Dodaj do ulubionych

zakupy muzyki w internecie

24.11.02, 03:50
mam male pytanko, chcialbym zamowic plyte przez internet, nigdy jednak tego
nie robilem a niechcielbtym wydac kasy po proznicy. jazeli mozecie mi cos
doradzic, co i jak to bylbyn wdzieczny.
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_mickiewicza Re: zakupy muzyki w internecie 24.11.02, 10:08
      wejdź na: www.merlin.com.pl, znajdź płytę, którą chcesz kupić. musisz sobie tam
      założyć konto, jako nowy klient, potem wypełnić parę okienek i gotowe. płacisz
      przy odbiorze, przy każdym towarze masz podany czas realizacji zamówienia. ja
      zawsze tam kupuję płytki i książki - jeszcze nigdy się nie zawiodłam
      pozdrówki
      • Gość: jeremibleu Re: zakupy muzyki w internecie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 23:58
        super, zaraz tam zajrze ale czy znajde tam wszystkie plyty na jakie moje uszy
        czekaja??? i co jezeli nie,jak z placeniem karta, bo niechcialbym zeby ktos sie
        podlaczyl pod moje skromne konto, i czy sa firmy zagraniczne od ktorych za
        kupione plyty moge placic przy odbiorze... pozdr.
        • Gość: janek0 Re: zakupy muzyki w internecie IP: *.acn.waw.pl 25.11.02, 00:05
          Gość portalu: jeremibleu napisał:

> super, zaraz tam zajrze ale czy znajde tam wszystkie plyty na jakie moje uszy
          > czekaja??? i co jezeli nie,jak z placeniem karta, bo niechcialbym zeby ktos >
          podlaczyl pod moje skromne konto, i czy sa firmy zagraniczne od ktorych za
          > kupione plyty moge placic przy odbiorze... pozdr.
          załóż sobie konto w mbanku, albo gdzieś gdize też mają tzw. eKartę, tj.
          specjalną kartę do transakcji na odległość. Praktycznie gwarantuje 100%
          bezpieczeństwo. (tyle, że wydanie kosztuje 25 zł rocznie, więc się opłaca
          wtedy, kiedy nie robisz zakupów od święta)
    • martolka Re: zakupy muzyki w internecie 25.11.02, 10:46
      jeżeli chcesz płacić gotówką, a widzę, że jesteś w Warszawie, to proponuję
      stereo.pl, można odebrać przesyłkę w kafejce internetowej na Krakowskim i płaci
      się tylko za same płyty - wychodzi taniej niż merlin
      • munky Re: zakupy muzyki w internecie 25.11.02, 10:51
        chciłem zauważyć; albo poinformować, jeżeli ktoś jeszcze nie wie; że nie tylko
        w warszawie tak jest z tymi kafejkamismile))
        • martolka Re: zakupy muzyki w internecie 25.11.02, 11:28
          munky napisał:

> chciłem zauważyć; albo poinformować, jeżeli ktoś jeszcze nie wie; że nie
          tylko
          > w warszawie tak jest z tymi kafejkamismile))

jeśli to do mnie - to ja wiem smile
          tylko IP jeremiblue wskazywało na Wawę
          • munky Re: zakupy muzyki w internecie 25.11.02, 15:36
            martolka napisała:

> jeśli to do mnie - to ja wiem smile

absolutnie nie było to skierowane do Ciebie, tylko do osób(jak to sugeruje
            wątek) zainteresowanych zakupami muzycznymi w interneciesmile))
            • jeremibleu Re: zakupy muzyki w internecie 01.12.02, 01:03

no dobra jestem z Warswy, ale to chyba niczego nie zmienia bo i tak wymazonych
              plytek sobie z tej strony nie sciagne, bo ich tam poprostu na tej stronie
              stereo.pl nie ma...ale dzieki za info, chodzi mi o plyty mniej popularne,
              gdzies tam z jakis zaatlantyckich stron, bo na bilet zeby tam poleciec mnie nie
              stac wiec sobie moze troche muzy bym posluchal.
              • Gość: Vapor Re: zakupy muzyki w internecie IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 01:05
                Moze kilka przykladow wykonawcow i tytulow???
                • jeremibleu Re: zakupy muzyki w internecie 02.12.02, 01:25
                  bardzo prosze np. Yma Sumac...
                  • Gość: cytryniec Re: zakupy muzyki w internecie IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.12.02, 01:20
                    jeremibleu napisał:

> bardzo prosze np. Yma Sumac...

W www.amazon.de znalazłem 10 tytułów płyt Ymy.Jeżeli szukasz
                    niszowych,to tylko tam.Płaci sie kartą typu Visa/Mastercard,oczywiście nie ma
                    czegoś takiego jak"za zaliczeniem pocztowym".Przysyłają w ciągu mniej więcej 10-
                    14 dni jako LIST,czyli,że poczta wpieprza to (czasami na siłę) do skrzynki. No
                    chyba,że jest za duże,wtedy zostawiają awizo.Dosyć często tam kupowałem i NIGDY
                    nie miałem problemu,zawsze dochodziło.Nie pamiętam ile płaci się za przesyłkę,
                    ale nie były to jakieś straszliwe kwoty.
                    Jest jeszcze www.amazon.co.uk ale tam sprawdzałem ofertę.
                    Spróbuj.
                    • a.k.a Re: zakupy muzyki w internecie 03.12.02, 02:26
                      Yma Sumac. Dobry wybor. Lubie. Stary (stara) rzuc piec innych naziwsk i zrobie
                      ci przeglad. Walcze z polskimi e-sklepami muzycznymi od trzech lat. Chetnie
                      zrobie im przeglad tego, czego nie maja.
                      • bukowski27 yma sumac 03.12.02, 10:15
                        co prawda mi nic nie mowi, al esklepem internetowym z takimi dosc niszowymi
                        nagraniami jest www.terra.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka