Gość: tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:30 Gdzie znaleźć kawałek muzyczny intrumentalny ze scen końcowych na lotnisku ? Na płycie (soundtrack) tego nie ma????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: "Love actually" "To tylko miłość" 13.02.06, 19:38 według napisów na końcu filmu to beach boys 'god only knows' ale to nie jest instrumentalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:12 Chodzi o scene pożegnania chłopczyka z dziewczynką. Z góry dziękuję. Beach boys są na płycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 13.02.06, 21:25 krazy po soulseekach i innych p2p programach- wszystkie te instrumentalne podpisal swoim nazwiskiem craig armstrong a w tytule maja ...love theme ( glasgow love theme ?? ) nie pamietam..musisz posprawdzac! moja wspollokatorka miala swira na punkcie tego kawalka powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:39 Glasgow Love theme też jest na płycie i to nie to. Ale dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 13.02.06, 23:30 nie nie bo to zdaje sie w roznych krajach rozne dodatki byly- ten twoj theme to cos z portugalia powinien miec wspolnego bo ja wiem ze mialysmy na dysku taki dodatek do tej sciezki tylko z instrumentalnymi kawalkami pana craiga a. az sie chyba sama wezme za szukanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 13.02.06, 23:35 jak pochwalisz sie mejlem to wysle ci co znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 00:42 Kasiu ! Bardzo dziękuję, że zainteresowałaś się tą sprawą. Mój adres to "toma56@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 14.02.06, 01:56 z tym cudzyslowiem? bo wyslalam i tak i bez ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:01 Wielkie dzięki Kasiu. POd tym tytułem funkcjonuje też w sieci zupełnie inna muzyka Craiga , ale to właśnie o ten kawałek mi chodziło. Adres bez cudzysłowu. Jestem Twoim DŁUŻNIKIEM i jeszcze raz dziękuję za tak aktywną pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 14.02.06, 18:38 alez prosze od czasu do czasu miewam takie zrywy uczynnosci milego sluchania ! Odpowiedz Link Zgłoś