sskks 08.01.03, 09:02 błeeee, znów wczoraj była w studiu TVP1 "nie zrobiona" i musiałem ją oglądać... ( I jeszcze jedno: czy są gdzieś w sieci zdjęcia tego Jansona bez czaoeczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rastaman Po...ło cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 11:39 Monika jest kool, a ty sie nie znasz.. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Po...ło cie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 12:35 Gość portalu: Rastaman napisał(a): > Monika jest kool, a ty sie nie znasz.. > POZDRAWIAM ja tez sie nie znam, bo nie wiem o kim mowicie, a janson pewnie lysieje i sie tego wstydzi (bo taki on pewnie wstydliwy), ja lysy od 20 lat jestem i mi to w niczym nie przeszkadza, moim obu dziewczynom tez nie. wyliniały plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mao Re: Po...ło cie IP: *.katowice.agora.pl 08.01.03, 16:15 muszę ci powiedzieć, że widziałem ją w zeszłym roku na fryderykach i nie wiem czy była zrobiona czy nie, ale wyglądała zajebiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ależ ta M.Kuszyńska jest brzydka.... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.01.03, 16:54 Wg mnie jest ładna. Nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: Ależ ta M.Kuszyńska jest brzydka.... IP: 62.233.169.* 08.01.03, 21:23 Fajnie wygląda. Widziałem ją 2 razy z bliska i niczym się nie różni od tej z telewizji i płyt, pozdrawiam. ***** Jest w niej spokój, szczęście, jest w niej wolność ***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blame Re: Ależ ta M.Kuszyńska jest brzydka.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 22:31 nie znasz sie. i to co mowisz to nieprawda. MK jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Ależ ta M.Kuszyńska jest brzydka.... IP: 62.233.139.* 09.01.03, 17:58 brzydka, czy nie, nie umie śpiewać, tzn, komputerowo obrobiona da się słuchać, ale czy słyszeliście relację z festiwalu krajów nadbałtyckich, czy jakoś tak, jak śpiewała na żywo "moje eldorado"? koszmar! (zwłaszcza to aaaaaAAAAAAA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: Ależ ta M.Kuszyńska jest brzydka.... IP: 62.233.169.* 09.01.03, 20:03 A ja byłem na koncercie Varius w Sopocie, i "Moje eldorado" zaśpiewała całkiem czysto, nawet to AAAAAAaaaaaaaaa. Pozatym resztę piosenek zaśpiewała bardzo ładnie. Niejedna polska gwiazda mogłaby jej pozadrościć czystego śpiewania. Odpowiedz Link Zgłoś