Gość: suuny IP: SSI.lan:* / 192.168.3.* 29.11.02, 23:04 Chyba zapomial pan o pani Houston ktorej Bodyguard sprzedal sie w ilosci 37 miln egzemplarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shanianin Re: Shania Twain IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 15:53 Nie wiem, skąd masz takie informacje, ale uważnie śledzę wszystkie nowości muzyczne, wszystkie niusy, nie kryję, że trochę się na tym znam i oficjalnie artystką, która sprzedała najwięcej egzemplarzy jednego wydawnictwa jest Shania Twain. I nie było to podane jedynie w tym artykule, ale także w innych serwisach muzycznych. A sp[rzedała ok. 34 milionów płyty, konkretniej "Come On Over" wydanej w 1997 roku. Prywatnie, jako słuchacz Shanii jestem oczarowany jej muzyką, ale potrafię podejść do sprawy obiektywnie. A subiektywnie - narkomanka Whitney się chowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: Shania Twain IP: *.chello.pl / *.chello.pl 15.12.02, 16:31 Gość portalu: shanianin napisał(a): > Nie wiem, skąd masz takie informacje, ale uważnie śledzę > wszystkie nowości muzyczne, wszystkie niusy, nie kryję, że > trochę się na tym znam i oficjalnie artystką, która sprzedała > najwięcej egzemplarzy jednego wydawnictwa jest Shania Twain. I > nie było to podane jedynie w tym artykule, ale także w innych > serwisach muzycznych. A sp[rzedała ok. 34 milionów płyty, > konkretniej "Come On Over" wydanej w 1997 roku. Prywatnie, jako > słuchacz Shanii jestem oczarowany jej muzyką, ale potrafię > podejść do sprawy obiektywnie. A subiektywnie - narkomanka > Whitney się chowa Ja też staram się oceniać obiektywnie i stwierdzam, że pani Shania do pięt nie dorasta Whitney Houston. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaniafan Re: Shania Twain IP: *.adsl.wanadoo.nl 29.03.03, 18:48 Shania Twain rules! To wedlug mnie najlepsza piosenkarka country i nie tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Shania Twain 'Up', wyd. Mercury/Universal 200 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 19:13 Gość portalu: suuny napisał(a): > Chyba zapomial pan o pani Houston ktorej Bodyguard sprzedal sie > w ilosci 37 miln egzemplarzy Bodyguard się nie liczy bo tam są różni wykonawcy. Sygnowane jest chyba przez Whitney Houston, bo ma tam 5 piosenek, a dalej są m.in. Kenny G. i Lisa Stansfield. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Shania Twain 'Up', wyd. Mercury/Universal 200 29.03.03, 21:54 Klawisze w "Gonna Getcha Good" (w refrenie) to parodia Supertramp. Odpowiedz Link Zgłoś