eljast1 15.12.05, 11:10 Gdzie w Warszawie i czy w ogóle to możliwe mozna naprawić iPOD'a? I czy się opłaca? Link Zgłoś Obserwuj wątek
browritos Re: IPOD naprawa 23.02.06, 14:50 A co dokladnie ci sie z nim dzieje? jaki masz model ipoda w ogole? Link Zgłoś
amorp Re: IPOD naprawa 07.03.06, 18:34 witam po upgrade ipda na ekranie wyswietla mi sie folder z wykrzyknikiem , a po probie ponownego restore wyskakuje mi Formating failure .Disc Write error ,przed tymi zabiegami ipod dzialal bez zarzutu,moze wiesz cos na ten temat ,pozdrawiam Link Zgłoś
katia3005 Re: IPOD naprawa!!!!!!!! 14.05.06, 23:15 cze moze wy mi pomozecie..?widze ze tez macie klopot z ipodem , chodzi o to ze moj ipod dzialal ok i nagle niechce sie wlaczyc?! nic sie nie pojawia,zazwyczaj nawet w przypadku gdy byl rozladowany wyswietlalo sie jabluszko a teraz kompletnie nic, nawet jak podlaczam go do kompa nic kompletnie,nawet program nie odczytuje sprzetu?! czy moze wiecie gdzie to reklamowac? za info z gory dziekuje.katia Link Zgłoś
pulariw Re: IPOD naprawa!!!!!!!! 15.05.06, 20:48 wiec odpowiedz na ostatnie pytanie -> iPod sie zawiesił wystarczy na to restart[pliknij jednocześnie na holdzie środkowy i "menu" przycik -> powinno zadziałać][mądny bo tez to miałem:D] na poprzednie odpowiedzi nie znam Link Zgłoś
szkola_allegro Re: IPOD naprawa 10.01.07, 23:16 Jeżeli ktoś ma problem z Ipod`em niech pisze do mnie na meila: szkola_allegro@gazeta.pl zajmuję się naprawą tego i mam wszystkie możliwe części. Ps.Wykrzyknik to problem dysku jeżeli duży ipod to za 20Gb 249zł a w mini 4Gb karta CompactFlash Hitachi lub Seagate 169zł. Ipod się włączał kawałek i padał bo baterie należy wymienić. Link Zgłoś
jeremy27 Re: IPOD naprawa 08.12.07, 00:32 a czy naprawiasz nowe nano 4GB??? siadla mi bateria po zalaniu i nie wiem ile naprawa moze kosztowac??? po podlaczeniu do kompa jest tylko jabluszko na ekranie i przez moment pojawia sie menu a potem niestety sie nie laduje Link Zgłoś
szkola_allegro Tani serwis iPodów - warszawa i wysyłka 27.10.08, 10:03 Posty nie są zbyt nowe... Aktualnie tani serwis iPodów macie na www.ishop.waw.pl Link Zgłoś
matylda_szempruchl Re: IPOD naprawa 09.02.09, 19:58 czy jest możliwość naprawy upranego iPoda shuffle i czy się opłaca? Link Zgłoś