Gość: lindaa IP: *.elektron.com.pl 21.03.06, 22:30 znacie tytuł i wykonawcę piosenki z filmu Apartament (Wicker Park) z momentu w którym Lisa tańczyła w klubie tanecznym? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freerock Re: Apartament 21.03.06, 22:32 No mam całą ścieżke, ale kawałka teraz nie kojarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lindaa Re: Apartament IP: *.elektron.com.pl 21.03.06, 22:37 a mógłbyś podać wszystkie tytuły i wykonawców? byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lindaa Re: Apartament IP: *.elektron.com.pl 21.03.06, 22:44 skoro musisz ok pozdrawiam i życzę kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Apartament 21.03.06, 22:42 Jak zadasz te pytanie w odpowiednim miejscu (patrz link w nagłówku forum) to będziesz miała nawet ten utwór w swojej skrzynce pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: Apartament 21.03.06, 22:44 Oto lista 1. Stereophonics - Maybe Tomorrow (piosenka otwierająca film) 2. Lifehouse - Everybody Is Somebody (piosenka napisana ekskluzywnie do tego filmu) 3. Death Cab For Cutie - A Movie Script Ending (niepublikowana wersja akustyczna) 4. Snow Patrol - How To Be Dead 5. Broken Social Scene - Lover's Spit 6. The Stills - Retour A Vega (nowy, nie wydany track) 7. Mazzy Star - Flowers In December 8. The Legends - When The Day Is Done 9. The Shins - When I Goosestep (rzadki, nie wydany na żadnym albumie track) 10. Jaime Wyatt (w/ Pete Drodge) - Light Switch (piosenka napisana ekskluzywnie do tego filmu) 11. Mates Of State - These Days (rzadki, nie wydany track) 12. All I Do (instrumentalny, miłosny temat filmu) 13. Mum - We Have A Map Of The Piano 14. The Postal Service - Against All Odds (rzadki, nie wydany track) 15. Aqualung - Strange And Beautiful 16. Mogwai - I Know You Are But What Am I? 17. Johnette Napolitano - The Scientist Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lindaa Re: Apartament IP: *.elektron.com.pl 21.03.06, 22:46 17. pomyłka mała The Scientist śpiewa Coldplay Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: Apartament 21.03.06, 22:50 ja to wiem ,ale tę liste sciagnałem dla Ciebie z jkaiegos sklepu muzycznego pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Apartament 21.03.06, 22:51 na soundtracku akurat chyba nie śpiewa coldplay Odpowiedz Link Zgłoś
pani.jola Re: Apartament 22.03.06, 19:31 Ups...Of The Piano! W każdym razie jest to ten kawałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Apartamenty Jelenia Góra IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.07.14, 16:01 Witam, Jakiś czas temu szukałam noclegów w Jeleniej Górze i na tym forum dostałam kontakt na wspaniałe miejsce w samym centrum Jeleniej Góry. Teraz ja mogę polecić Wam te apartamenty, ponieważ są w bardzo rozsądnej cenie biorąc pod uwagę jakość wykończenia, oraz wyposażenia pokoi. Dodatkowym atutem jest lokalizacja na rynku Starego Miasta w Jeleniej Górze. Z tego co widziała mają spory wybór apartamentów, więc można sobie wybrać. Gorąco polecam i dziękuję, oraz podaję link dla innych co szukają tanich, a zarazem luksusowych noclegów w Jeleniej Górze apartamentyjelenia.pl Pozdrawiam serdecznie Małgosia z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walic spamerow Re: Apartamenty Jelenia Góra IP: *.zabrze.net.pl 29.07.14, 19:12 Nie dosc, że jestes bezczelna spamerka, to jeszcze idiotka nie z tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata85 Re: Apartamenty Jelenia Góra IP: *.warszawa.mm.pl 19.08.14, 13:26 również polecamy z mężem Apartamenty Jelenia wspaniały i wysoki standard, piękne pokoje, a ceny (jeśli chodzi o noclegi) bardzo przystępne ! Odpowiedz Link Zgłoś