Gość: helijo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 18:05 znacie może jakieś "utwory" () w stylu "Bania u cygana" (zero) lub "punkt G" (blendersi)? poprostu coś nieambitnego przy czym można się powydzierać trochę, na taką luźną imprezę. Jeśli znacie coś takiego to proszę o tytuły i wykonawcę. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: troche menelsko... ;) 03.01.06, 18:08 Jak to luzna imprezeDD? Luzna?, myslalem, ze na powazna impreze trzeba dawac tytuly M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helijo Re: troche menelsko... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 18:13 noo... a na poważną to byś znał tytuły? to wyobraź sobie że to pożna impreza jak znasz to proszę napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: troche menelsko... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:52 ja ze swej strony zaproponuję reaktywowany ostatnio Papa Dance i cały ich repertuar, do tego dołączyłabym gra i trąbi zespół Kombi (bez obrazy, Grzesiek)co tam mają + Bayer Fuul "Majteczki w kropeczki" (przy tym zabawa murowana). Jak Blenders to i "Ciągnik" i tę piosenkę o pryszczu co głównemu wokaliście wyszedł na nosie na początek miłego dnia. Jak coś mi się przypomni, odezwę się. Udanej imprezki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet-richie Re: troche menelsko... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:54 proponuje smerfne hity plus us5 Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: troche menelsko... ;) 03.01.06, 21:46 Ja lubie takie piosenki o Mazurach typu "Bialego misia , aaa Podaruj dziewczynie swej, aaa" M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: troche menelsko... ;) 03.01.06, 22:18 Do powydzierania się z repertuaru Apteki Chłopcy i dziewczyny "Poloneza Caro kupi ten kto jest naprawdę głupi !!!" Jestem "Jestem i chodzę po ulicach (...) Nie jestem zły Jestem chory psychicznie" Miłe złego początki "Jestem narkomanem Każdy o tym wie Że po heroinie Lepiej czuję się" Menda bez cytatu have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men Re: troche menelsko... ;) IP: *.system.szczecin.pl 03.01.06, 22:31 Acid Drinkers - Menel Song/Always Look At The Bright Side Of Life Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: I Always Look At The Bright Side Of Live ... 03.01.06, 23:09 Lubię to w wykonaniu Monty Pythona have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: I Always Look At The Bright Side Of Live ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 00:52 dorzucam Norbiego "Kobiety są gorące" aha- aha i "Kto dogoni psa" (Mleko) Polecam refren, bo całość może byc trudna do odśpiewania: "Łapy, łapy, cztery łapy A na łapach pies kudłaty. Kto dogoni psa, kto dogoni psa Może Ty, może Ty, może jednak ja" Tym ostatnim sąsiedzi mnie katowali przed sesją, cud że zdałam. Pozdr. )) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: I Always Look At The Bright Side Of Live ... 04.01.06, 17:19 a moze Ryszard Rynkowski i "Dziewczyny lubia braz"? jak latem bylam na imprezie ogrodkowej, to w ogrodku obok wielokrotnie puszczano piosenke "Czarne oczy" zespolu Iwan i Delfin Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: I Always Look At The Bright Side Of Live ... 04.01.06, 17:44 I sluchalas? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men Re: I Always Look At The Bright Side Of Live ... IP: *.system.szczecin.pl 04.01.06, 17:58 ale może tylko jednym uchem i dzięki mathias za przychylne słowo Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: I Always Look At The Bright Side Of Live ... 04.01.06, 18:49 moze nie sluchalam a slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ake Re: troche menelsko... ;) IP: *.siec2000.pl 04.01.06, 22:07 skaner - lody na patyku, bayer full - blondyneczka boys - ostatni dzień, ostatnia noc (splecione ręce, totalny szok divan i elfin - powiedz czy ty wiesz onar feat. lerek - weź to poczuj itp Odpowiedz Link Zgłoś
don_wasyl_79 Re: troche menelsko... ;) 05.01.06, 08:29 daj namiar to podeślę ci kawałek leningradów,na menelską imprę idealny Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: troche menelsko... ;) 05.01.06, 22:15 I to fajnie jest poplumkać "Moja trawa to jest twoja trawa Moja trawa to jest twoja trawa Mój kompot to jest twój kompot Moja kobieta to jest twoja kobieta Jednym jedziemy pociąiem do nikąd Jednym jedziemy pociągiem Ja ma dreadlocki i beret na głowie Ty masz dreadlocki i beret Ja jestem Rastaman I ty też jesteś Rastaman Jednym jedziemy pociągiem ... (...)" Róbrege - Zacier. Inne Zacierowe kawałki też są smakowite. have fun Odpowiedz Link Zgłoś