Gość: jabłonka;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 12:26 wykonuje i jaki jest tytul? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: panna a Re: piosenka z motywem z "Love story"-kto to IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.05, 12:29 Fun lovin criminals - 'Ballad Of NYC (Where Do I Begin)' Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: piosenka z motywem z "Love story"-kto to 31.12.05, 13:33 mnostwo ludzi to spiewalo ja bardzo lubie Shirley Bassey, zarowno wersje klasyczna, jak i swietny remiks Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: piosenka z motywem z "Love story"-kto to 31.12.05, 13:34 oops, za szybko Where do I begin (Away Team Mix) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna a Re: piosenka z motywem z "Love story"-kto to IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.05, 14:36 > mnostwo ludzi to spiewalo naprawde? hm, trza bedzie sie blizej zainteresowac. =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłonka;) dziękuje kubissimo-kolejny raz pomagasz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:55 a pamietasz forum o fiszu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: dziękuje kubissimo-kolejny raz pomagasz:) 01.01.06, 16:48 jezeli dobrze kojarze, to chyba masz jakis inny nick pozdrawiam noworocznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłonka:) do kubissimo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:33 oczyiście ze mam inny nick-powiem tak na marginesie ze gdybym podpisywala sie jednym to na nieuka muzycznego bym wyszla( tyle pytan na forum jest moich) no ale generalnie mam 3 nicki a ten jest spolszczeniem jednego z 2 innych kurcze ale enigmatyczna jestem w kazdym razie jakis czas juz "sledze" Twoje wątki i wypowiedzi- z ciekawosci czystej no i z uwagni na pamiec o tamtym "fiszowym"wątku))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłonka;) i dziękuje za życzenia- Tobie również: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:35 spełnienia marzeń, drobnych "szcześliwośći" na codzien,uśmiechu ))))))))))) i ....obecnosci na forum)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłonka:) "wielki BRAT ( przepraszam-siostra) jest WSZEDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:01 a tak na serio- najzwyczajniej masz podobne spojrzenie na pewne sprawy i ogolnie rzecz biorac "poruszamy" sie na podobnych forach, stad zainteresowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: piosenka z motywem z "Love story"-kto to 01.01.06, 16:47 mala sciaga: www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&token=&sql=17:1707974 Odpowiedz Link Zgłoś