Gość: nikka IP: *.sgh.waw.pl 06.11.02, 15:19 Kto idzie na koncert?Bo ja tak)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crotalus Re: DANZIG IP: proxy / 213.17.170.* 06.11.02, 15:22 Jeśli jesteś śliczną, inteligentną blondynką, albo brunetką z niebieskimi oczyma studiującą na SGH to mogę iść z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: DANZIG IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 19:08 Mam brązowe oczy.Odpada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: DANZIG IP: *.pl 06.11.02, 19:15 Gość portalu: nikka napisał(a): > Mam brązowe oczy.Odpada? Brązowe oczy. Jak najbardziej nie odpadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: DANZIG IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 19:18 To teraz napisz swój życiorys i list motywacyjny to zaproszę Cię na rozmowę kwalifikacyjną.SGH zobowiązuje )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: DANZIG IP: *.pl 06.11.02, 19:24 Gość portalu: nikka napisał(a): > To teraz napisz swój życiorys i list motywacyjny to zaproszę Cię na rozmowę > kwalifikacyjną.SGH zobowiązuje )) Geniusz. Malarz, pisarz, kompozytor, w ogóle genialny. Chodzi czasem po wodzie. Płytkiej bo płytkiej, ale wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: DANZIG IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 19:28 A przystojny chociaż ))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: DANZIG IP: *.pl 06.11.02, 19:30 Gość portalu: nikka napisał(a): > A przystojny chociaż ))? Skoro chodzi po wodzie to musi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: DANZIG IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 19:37 Jak chodzi po wodzie i jest przystojny to na pewno ma dar jasnowidzenia i rozpozna śliczną brunetkę z brązowymi oczami na koncercie Glenna D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: DANZIG IP: *.pl 06.11.02, 19:40 Gość portalu: nikka napisał(a): > Jak chodzi po wodzie i jest przystojny to na pewno ma dar jasnowidzenia i > rozpozna śliczną brunetkę z brązowymi oczami na koncercie Glenna D. Bez problemu śliczna brunetko z brązowymi oczyma. Ale ściemniam, aż się sam nie poznaję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: DANZIG IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 19:43 A ja nie PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: DANZIG IP: *.pl 06.11.02, 19:46 Gość portalu: nikka napisał(a): > A ja nie PP Nieeee ściemniasz. Jestem zachwycony. Tak naprawdę to mówią o mnie genialny idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: DANZIG IP: *.pl 06.11.02, 19:47 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Gość portalu: nikka napisał(a): > > > A ja nie PP > > Nieeee ściemniasz. Jestem zachwycony. Tak naprawdę to mówią o mnie genialny > idiota. To podobno komplement Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: DANZIG IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 19:58 A cóż takiego mam ściemniać?Śliczną brunetkę?Brązowe oczy? SGH? Danziga? Tak naprawdę jestem 48-letnim transwestytą, mam 193 cm wzrostu i ważę 120 kg. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: DANZIG IP: *.pl 06.11.02, 20:02 Gość portalu: nikka napisał(a): > A cóż takiego mam ściemniać?Śliczną brunetkę?Brązowe oczy? SGH? Danziga? Tak > naprawdę jestem 48-letnim transwestytą, mam 193 cm wzrostu i ważę 120 kg. > Wystarczy? To chciałem usłyszeć. To kiedy spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: DANZIG IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 20:09 Tak naprawdę nazywam się Glenn.Rozpoznasz mnie: będę stać na scenie i śpiewać, a wszyscy będą skandować"Danzig,Danzig" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: DANZIG IP: *.pl 06.11.02, 20:12 Gość portalu: nikka napisał(a): > Tak naprawdę nazywam się Glenn.Rozpoznasz mnie: będę stać na scenie i śpiewać, > a wszyscy będą skandować"Danzig,Danzig" No problemo. Liczę na autograf. Nieźle czasem śpiewasz Glenn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: DANZIG IP: *.pl 06.11.02, 22:28 mallina napisała: > az kusi powiedziec"dobrze zarlo i..." > )) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: DANZIG 06.11.02, 16:12 Gość portalu: nikka napisał(a): > Kto idzie na koncert?Bo ja tak)) również stawię się punktualnie Odpowiedz Link Zgłoś