jeremibleu 24.11.02, 03:50 mam male pytanko, chcialbym zamowic plyte przez internet, nigdy jednak tego nie robilem a niechcielbtym wydac kasy po proznicy. jazeli mozecie mi cos doradzic, co i jak to bylbyn wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_mickiewicza Re: zakupy muzyki w internecie 24.11.02, 10:08 wejdź na: www.merlin.com.pl, znajdź płytę, którą chcesz kupić. musisz sobie tam założyć konto, jako nowy klient, potem wypełnić parę okienek i gotowe. płacisz przy odbiorze, przy każdym towarze masz podany czas realizacji zamówienia. ja zawsze tam kupuję płytki i książki - jeszcze nigdy się nie zawiodłam pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremibleu Re: zakupy muzyki w internecie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 23:58 super, zaraz tam zajrze ale czy znajde tam wszystkie plyty na jakie moje uszy czekaja??? i co jezeli nie,jak z placeniem karta, bo niechcialbym zeby ktos sie podlaczyl pod moje skromne konto, i czy sa firmy zagraniczne od ktorych za kupione plyty moge placic przy odbiorze... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: zakupy muzyki w internecie IP: *.acn.waw.pl 25.11.02, 00:05 Gość portalu: jeremibleu napisał: > super, zaraz tam zajrze ale czy znajde tam wszystkie plyty na jakie moje uszy > czekaja??? i co jezeli nie,jak z placeniem karta, bo niechcialbym zeby ktos > podlaczyl pod moje skromne konto, i czy sa firmy zagraniczne od ktorych za > kupione plyty moge placic przy odbiorze... pozdr. załóż sobie konto w mbanku, albo gdzieś gdize też mają tzw. eKartę, tj. specjalną kartę do transakcji na odległość. Praktycznie gwarantuje 100% bezpieczeństwo. (tyle, że wydanie kosztuje 25 zł rocznie, więc się opłaca wtedy, kiedy nie robisz zakupów od święta) Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: zakupy muzyki w internecie 25.11.02, 10:46 jeżeli chcesz płacić gotówką, a widzę, że jesteś w Warszawie, to proponuję stereo.pl, można odebrać przesyłkę w kafejce internetowej na Krakowskim i płaci się tylko za same płyty - wychodzi taniej niż merlin Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: zakupy muzyki w internecie 25.11.02, 10:51 chciłem zauważyć; albo poinformować, jeżeli ktoś jeszcze nie wie; że nie tylko w warszawie tak jest z tymi kafejkami)) Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: zakupy muzyki w internecie 25.11.02, 11:28 munky napisał: > chciłem zauważyć; albo poinformować, jeżeli ktoś jeszcze nie wie; że nie tylko > w warszawie tak jest z tymi kafejkami)) jeśli to do mnie - to ja wiem tylko IP jeremiblue wskazywało na Wawę Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: zakupy muzyki w internecie 25.11.02, 15:36 martolka napisała: > jeśli to do mnie - to ja wiem absolutnie nie było to skierowane do Ciebie, tylko do osób(jak to sugeruje wątek) zainteresowanych zakupami muzycznymi w internecie)) Odpowiedz Link Zgłoś
jeremibleu Re: zakupy muzyki w internecie 01.12.02, 01:03 no dobra jestem z Warswy, ale to chyba niczego nie zmienia bo i tak wymazonych plytek sobie z tej strony nie sciagne, bo ich tam poprostu na tej stronie stereo.pl nie ma...ale dzieki za info, chodzi mi o plyty mniej popularne, gdzies tam z jakis zaatlantyckich stron, bo na bilet zeby tam poleciec mnie nie stac wiec sobie moze troche muzy bym posluchal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vapor Re: zakupy muzyki w internecie IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 01:05 Moze kilka przykladow wykonawcow i tytulow??? Odpowiedz Link Zgłoś
jeremibleu Re: zakupy muzyki w internecie 02.12.02, 01:25 bardzo prosze np. Yma Sumac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryniec Re: zakupy muzyki w internecie IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.12.02, 01:20 jeremibleu napisał: > bardzo prosze np. Yma Sumac... W www.amazon.de znalazłem 10 tytułów płyt Ymy.Jeżeli szukasz niszowych,to tylko tam.Płaci sie kartą typu Visa/Mastercard,oczywiście nie ma czegoś takiego jak"za zaliczeniem pocztowym".Przysyłają w ciągu mniej więcej 10- 14 dni jako LIST,czyli,że poczta wpieprza to (czasami na siłę) do skrzynki. No chyba,że jest za duże,wtedy zostawiają awizo.Dosyć często tam kupowałem i NIGDY nie miałem problemu,zawsze dochodziło.Nie pamiętam ile płaci się za przesyłkę, ale nie były to jakieś straszliwe kwoty. Jest jeszcze www.amazon.co.uk ale tam sprawdzałem ofertę. Spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.a Re: zakupy muzyki w internecie 03.12.02, 02:26 Yma Sumac. Dobry wybor. Lubie. Stary (stara) rzuc piec innych naziwsk i zrobie ci przeglad. Walcze z polskimi e-sklepami muzycznymi od trzech lat. Chetnie zrobie im przeglad tego, czego nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 yma sumac 03.12.02, 10:15 co prawda mi nic nie mowi, al esklepem internetowym z takimi dosc niszowymi nagraniami jest www.terra.pl Odpowiedz Link Zgłoś