Dodaj do ulubionych

Ależ ta M.Kuszyńska jest brzydka....

08.01.03, 09:02
błeeee, znów wczoraj była w studiu TVP1 "nie zrobiona" i musiałem ją
oglądać... sad(
I jeszcze jedno: czy są gdzieś w sieci zdjęcia tego Jansona bez czaoeczki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rastaman Po...ło cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 11:39
      Monika jest kool, a ty sie nie znasz..
      POZDRAWIAM
      • Gość: plooshack Re: Po...ło cie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 12:35
        Gość portalu: Rastaman napisał(a):

> Monika jest kool, a ty sie nie znasz..
        > POZDRAWIAM

ja tez sie nie znam, bo nie wiem o kim mowicie, a janson pewnie lysieje i sie
        tego wstydzi (bo taki on pewnie wstydliwy), ja lysy od 20 lat jestem i mi to w
        niczym nie przeszkadza, moim obu dziewczynom tez nie.
        wyliniały plooshack
        • Gość: mao Re: Po...ło cie IP: *.katowice.agora.pl 08.01.03, 16:15
          muszę ci powiedzieć, że widziałem ją w zeszłym roku na fryderykach i nie wiem
          czy była zrobiona czy nie, ale wyglądała zajebiście
    • Gość: ja Re: Ależ ta M.Kuszyńska jest brzydka.... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.01.03, 16:54
      Wg mnie jest ładna. Nawet bardzo.
    • Gość: Insect Re: Ależ ta M.Kuszyńska jest brzydka.... IP: 62.233.169.* 08.01.03, 21:23
      Fajnie wygląda. Widziałem ją 2 razy z bliska i niczym się nie różni od tej z
      telewizji i płyt, pozdrawiam.

Jest w niej spokój, szczęście, jest w niej wolność
    • Gość: blame Re: Ależ ta M.Kuszyńska jest brzydka.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 22:31
      nie znasz sie. i to co mowisz to nieprawda.

MK jest super.
      • Gość: zuza Re: Ależ ta M.Kuszyńska jest brzydka.... IP: 62.233.139.* 09.01.03, 17:58
        brzydka, czy nie, nie umie śpiewać, tzn, komputerowo obrobiona da się słuchać,
        ale czy słyszeliście relację z festiwalu krajów nadbałtyckich, czy jakoś tak,
        jak śpiewała na żywo "moje eldorado"? koszmar! (zwłaszcza to aaaaaAAAAAAA)
        • Gość: Insect Re: Ależ ta M.Kuszyńska jest brzydka.... IP: 62.233.169.* 09.01.03, 20:03
          A ja byłem na koncercie Varius w Sopocie, i "Moje eldorado" zaśpiewała całkiem
          czysto, nawet to AAAAAAaaaaaaaaa. Pozatym resztę piosenek zaśpiewała bardzo
          ładnie. Niejedna polska gwiazda mogłaby jej pozadrościć czystego śpiewania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka