Gość: s IP: 158.75.130.* 07.02.06, 13:15 Tak myślałem, który z poslkich twórców odważy się zarobić na trupach z hali katowickiej i oto jest. Ich Troje spłodziło hymn: tinylink.com/?RDZpkcgQUF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksywa Re: Oto sęp 07.02.06, 14:52 To ja się tak niewinnie zapytam: w ktorym miejscu sęp zarabia? Na ściąganiu za friko (zakładając, że ktoś to ściąga)? Na sms na nr 72720 czy na przelewach na konto Caritas? Wiśnia zna lepsze sposoby zarobkowania. Wiesz ile weźmie on i spółka za reklamę Sami Swoi? Jakbys wiedział, to byś o zarabianiu na tragedii nie pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Oto sęp 07.02.06, 14:54 > To ja się tak niewinnie zapytam: w ktorym miejscu sęp zarabia? Na ściąganiu za > friko (zakładając, że ktoś to ściąga)? Na sms na nr 72720 czy na przelewach na > konto Caritas? A Ty się na marketingu i PR nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Oto sęp 07.02.06, 15:08 Wyobraź sobie, że spodziewałam się takiego textu) Właśnie o PR. Tylko, że 1) czym innym jest robienie sobie promocji, a czym innym ZARABIANIE na trupach, jak się dosadnie wyraził autor wątku 2) w Spodku będzie koncert charytatywny na rzecz i rozumiem, że nikt z występujących tamój oczywiście nie będzie tego robił w ramach marketingu i PR, bo to nie wiśnia ) - bez żartów proszę 3) obiektywnie rzecz biorąc to COKOLWIEK robi pan Wu jest marketingiem i promowaniem - bo zaraz o tym się trąbi, komentuje itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Oto sęp IP: 158.75.130.* 07.02.06, 15:15 A nawet nie słyszałem o tym koncercie. Kto tam ma grać i śpiewać? Przecież Wiśnia robi sobie reklamę i rozjaśnia swą nieco przyblakłą gwiazdę tą piosenką. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Oto sęp 07.02.06, 15:25 Gość portalu: s napisał(a): > A nawet nie słyszałem o tym koncercie. Kto tam ma grać i śpiewać? Aha, to jednak w przypadku innych wykonawców to nie będzie żadne robienie sobie reklamy i dbanie o wizerunek? Info o koncercie jest na onecie albo wp - nie pamiętam. Zresztą W o tym wspominał w wywiadzie dla cgm. Coś tam, coś tam. > Przecież > Wiśnia robi sobie reklamę i rozjaśnia swą nieco przyblakłą gwiazdę tą > piosenką. Tyś powiedział Tak z ręką na sercu: powiedz, kto w tym kraju (albo i za granicą) mógłby nagrać kawałek na ten temat i żeby go nikt nie posądził o to, ze robi sobie reklamę? Noooo? Bardzo jestem ciekawa... Odpowiedz Link Zgłoś