Gość: nikka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 19:13 Jakoś niefajnie się zrobiło na tym forum vide wątki o u2 i techno.I to przed świętami. Może guru (eee... trochę się pogubiłam kto jest obecnie, Miecio4?) będzie wydawał jakieś certyfikaty nieagresji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loveletter Re: AGRESJA na forum muzyka 12.12.02, 19:24 Gość portalu: nikka napisał(a): > Jakoś niefajnie się zrobiło na tym forum vide wątki o u2 i techno.I to przed > świętami. Może guru (eee... trochę się pogubiłam kto jest obecnie, Miecio4?) > będzie wydawał jakieś certyfikaty nieagresji a mnie się cały czas wydaje, że jak na publiczne forum dyskusyjne to atmosfera jest niemal jak u babci na zapiecku) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Zupelnie nie w temacie 12.12.02, 19:25 Nikka Costa fajnie spiewa (koniec postu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Re: AGRESJA na forum muzyka IP: 62.233.173.* 13.12.02, 09:55 Gość portalu: nikka napisał(a): > Jakoś niefajnie się zrobiło na tym forum vide wątki o u2 i techno.I to przed > świętami. Może guru (eee... trochę się pogubiłam kto jest obecnie, Miecio4?) > będzie wydawał jakieś certyfikaty nieagresji Mój wątek o techno agresywny? Eee, koleżanka chyba lekko przewrażliwiona.) Nikt tam nikogo wulgarnymi epitetami nie obrzucał. Proszę spojrzeć łaskawie na inne fora - niektóre z nich przypominają slumsy. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: AGRESJA na forum muzyka 13.12.02, 10:20 Od kiedy wzrosła moja agresja na forum muzyka, zmniejszyła się ilość bójek, w których biorę udział w życiu codziennym... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: AGRESJA na forum muzyka 13.12.02, 12:44 o tak, agresja na tym forum wręcz wyskakuje z każdego wątku, ja przed wejścim na forum muzyka musze robić specjalne seanse żeby przygotować sie psychicznie na to co mnie tutaj spotka, na te wyzwiska i szykany, a także znieważenia i wszechobecne wulgaryzmy ale tak naprawde to idzie sie do tego przyzwyczaić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi07@wp.pl Re: AGRESJA na forum muzyka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 13:09 A mnie sie wydaje ze agresja jest ostatnio bardzo moda. Modne jest dokuczanie innym, ponizanie ich itd. I chyba wszyscy chcemy byc nieco bardziej brutalni (hmmm) i agresywni niz to jest w rzeczywistosci... Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: AGRESJA na forum muzyka 13.12.02, 13:12 ja nie jestem agresywny, agresywność 1...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Re: AGRESJA na forum muzyka IP: *.uci.uni.torun.pl 13.12.02, 13:13 Agresja sie wszedzie zdarza,na tym forum tez.Wystarczy przeczytac watek o RIEDLU(ktorego bardzo zreszta cenie) w ktorym to watku jakis Dziwny Pan rzuca miesem na lewo i prawo.Do internetu dostep maja i zwykle chamy niestety... Odpowiedz Link Zgłoś