Gość: zawiesina Re: Wasze ulubione kawałki, które trwają ponad 10 IP: 212.182.93.* 26.03.03, 10:13 KULT - Tan (12:13) Pudelsi - Wampir (10:10) KULT - Grosstanz (10:17) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Aż się przeszłam do półki 03.07.03, 09:52 Archive "Again" Marillion "This Is The 21-st Century" Marillion "When I Meet God" Mansun "Cancer" (no, brakuje kilka sekund ) Mansun "Dark Mavis" (bo tam ukryty kawałek jest) Mainstream "Transatlantic" (mam to na kasecie i nie wiem ile trwa ale długie jest bardzo i ładne też) oasis "All Around The World" Anathema "Temporary Peace" Lamb "Gorecki" (wersja na żywo chyba jest ponad 10 minut) Sigur Rósy wszelakie ze szczególnym uwzględnieniem "Track 8" Bolero I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Aż się przeszłam do półki 03.07.03, 10:00 mesmeredia napisała: > oasis "All Around The World" To nie ma 10 minut. Nie mam teraz płyty, bom wypożyczył, ale trwa jakieś 9:40 najwyżej No, chyba że z "Reprise"... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Aż się przeszłam do półki 03.07.03, 10:11 ilhan napisał: > To nie ma 10 minut. Nie mam teraz płyty, bom wypożyczył, ale trwa jakieś 9:40 > najwyżej No, chyba że z "Reprise"... Fakt, teraz sprawdziłam. Na singielku jest dłuższa wersja ale też nie ma 10 minut. Biję się w piersi Normalnie policja na każdym kroku... I. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Aż się przeszłam do półki 03.07.03, 10:55 "Marquee Moon" Television "Again" Archive Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Aż się przeszłam do półki 08.08.03, 14:11 kubasa napisał: > "Marquee Moon" Television Shit, zostałem uprzedzony o jakiś miesiąc. Chciałem wpisać ten utwór właśnie. Popieram jak najbardziej i dopisuję jeszcze: BRITISH SEA POWER, Lately (13 minut, 59 sekund) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: Wasze ulubione kawałki, które trwają ponad 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 11:48 "The End" Doorsów "Pocztówka z lotniska" Myslovitz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Wasze ulubione kawałki, które trwają ponad 10 IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 15:15 Niemen - Człowiek jam niewdzięczny, Enigmatic Skaldowie - Krywaniu, Krywaniu... Rare earth - Get ready Dzieci Sancheza i wiele, wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Wasze ulubione kawałki, które trwają ponad 10 IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 03:29 SISTER RAY - THE VELVET UNDERGROUND no i oczywiście "Doc" Ralpha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............. Re: Wasze ulubione kawałki, które trwają ponad 10 IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 10:03 makubma - czerwone gitary Odpowiedz Link Zgłoś