Dodaj do ulubionych

"Love actually" "To tylko miłość"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:30
Gdzie znaleźć kawałek muzyczny intrumentalny ze scen końcowych na lotnisku ?
Na płycie (soundtrack) tego nie ma?????
Obserwuj wątek
    • neder Re: "Love actually" "To tylko miłość" 13.02.06, 19:38
      według napisów na końcu filmu to beach boys 'god only knows' ale to nie jest
      instrumentalne...
    • Gość: tomek Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:12
      Chodzi o scene pożegnania chłopczyka z dziewczynką.
      Z góry dziękuję.
      Beach boys są na płycie.
      • Gość: kasia Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 13.02.06, 21:25
        krazy po soulseekach i innych p2p programach- wszystkie te instrumentalne
        podpisal swoim nazwiskiem craig armstrong a w tytule maja ...love theme (
        glasgow love theme ?? ) nie pamietam..musisz posprawdzac! moja wspollokatorka
        miala swira na punkcie tego kawalka smile powodzenia
    • Gość: tomek Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:39
      Glasgow Love theme też jest na płycie i to nie to.
      Ale dzieki za info smile
      • Gość: kasia Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 13.02.06, 23:30
        nie nie bo to zdaje sie w roznych krajach rozne dodatki byly- ten twoj theme to
        cos z portugalia powinien miec wspolnego smile bo ja wiem ze mialysmy na dysku
        taki dodatek do tej sciezki tylko z instrumentalnymi kawalkami pana craiga a.
        az sie chyba sama wezme za szukanie smile
      • Gość: kasia Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 13.02.06, 23:35
        jak pochwalisz sie mejlem to wysle ci co znalazlam
    • Gość: tomek Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 00:42
      Kasiu !
      Bardzo dziękuję, że zainteresowałaś się tą sprawą.
      Mój adres to "toma56@op.pl
      • Gość: kasia Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 14.02.06, 01:56
        z tym cudzyslowiem? bo wyslalam i tak i bez ! smile
        • Gość: tomek Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:01
          Wielkie dzięki Kasiu.
          POd tym tytułem funkcjonuje też w sieci zupełnie inna muzyka Craiga , ale to
          właśnie o ten kawałek mi chodziło.
          Adres bez cudzysłowu.
          Jestem Twoim DŁUŻNIKIEM i jeszcze raz dziękuję za tak aktywną pomoc.
          • Gość: kasia Re: "Love actually" "To tylko miłość" IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 14.02.06, 18:38
            alez prosze smile
            od czasu do czasu miewam takie zrywy uczynnosci wink
            milego sluchania !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka