marcin_71 20.03.06, 23:05 Nie wiecie skad moge ściągnać jego utwory? Najbardziej interesuje mnie Aconcagua, ale moga byc tez inne... Nie ma nigdzie na p2p.. a w sklepach tez nie ma jego plyt a jak sa to jakies pomieszane...:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Astor Piazzolla IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 21.03.06, 19:21 nie ma zadnych czy nie ma konkretnych?- bo ja arurat pare(nascie) znalazlam (soulseek )...przyznaje ze aconcagu akurat nie ale jesli masz jakies inne konkretne zyczenia to sprezycuj sie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_71 Re: Astor Piazzolla 21.03.06, 23:22 No własnie chodzi mi akurat o ten konkretny... nie ma go nigdzie... Ostatnio bylem w filharmonii i moja dziewczyna to grala(harfa) ale nigdzie na necie tego nie ma na plytach rowniez... Znalazłem tylko jakas strone z platynymi mp3 gdzie bylo ale nie bede podawal nr konta jakiejs stronie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dereck30 Re: Astor Piazzolla 22.03.06, 01:50 e-mule - kiedys sciagalem i troche ich bylo , ale schodzi raczej wolno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxa Re: Astor Piazzolla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 16:43 jak chcesz to moge Ci to zagrac- mam swoje trio fortepianowe i własnie gramy Piazzolli-co prawda 4 Pory Roku-ale tez ładne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś