe emo z usa, ludzie dajcie spokoj, muzycznie(gdyby nie psul calego efektu) to to co im komercyjni kompozytorzy do grania daja (chyba nie wierzycie, ze sami to ukadaja) daja byloby nawet fajne, ale to przesycenie komeryjnym smrodem odrzuca na maxa;/ bylbym za,gdyby w ciagu miesiaca za kase inwetsowana w nich gdzies tam w niemczech z nieznanego zespoliku nagle stali sie swiatowej slawy "muzykami" (cos jak mandaryna w polsce?) na slawe i uznanie nalezy zasluzyc...pracowac i nie odrazu jak tylko sie gitary tkiesz to po roku juz wszedzie wisza plakaty twojego "zespolu";/ podobno maja po 16 lat tylko jeden z nich ma 18, jak dla mnie,to oni wygladaja na 12, a ten jeden na 16 Odpowiedz Link Zgłoś
mderlicki Re: Tokyo Hotel 22.12.05, 17:43 Kurcze nie moge się oprzeć wrażeniu że to taki boys band na ostro, cholernie mocno wykreowani, czuć tu brak autokreacji. Moim zdaniem to taki typowy produkt wytwórni która chce zbić kase! Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Tokyo Hotel 22.12.05, 18:06 No chyba nie wirzysz, ze kariere zrobili bo spedzili kilka lat na probach, komponowaniu i aranzacji utworow. Odpowiedz Link Zgłoś
div_md Re: Tokyo Hotel 22.12.05, 19:16 Czy ja wiem kolejny boys bend a jedyne nowatorstwo polega na stylistyce. Może i nie jest to złe w końcu zawsze lepsze od Barbie i dmuchanymi cyckami i śpiewającej piękne banalne pioseneczki! Szkoda tylko że Tokyo Hotel wygladają tak... przestylizowanie, ale sama muza rzeczywiście wpada w ucho. Fajne ale bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
oscarmielec Re: Tokyo Hotel 23.12.05, 00:38 TRAGEDIA!!! lepiej niech sie wezma za nauke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegasus Re: Tokyo Hotel IP: 80.51.147.* 23.12.05, 12:05 to wiekszy shitt, lans i prowizorka nawet od mandaryny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka billa i toma Re: Tokyo Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:49 MaM IcH PlYtE "ShReI" OnI Sa SwIeTnI I BoScY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka billa i toma Re: Tokyo Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:51 aha i nie pisze sie tokyo hotel tylko tokio hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dani Re: Tokyo Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 15:50 Tanie, beznadziejne i wymiotne popłuczyny po nie wiadomo czym. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Tokyo Hotel 23.12.05, 18:13 Ja znam ich już od kilku miesięcy(przez niemiecką Vivę) i pierwsze wrażenie-co za shit...ale dla gimnazjalistek w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy boe Re: Tokyo Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 18:26 o tak, dla gimnazjalistek... ciekawe z jakiej szkoły, bo jakoś ja jestem jedną z tych gimnazjalistek i nie znam osobiście ani jednej osoby, która by tego słuchała... co do samedo tokio hotel... tego nie można nazwać muzyką Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Tokyo Hotel 23.12.05, 18:36 odwołujesz się tylko do swoich znajomych...w Polsce są 963 gimnazja Odpowiedz Link Zgłoś