magdaksp 03.06.06, 22:32 jak wam sie podobala jej piosenka?bo mnie wogole,uwazamze strasznie slabiutka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estratos Re: górniak w opolu 04.06.06, 00:15 wg mnie zaprezentowala sie najlepiej z tego calego dziadostwa. Wygladala olsniewajaco. Piosenka moze nie bedzie wielkim hitem, ale wykonanie live bez zarzutu. Duzy plus za odwage i napisanie wlasnegotekstu przez Gorniak. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: górniak w opolu 04.06.06, 00:33 to wszystko0 tlumaczy dlaczego ten tekst taki kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: górniak w opolu IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 04.06.06, 13:12 skąd ta zmiana? po latach odcinania się od korzeni, nagle cygańskie rytmy!? mnie się nie podobało,choć jej nie lubię, uważam,że ma wspaniałe możliwości wokalne, zupełnie niewykorzystane; nie ma nikogo w tym kraju, kto mógłby napisać dla niej coś wartościowego!? no i ta suknia i kwiat we włosach na dodatek, szkoda mówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: górniak w opolu IP: 193.151.48.* 04.06.06, 18:27 Super wyglądała, super spiewała. Moim zdaniem wygra Premiery. Znajomi którzy jej nie trafią twierdza, ze była najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśa Re: górniak w opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 06:52 kto to jest górniak? To ta od tych fekaliów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: górniak w opolu IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 05.06.06, 09:10 dokładnie, a wygląda, jak chodzące dobro, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: górniak w opolu IP: 193.151.48.* 08.06.06, 00:27 kaśa, a ty od czego jestes? Podobno od dawania d... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: górniak w opolu 08.06.06, 00:54 no sorry ale ztymi fekaliam to sie wyglupila.pozatym wcale mis ei jej piosenka nie podobala szkoda ze sie na koniec nie rozplakala jak zwykle to wygrana mialaby wkieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
anita755 Re: górniak w opolu 10.06.06, 23:23 A MIAŁA WIECEJ NIE SPIEWAĆ-BODAJŻE ROK TEMU TAK GŁOŚNO O TYM TRABIŁA-A TU POWRÓT?? DLA MNIE TO ONA JEST JEDNA WIELKA KRENTACZKA-MA TALENT I URODE-ALE CHARAKTERU WOGÓLE. Odpowiedz Link Zgłoś