Dodaj do ulubionych

Drugi singiel - Minimal

06.05.06, 22:22
Na drugi singiel z albumu Fundamental została wybrana piosenka Minimal.

The next single - 6 May '06
The second single released from "Fundamental" will be "Minimal". It has
already been remixed for clubs by Tiga. Release date is currently set for the
end of July but this could change.

Bardzo jestem zadowolony, Minimal będzie panować latem! Druga najlepsza
piosenla na albumie doczeka się teledysku i będzie notowana na listach
przebojów, ah nie mogę się doczekać!!!!

Co do pory: Myśle że mogłaby to być połowa Lipca żeby 3 singiel (wreszcie
Sodom mam nadzieję) trafił na mały krążek pod koniec września. Tak jak
pisałem w lato słucha się dużo muzyki i wtedy kreują się hity.
Ale jest dobrze, PSB wypełniają narazie plan w 100%...
Obserwuj wątek
    • ralph24 Re: Drugi singiel - Minimal 07.05.06, 00:53
      M-I-N-I-M-A-L ! M-I-N-I-M-A-L !
      To jak na razie moj ulubiony kawalek z Fundamental. To bedzie piekne przezywac
      lato z MINIMAL w tle!wink
      • kocbor1 Re: Drugi singiel - Minimal 07.05.06, 13:14
        Minimal Minimalem, dobra ale kiedy Sodom i Integral:p No i miejmy nadziej że z
        Fundamental wyjdą 4 single....hmmm Minimal jako wakacyjny hit.... No tak mi
        jakoś nie pasuje o wiele bardziej do tej roli nadawałoby się chyba The
        Sodom..Niewiem dlaczego ale Minimal to dla mnie taka chłodna piosneczka i
        kojarzy sie raczej z zimą.;0
        • verybilingual Re: Drugi singiel - Minimal 07.05.06, 13:46
          A mi się Minimal kojarzy właśnie z takimi ciepłymi kolarami i najlepiej będzie
          się go słcuhać w upalne lato około godziny 18-19 big_grin Z zimą kojarzy mi się
          Integral, właśnie on jest taką ostrą, chłodną piosenką i prebojową. Sodom to
          już pełnia lata (Sun, Sex, Sin) dlatego szkoda że PEWNIE TRAFI na singla już w
          takiej jałowej porze (początek roku szkolnego, jesien, znów zima uncertain uncertain)
          • balshoy Re: Drugi singiel - Minimal 07.05.06, 15:57
            minimal, minimal,minimal..tak wyśpiewywana fraza jednoznacznie skojarzyła mi
            się z kraftwerkowym machine,machine, machine...zresztą to nie jedyny
            moment,przypominający mi Kraftwerk...bo mam to samo wrażenie, gdy Neil śpiewa a
            raczej nawet sam sposób w jaki to śpiewa :
            An empty box
            an open space
            a single thought
            leaves a trace
            bardzo dobry wybór na singla, w moim odczuciu jedna z tych bezwzględnie bardzo
            dobrych na płycie piosenek,zasługująca na wyróżnienie..a która od razu wpadła
            mi w ucho
            • verybilingual Re: Drugi singiel - Minimal & Kraftwerk 07.05.06, 16:25
              Ten fragment jest podobny do The telephone call Kraftwerku, nie znam się
              (jeszcze big_grin) na tym zespole, ale fani psb od razu zwrócili uwagę i podesłali mi
              ten kawałek. Może i podobne, sam ten początek, An empty box.. Ostatnio dużo z
              Kraftwerku bierzę się inspiracji (Coldplay, teraz PSB....) To dobrze bo ja
              bardzo lubię taką muzykę, choć jakoś nie mogę się wziąć za ten zespół smile

Gadu Gadu - 9095191 E-mail - psb-drunk@tlen.pl
              PROTEST
              !THE SODOM AND GOMORRAH SHOW na singla! EMI=sadFAN PSB

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka