krzysztom 08.03.06, 20:29 Czy potraficie podac wykonawce i tytul plyty ktora przesluchaliscie w calosci jako pierwsza w swoim zyciu. Ja "chyba" ELO - Aut of the blue. Cudowne kawalki jak na tamte czasy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiak38 Re: Twoja pierwsza plyta 08.03.06, 21:10 SMOKIE -------------------------- U c`mon just like special K ........................... Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Twoja pierwsza plyta 08.03.06, 21:21 M.Jackson- Dangerous. moze cos tam wczesniej bylo-chyba tak, ale nie pamietam.;o) Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Twoja pierwsza plyta 08.03.06, 22:14 Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon have fun Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztom Re: Twoja pierwsza plyta 10.03.06, 21:05 Co z Wasza pamiecia ! - moze znajdzie sie ktos kto sluchal pierwszych plyt Presleya , Beatlesow lub Stonesow ? Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Twoja pierwsza plyta 10.03.06, 23:33 Moja to SBB i "Welcome" Bosz... miałam 15 lat wtedy! Wygrałam ją w jakimś konkursie radiowym i zaraz użyłam wszelkich argumentów, aby mama kupiła mi gramofon czy adapter.. nie pamiętam. Mama miała jakieś zasoby i kupiła mi gramofon/adapter + od razu magnetofon kasetowy I tak sie wszystko zaczęło... całe kolekcjonerstwo (trwa do dziś). Wcześniej słuchałam tylko radia, zatem całej płyty.. chyba nie pamiętam, ale ta wygrana SBB .. nie do zapomnienia do końca moich dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: Twoja pierwsza plyta IP: *.acn.waw.pl 11.03.06, 00:17 takie moje zupelnie pierwsze to byla abba /tytulu nie pomne/ i marek & wacek, jeszcze na winylach. potem cher 'love hearts' i ost dirty dancing. a taka pierwsza w pelni swiadomie zanabyta to 'hunky dory' pana bowiego. Odpowiedz Link Zgłoś