miecio4 26.12.02, 13:35 www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3555227&PHPSESSID=b1f50d8566463efbfc60cd1a59d3e7a9 A potem niewątpliwie bedzie zwrot w karierze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Muniek idzie na emeryture 26.12.02, 13:39 O mamo, Mieciu, nie rzucaj tu takich pomysłów jak zwrot w karierze Muńka, ja i tak już nie mam apetytu i spać nie mogę.... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Muniek idzie na emeryture 26.12.02, 15:36 Czy w związku ze zwrotem w karierze Zygmunta S., który dokona się w naszym kraju, dostanę azyl w jakimś innym państwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Muniek idzie na emeryture IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 26.12.02, 17:37 Być może Muniek bierze przykład z Roberta S. który zapowiada że każda jego płyta jest ostatnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Muniek idzie na emeryture 26.12.02, 20:27 tylko niech nie zapomni sobie kupic ciepłych kapci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: Muniek idzie na emeryture IP: 62.233.169.* 26.12.02, 22:29 Tylko nie mów tego mi nigdy nie mów tego mi. OJ "NIE NIE NIE" !!!!!!!!!! "Chłopaki nie płaczcie" !!! Przecież "Jest super" Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Muniek idzie na emeryture 27.12.02, 00:35 "Boy is crying" - jak śpiewa zespół Saint Etienne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomq Re: Muniek idzie na emeryture IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 22:46 To chyba dobrze, ze T.Love sie konczy, bo "trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc" (jak spiewa pewien zespol, ktory nie wie kiedy zejsc i wydal ostatnio plyte z orkiestra symfoniczna). Mnie obecny T.Love praktycznie sie nie podoba (najciekawsze kawalki z 2 ostatnich plyt to covery Deadlocka i Brygady Kryzys ). Wole T.Love Alternative i projekty undergroundowe w ktorych uczestniczy Muniek, jak np. plyta ze Swiatem Czarownic i Brylewskim czy wystepy z Habakukiem jako Rege Inna Polish Style. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Muniek idzie na emeryture IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 06.01.03, 14:06 Glupia sprawa, mi sie ostatni t. Love podoba. Moze nie w calosci, ale tak w 2/3 na pewno. "w dzisiejszych czasach to duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Muniek idzie na emeryture IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 06.01.03, 14:25 Czy ja wiem czy głupia? Ja bardzo lubię ten zespół od czasu wydania genialnego "Kinga" i choć nigdy później zespół nie nagrał tak udanej płyty, to wciąż miał dużo ciekawego do powiedzenia (zagrania). Dwie ostatnie płyty trochę słabsze, ale parę koncertów T. Love na których byłem w 2002 przywróciły mi wiarę w ten zespół. A Muniek pewnie ściemnia, tak mi się coś wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Muniek idzie na emeryture- eee IP: 62.233.139.* 06.01.03, 18:10 nie ma mowy żeby t.love zawiesiło działalność bo- kaska, kaska, kaska... w naszym kraju to nie jest tak fajnie żeby iść na emeryturkę i odcinać kupony od kilkudziesięcioletniej działalności, bez tych stówek za koncerty, a muniek małe dzieci ma, i żonę, i nowe mieszkanie na mokotowie, i parę sępów jeszcze na nim siedzi, a koledzy z zespołu (i nie tylko) jeszcze nie tacy starzy, też mieszkanka pokupione, dzieci porobione, a przecież nowe projekty, nawet dosyć znanych muzyków upadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Muniek idzie na emeryture- eee IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 06.01.03, 19:04 Właśnie, ważny temat poruszyłaś. Niektorym na tym forum to się wydaje ze to tak łatwo zakończyć działalność artystyczną. A to chyba wcale nie jest łatwo, muzycy przeważnie nic nie potrafią poza graniem i niby z czego mieliby się poźniej utrzymywać ?? Jasne, to piękny i honorowy gest odejść w glorii chwały w momencie gdy się czuje że nic już się nie ma do powiedzenia albo gdy uważają tak krytycy, ale co później ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Muniek idzie na emeryture- eee IP: 62.233.139.* 09.01.03, 18:02 no ,muniek to niby polonistykę skończył, nawet studiował z 9 lat, ale w roli nauczyciela to ja go jakoś nie widzę... może znajdziemy mu zajęcie? jakieś propozycje? może stragan z piratami na stadionie? (sorki muniek, to miał być żart) Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: Muniek idzie na emeryture 09.01.03, 18:42 a ja tam wcale nie chce zeby skonczyli grac... bardzo lubie ta kapelke, zaryzykowalbym anwet stwierdzenie, ze jest tomoj ulubiony polski zespol... i choc ich ostatnie plyty razcej w malym stopniu rzucja mnei na kolana to jednka na ich koncertach zawsze, podkreslam: zawsze swietnie sie bawie... i miedzy innymi dlatego bylaby to dla mnei wielka strata... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: Muniek idzie na emeryture 09.01.03, 18:44 > > A potem niewątpliwie bedzie zwrot w karierze. tylko zeby nie nagrali plyty z orkiestra symfoniczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Muniek idzie na emeryture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 19:10 moore_ash napisał: > > > > > A potem niewątpliwie bedzie zwrot w karierze. > tylko zeby nie nagrali plyty z orkiestra symfoniczna A właściwie dlaczego nie? Skoro mogła Metallica. A o Muńka sie nie martwcie. Może zostać producentem innych płyt , dziennnikarzem muzycznym, zająć się manageringiem albo prowadzić talk show w telewizji. Byli muzycy (P. Klatt, P. Banach) nie mają u nas tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomq Klatt i Banach IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 21:50 Tia.. Klatt jest prawa reka red. Sierockiego w TVP I prowadzi cos w nocy w Trojce o zabojczej porze... A Banach bylym muzykiem?? Niedlugo ma sie ukazac "Part Two" Banacha i Indios Bravos. Odpowiedz Link Zgłoś