gregkor 12.12.02, 14:34 No właśnie munky kto jest nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: Kto zadaje nastepne pytanie? 12.12.02, 14:39 I jakie sa wyniki? I kiedy? Bo znikam od jutra na jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do madee 12.12.02, 14:47 Wiesz dobrze, że jestem cienki w zgadywaniu, stąd moje zerowe konto...... Ale stawiam, że teraz twoja kolej? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Do madee 12.12.02, 14:55 gregkor napisał: > Wiesz dobrze, że jestem cienki w zgadywaniu, stąd moje zerowe konto...... > Ale stawiam, że teraz twoja kolej? Moje konto też byłoby większe gdyby nie pewien incydent z dwoma punktami... I tak, jutro pytam ja! Od razu mówię, że jeszcze nie wiem o co, i jeszcze nie wiem o której... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Do madee 12.12.02, 14:59 madee1 napisała: > I tak, jutro pytam ja! o boże! to dopiero będzie!! Jaką kieckę miał na sobie James Hetfield potancówce w 3 klasie. I dlaczego ją w ogóle założył. Loveletter Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do madee 12.12.02, 15:01 Żdradź mi jakie jest pytanie a punktami to się podzielimy, w końcu jestem Ci winny jakieś 2 pkt. tylko nie mów o tym nikomu...mogę na Ciebie liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Do madee 12.12.02, 15:10 gregkor napisał: > ...mogę na Ciebie liczyć? To się zobaczy Najpierw muszę coś wymyśleć... Chociaż widzę, że Loveletter już ma jakiś pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 ?!!!!! 12.12.02, 15:06 loveletter napisał: > > o boże! to dopiero będzie!! > > Jaką kieckę miał na sobie James Hetfield potancówce w 3 > klasie. I dlaczego ją w ogóle założył. > Jak zwykle czytasz w moich myślach, Loveletter... Już zacznij googlować. Pamiętaj, że odpowiedzi tylko na skrzynkę... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do madee 12.12.02, 15:14 loveletter napisał: > madee1 napisała: > > > > > > I tak, jutro pytam ja! > > > > > o boże! to dopiero będzie!! > > > > > Jaką kieckę miał na sobie James Hetfield potancówce w 3 > klasie. I dlaczego ją w ogóle założył. > > > > > Loveletter > Ja nie wiem jaką miał kieckę, ale wiem że była w kolorze czarny metalik. pozdr > Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Kto zadaje nastepne pytanie? 12.12.02, 15:38 no widzicie sami sobie odpowiedzieliście, kto nastepny) Odpowiedz Link Zgłoś