IP: 158.75.130.* 07.02.06, 13:15
Tak myślałem, który z poslkich twórców odważy się zarobić na trupach z hali
katowickiej i oto jest. Ich Troje spłodziło hymn:

tinylink.com/?RDZpkcgQUF
Obserwuj wątek
    • ksywa Re: Oto sęp 07.02.06, 14:52
      To ja się tak niewinnie zapytam: w ktorym miejscu sęp zarabia? Na ściąganiu za
      friko (zakładając, że ktoś to ściąga)? Na sms na nr 72720 czy na przelewach na
      konto Caritas?
      Wiśnia zna lepsze sposoby zarobkowania. Wiesz ile weźmie on i spółka za reklamę
      Sami Swoi? Jakbys wiedział, to byś o zarabianiu na tragedii nie pisał.
      • neder Re: Oto sęp 07.02.06, 14:54
        > To ja się tak niewinnie zapytam: w ktorym miejscu sęp zarabia? Na ściąganiu za
        > friko (zakładając, że ktoś to ściąga)? Na sms na nr 72720 czy na przelewach na
        > konto Caritas?

A Ty się na marketingu i PR nie znasz?
        • ksywa Re: Oto sęp 07.02.06, 15:08
          Wyobraź sobie, że spodziewałam się takiego textusmile) Właśnie o PR.
          Tylko, że 1) czym innym jest robienie sobie promocji, a czym innym ZARABIANIE
          na trupach, jak się dosadnie wyraził autor wątku 2) w Spodku będzie koncert
          charytatywny na rzecz i rozumiem, że nikt z występujących tamój oczywiście nie
          będzie tego robił w ramach marketingu i PR, bo to nie wiśnia wink) - bez żartów
          proszę 3) obiektywnie rzecz biorąc to COKOLWIEK robi pan Wu jest marketingiem i
          promowaniem - bo zaraz o tym się trąbi, komentuje itd.
          • Gość: s Re: Oto sęp IP: 158.75.130.* 07.02.06, 15:15
            A nawet nie słyszałem o tym koncercie. Kto tam ma grać i śpiewać? Przecież
            Wiśnia robi sobie reklamę i rozjaśnia swą nieco przyblakłą gwiazdę tą piosenką.
            • ksywa Re: Oto sęp 07.02.06, 15:25
              Gość portalu: s napisał(a):

> A nawet nie słyszałem o tym koncercie. Kto tam ma grać i śpiewać?
              Aha, to jednak w przypadku innych wykonawców to nie będzie żadne robienie sobie
              reklamy i dbanie o wizerunek? Info o koncercie jest na onecie albo wp - nie
              pamiętam. Zresztą W o tym wspominał w wywiadzie dla cgm. Coś tam, coś tam.
              > Przecież
              > Wiśnia robi sobie reklamę i rozjaśnia swą nieco przyblakłą gwiazdę tą
              > piosenką.
              Tyś powiedziałwink Tak z ręką na sercu: powiedz, kto w tym kraju (albo i za
              granicą) mógłby nagrać kawałek na ten temat i żeby go nikt nie posądził o to,
              ze robi sobie reklamę? Noooo? Bardzo jestem ciekawa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka