dreaded88 20.12.02, 17:38 King Diamond Wszyscy z Dimmu Borgir Danny Filth Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaspar Re: Artyści z najładniejszym makijażem IP: 217.97.157.* 20.12.02, 18:01 Mr Marylin Manson-ale bez entuzjazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Artyści z najładniejszym makijażem 20.12.02, 18:11 Ja postawie na KISS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska71 Re: Artyści z najładniejszym makijażem IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 20:27 Małgorzata Ostrowska w "czasach świetności". Tak coś 1/2 KISS Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Artyści z najładniejszym makijażem 20.12.02, 20:29 pani V.Villas zawsze jest bardzo pięknie umalowana, wogóle jest bardzo piękna..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Advokat Re: Artyści z najładniejszym makijażem IP: *.net.autocom.pl 20.12.02, 20:32 David Bowie z czasów 'Life on Mars'... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 20.12.02, 23:14 alicja z dużym kuprem Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Artyści z najładniejszym makijażem 21.12.02, 21:41 vulture napisał: > alicja z dużym kuprem Jennifer Lopez, takze z dużym. Tak przy okazji- Vulture, ile Ty masz w biodrach? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 21.12.02, 22:58 huney napisała: > vulture napisał: > > > alicja z dużym kuprem > > Jennifer Lopez, takze z dużym. Tak przy okazji- Vulture, ile Ty masz w > biodrach? A co, masz jakiś ulubiony rozmiar??? Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Artyści z najładniejszym makijażem 22.12.02, 20:06 vulture napisał: > > > vulture napisał: > A co, masz jakiś ulubiony rozmiar??? Byle z fantazją i rozmachem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 22.12.02, 20:11 huney napisała: > Byle z fantazją i rozmachem ;-P > Co to ma wspólnego z moimi biodrami to już naprawdę nic nie rozumiem, a poza tym miało być o maijażu. A ja nie mam makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Artyści z najładniejszym makijażem 22.12.02, 20:14 vulture napisał: > huney napisała: > > Byle z fantazją i rozmachem ;-P > > > > Co to ma wspólnego z moimi biodrami to już naprawdę nic nie rozumiem, a poza > tym miało być o maijażu. A ja nie mam makijażu. Ano to sobie trzeba dać wykonać. Jak członkowie zespołu Kiss. Byle z fantazja i rozmachem. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Artyści z najładniejszym makijażem 23.12.02, 11:28 Ten makijaz to ma byc na biodrach? Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Artyści z najładniejszym makijażem 24.12.02, 20:56 h8red napisał: > Ten makijaz to ma byc na biodrach? A co ty taki dociekliwy jesteś? Może to maja byc indiańskie barwy wojenne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Artyści z najładniejszym makijażem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 21:23 Robert Smith (The Cure) Nik Fiend (Alien Sex Fiend) Marylin Manson Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: Artyści z najładniejszym makijażem 21.12.02, 22:53 popieram gregkora: KISS Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 22.12.02, 09:30 Nie zapominajmy o Shakespears Sister. Im się trochę rozmazywał, ale to pewnie dlatego że w Anglii jest deszczowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Krysia... 22.12.02, 20:08 Oraz panna Akilera. Żeby tak równo podbic jej oczy do teledysku "Dirty" na serio trzeba być fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Krysia... 22.12.02, 20:25 huney napisała: > Oraz panna Akilera. Żeby tak równo podbic jej oczy do teledysku "Dirty" na > serio trzeba być fachowcem. Sądzę, że wcześniej wytarła sobie twarz majtkami, które ma w teledysku. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Krysia... 22.12.02, 20:28 vulture napisał: > huney napisała: > > > Oraz panna Akilera. Żeby tak równo podbic jej oczy do teledysku "Dirty" n > a > > serio trzeba być fachowcem. > > Sądzę, że wcześniej wytarła sobie twarz majtkami, które ma w teledysku. Toz to dziecie ma majtki?...No, kto by pomyślał... > > Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Krysia... 22.12.02, 20:30 huney napisała: > Toz to dziecie ma majtki?...No, kto by pomyślał... To ta cienka gumka-recepturka na jej pupie. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Krysia... 22.12.02, 20:35 Poszedł kiedys dowcip, że Krysia nie musi obawiać sie juz o badania kontrolne, wystarczy jak swojemu gonekologowi wysle teledysk, a wszystkiego dowie sie faxem) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Krysia... 22.12.02, 20:42 To jest smutne, ale jeśli to tendencja, to ciekawe,kiedy polskie artystki odkryją, że oszczędzą na wizytach u lekarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Krysia... 24.12.02, 20:50 Hm, właściwie to tendencja wzrostowa, biorąc pod uwagę ilość zwrotów w karierze.. Ale co Ty byłeś taki przygnębiony, hę?... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Krysia... 24.12.02, 20:53 A bo to zależy o których artystkach się pomyśli Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Krysia... 