cze67 05.12.02, 13:32 Tak, lubie ogladac Holdys Guru Limited. Nie lubie tego co robil przez ostatnie lata (muzyka, Szmata), ale prowadzacym jest OK. Puszcza sporo dobrej muzyki. Wczoraj np. wysmienita PJ Harvey. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crotalus Re: A mnie sie program Holdysa podoba... IP: proxy / 213.17.170.* 05.12.02, 13:38 Spalić go!!! Heretyk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: A mnie sie program Holdysa podoba... 05.12.02, 13:47 Gos´c´ portalu: Crotalus napisa?(a): > Spalic´ go!!! Heretyk!!! Ale Holdysa, czy mnie? I za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: A mnie sie program Holdysa podoba... IP: proxy / 213.17.170.* 05.12.02, 13:50 cze67 napisał: > Gos´c´ portalu: Crotalus napisa?(a): > > > Spalic´ go!!! Heretyk!!! > > Ale Holdysa, czy mnie? I za co? Tak mi się powiedziało tylko )) Po prostu chciałem kogoś spalić przed chwilą, ale już mi przeszło )) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: A mnie sie program Holdysa podoba... 05.12.02, 14:01 Gos´c´ portalu: Crotalus napisa?(a): > > Tak mi sie˛ powiedzia?o tylko )) Po prostu chcia?em kogos´ spalic´ przed chwila˛, ale juz˙ mi przesz?o )) A, to mi ulzylo... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: A mnie sie program Holdysa podoba... 05.12.02, 13:44 ja też lubie, ostatnio zauważyłem, że ten człowiek mnie uspokaja.... czasem co prawda aż za bardzo, staje sie senny, ale mimo wszystko mnie tez możecie spalić.... Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera`79 Re: A mnie sie program Holdysa nie podoba... 05.12.02, 16:53 Oglądałem i bardzo mi się podobał... do momentu gdy: 1. zaczął puszczać metalowe kawałki, mówiąc: "... a teraz przed wami jeden z najmocniejszych i najbardziej bezkompromisowych zespołów metalowych naszych czasów..." i puszczał linkin park, limp bizkit, crazy town etc. 2. rozpoczął kampanie przeciwko mp3 mówiąc: "... ten protest podpisało wielu UZNANYCH ARTYSTÓW takich jak britney spears, christina aguilera, limp bizkit, eminem(o.k.) (...) musicie zdawać sobie sprawę że ściągając kolejne mp3 po prostu ich okradacie..." Tak jak nigdy nie ściągałem mptrójek (z różnych względów), tak po zwizualizowaniu sobie widoku zrozpaczonej britney, christiny, czy freda nie mających za co jeść, bezlitośnie i bez żadnych skrupułów rozpocząłem zmasowaną akcję okradania artystów za pomocą netu. I dobrze mi z tym Dziękuję ci zbyszek! 3. zrozumiałem że tyle czasu mnie okłamywał mówiąc na reklamówce: "... bo o muzyce wiem WSZYSTKO" PS: i kto to jest ten pier... derrick? Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: A mnie sie program Holdysa podoba... 05.12.02, 17:33 ja tez go lubie. chociaz czasami mnie drazni jak puszcza cos czego ja akurat ni elubie, no aleprzeciez nie kazdy musi lubiec to co ja i ja nie musze lubiec to co kazdy aplyta holdys.com tez mi sie podoba. zwlaszcza kawalek "stu kobziarzy" i tez jestem ciekawy kto to jest derrick, wyglada na to ze facet ma spory zasob wiedzy... moze to jakis wielki brat ktory po dwoch latach ukrywania sie objawis ie jako wozny z podstawowkiw tczewie a dowiemy sie tego z jakiegos wspanialego magazynu muzycznego, ze wymienie takei tytuly jak "tajemnice zygajacych w miednice" czy "cala prawda o rock&rollu"... Odpowiedz Link Zgłoś