ihopeyouwilllikeme 07.03.06, 16:45 Co się z Wami stało ? Żyjecie ? Może nie ma tematów do dyskusji ? Może jesteście zajęci ? Przestaliście słuchać U2 ? Sprzedaliście kompa ? Wyjechaliście na misje do Afryki ? Nie żeby coś, po prostu chciałbym wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peternurek1 ołajdon'noł 07.03.06, 22:16 > Co się z Wami stało ? Też chciałbym wiedziec. Wiem że niektórzy czasu nie mają. Ale żeby tak wszyscy? > Żyjecie ? Ja żyję. Co więcej, wiem że inni tez żyją (niektórzy przynajmniej ). > Może nie ma tematów do dyskusji ? Faktem jest, że ostatnio coś mało. Ale to też moja wina po częsci, bo mi się przez okres pewien nie chciało forumować i pisać. Osttanio jak mi sie znów zachciało to już nikogo nie ma ;] > Przestaliście słuchać U2 ? Wręcz renesans przeżywam > Sprzedaliście kompa ? Mój był blisko rozpadnięcia się. Dosłownie. Łopatka wiatraczka się ułamała i latała w środku, bardzo nieprzyjemne doświadczenie o 2:00 w nocy ;D > Wyjechaliście na misje do Afryki ? Nie żeby coś, po prostu chciałbym > wiedzieć I ja też, ja też bym chciał. Żeby ktoś dał znać że żyje i że nie ma czasu przynajmniej, to będziemy wiedzieli że jest sens coś tu pisać czasem Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: ołajdon'noł 08.03.06, 10:47 > Faktem jest, że ostatnio coś mało. Ale np. w setlistach ciekawe rzeczy się dzieją ( BTW Peter, masz ten broadcast z Sao Paulo ?? powiedz że masz, please !! > Wręcz renesans przeżywam Ostatnio włączyłem sobie War, i stwierdziłem że to naprawdę fajna płyta > Żeby ktoś dał znać że żyje i że nie ma czasu przynajmniej, to będziemy > wiedzieli że jest sens coś tu pisać czasem Też bym prosił. Nie macie czasu pisać, ok, ale dajcie przynajmniej znać że czytacie, żebym wiedział czy mam pisać, czy nie mam pisać Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: ołajdon'noł 08.03.06, 17:16 > Ale np. w setlistach ciekawe rzeczy się dzieją ( BTW Peter, masz ten broadcast z Sao Paulo ?? powiedz że masz, please !! Mam City Of Blinding Lights i Vertigo a avi i ściągam sobie powoli DVD z u2torrents. Ale mam ten koncert w mp.3 i musze zauważyć, że Bono dawno nie miał takich problemów z głosem. Nie wyciągał nic, nie mógł się wydrzeć porządnie. Trochę (mi) to psuje odbiór. > Ostatnio włączyłem sobie War, i stwierdziłem że to naprawdę fajna płyta A ja znów odleciałem przy Joshua Tree, też nienajgorsza ;D > Też bym prosił. Nie macie czasu pisać, ok, ale dajcie przynajmniej znać że > czytacie, żebym wiedział czy mam pisać, czy nie mam pisać Pisz. Pisz jako i ja (raczej) pisał będę. Aha, napiszę za Panne Anne że czyta jak się coś pojawi, ale że nie ma czasu to... nie ma czasu. To się mam nadzieję niedługo skończy i "przywrócimy forum normalność" ) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ołajdon'noł 08.03.06, 23:39 Jeśli to w jakiś sposób wpłynie na dramatyczny rozwój wydarzeń, to napiszę, że namiętnie i z wypiekami na twarzy czytam wszystko to, co tu się pojawia Także, nie zaniedbujcie swych klawiatur i dajcie im odczuć, że są potrzebne Na renesans to u mnie jeszcze przyjdzie czas, bo mnie się wydaje, że ja ciągle na etapie oświecenia jestem, nie to co wy, stare wygi ;D A sama nie piszę (a kiedy niby pisałam , bo matura i tajemnicza OJŁ nie ściga (tzn. właściwie to się obijam i nic nie robię, ale ciiiicho, nikomu nie mówcie) Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: ołajdon'noł 09.03.06, 19:38 > Jeśli to w jakiś sposób wpłynie na dramatyczny rozwój wydarzeń, to napiszę, że > namiętnie i z wypiekami na twarzy czytam wszystko to, co tu się pojawia Och, co za ulga > A sama nie piszę (a kiedy niby pisałam , bo matura i tajemnicza OJŁ nie > ściga (tzn. właściwie to się obijam i nic nie robię, ale ciiiicho, nikomu nie > mówcie) No tak, wszyscy nie mają albo udają że nie mają czasu... ja wiedziałem, ja wiedziałem ! (a czasem jednak pisałaś ) Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: ołajdon'noł 09.03.06, 13:01 > Mam City Of Blinding Lights i Vertigo a avi i ściągam sobie powoli DVD z > u2torrents. Czy to dvd to jest takie dvd, które da się odpalić z dysku po ściągnięciu ? I czy są dostępne inne formaty ( bo DVD raz że nie mam nagrywary, dwa że pewnie w cholere zajmuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: ołajdon'noł 09.03.06, 19:37 > Czy to dvd to jest takie dvd, które da się odpalić z dysku po ściągnięciu ? I > czy są dostępne inne formaty ( bo DVD raz że nie mam nagrywary, dwa że pewnie > w cholere zajmuje ) Nie wiem. Jeszcze nie ściągnąłem tego do końca ale podejrzewam że niestety nie. Chociaż ja się z tym bawie dopiero od jakiegoś miesiąca, nagrałem sobie 3 koncerty w sumie, nie wiem, może jest jakaś możliwość a ja jak gupek się nie orientuje że jest. Inne formaty - pewnie jakieś avi/mpeg na róznych forach - u2star, gdzieś. Nie wiem, nie szukałem nawet. Te COBL i Vertigo mam z forum heh.pl. Odpowiedz Link Zgłoś