25.12.02, 09:40 A miałbyś widoki na jekieś konkretne postacie tudzież ujęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Krysia... 25.12.02, 11:28 No cóż... ostatnio Violetta Villas narzekała, że nie ma za co utrzymywać hordy zwierząt oraz domu, w którym mieszka z całym inwentarzem... również nowa płyta Ireny Santor kiepsko się sprzedała... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Krysia... 25.12.02, 11:54 A tak to sie robi w dzisiejszych czasach- wchodzi w układ z jakimis gwaizdami spod ciemnej gwiazdy, np. Arka Noego i śpiewa wraz z złota polska młodzieży krzescijańskie pieśni. Ale one tego chyba nie wiedzą, bo są niedzisiejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Krysia... 25.12.02, 12:00 I Villas, i Santor, nagrały już albumy z kolędami. A na oazowe granie chyba są...hmm żeby tu delikatnie... eeee... no tam jest za młoda publika? Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Krysia... 29.12.02, 14:43 vulture napisał: > I Villas, i Santor, nagrały już albumy z kolędami. A na oazowe granie chyba > są...hmm żeby tu delikatnie... eeee... no tam jest za młoda publika? Wiedzialam, że zapomniałam na jakis post odpisać... Za mloda publika? Ponoc im człowiek starszy tym umysłowo młodszy. Nic tylko czekać, aż dostana pampersiki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzio Re: Artyści z najładniejszym makijażem IP: *.vitnet.pl / 192.168.1.* 22.12.02, 21:22 pan brian m. z placebo - ja nigdy nie będę tak pięnie umalowana, jak on na teledysku [pure morning]... a violetta nie jest [bardzo pięknie umalowana], tylko [bardzo umalowana]. o jedno słowo za dużo było... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 22.12.02, 21:50 Urszula w okresie świetności to prawie jak KISS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Artyści z najładniejszym makijażem IP: *.bv.pl 23.12.02, 08:31 kiedyś to była norma: bon jovi, europe, duran duran itd dzisiaj - ville vallo z him ale generalnie nie przepadam za facetami, którzy podbieraliby mi kredkę do oczu Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Artyści z najładniejszym makijażem 23.12.02, 10:07 Michael Jackson ma zawsze swietny makijaz - czasami nawet wyglada jak czlowiek! mm, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 23.12.02, 11:31 ydorius napisał: > > Michael Jackson ma zawsze swietny makijaz - czasami nawet wyglada jak czlowiek! Właśnie ostatnio coś mu nie wychodzi. Chyba już nie za bardzo jest na co ten makijaż nakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Artyści z najładniejszym makijażem 25.12.02, 09:45 Do moich uszu dotarła ostatnio wieść jakoby Michael odkrywał nowe horyzonty swojego talenta muzycznego. Ponoc ma zamiar przerzucic sie na- ekhm, ekhm- techno. Potem tylko hip-hop i może ze spokojem oddawać nerki potrzebującym... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 25.12.02, 12:33 A może by Michael się zrealizował w innych gatunkach albo stworzył swój własny i zupełnie niepowtarzalny? Zdaje się, miał takie ambicje... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Artyści z najładniejszym makijażem 25.12.02, 12:44 vulture napisał: > A może by Michael się zrealizował w innych gatunkach albo stworzył swój własny > i zupełnie niepowtarzalny? Zdaje się, miał takie ambicje... Zdaje sie, że juz swój własny gatunek stworzył... bo jak go nazwac inaczej- ani biały, ani czarny, ani facet ani baba???? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 25.12.02, 12:53 Aaaa ja o muzycznych myślałem... jaki ja głupi jestem Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Artyści z najładniejszym makijażem 25.12.02, 13:00 Jak to było na innym forum? Pozyskiwanie akceptacji poprzez autodeprecjonowanie czyli odwracanie kota ogonem... Hehehe, ale i tak lubie sępy. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 25.12.02, 13:03 Nie no mi o te gatunki chodziło. A zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Artyści z najładniejszym makijażem 25.12.02, 13:05 E, tam, mi tez nie o te. Gadam ciagle o człekopodobnym. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 25.12.02, 13:10 No tak teraz sobie zapisałem i już ten tego będę pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Artyści z najładniejszym makijażem 25.12.02, 13:14 Czarno na białym, czy biało na czarnym? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 25.12.02, 13:20 Biało na zielonym, bo Michael ostatnio był właśnie tego koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Artyści z najładniejszym makijażem 26.12.02, 16:49 Zielony? A to po czym? Chyba nie po wysłuchaniu swoich poprzednich nagrań??? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 27.12.02, 00:12 Po tym to już przezroczysty. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści z najładniejszym makijażem 28.12.02, 19:11 Nie - totalne odbarwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Artyści z najładniejszym makijażem 29.12.02, 04:00 vulture napisał: > Nie - totalne odbarwienie. Rzeczywistości w przypadku Jacksona Niech sie ten gatunek weźmie do kupy i z niej nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś