Gość: Rastaman IP: *.ae.poznan.pl 18.01.03, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rastaman Re: tylko nie Ich Troje IP: *.ae.poznan.pl 18.01.03, 10:47 uups, nie napisalem nic w tym poscie, wiec teraz to poprawiam Eurowizja jaka jest taka jest, ale zawsze to jakas reprezentacja kraju na popkulturowej (ale zawsze) scenie... zrobmy cos zeby nie wstydzic sie potem za ten ch...owy zespol... choc jestem przeciwny wszelkim audiotele, esemesom itp, to chyba poglosuje na IRĘ, maja fajną piosenkę, i w oglle sa dobrym zespolem... niestety, kiedy wszedlem na strone www.eurowizja.com - oficjalna polska strona eurowizji, wlos zjezyl mi sie na glowie - ich3 na 1. miejscu(( na szczescie IRA tuz za nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: tylko nie Ich Troje 18.01.03, 10:50 Jeśli o mnie chodzi to na Eurowizję możemy wysłać nawet dwie głuche kozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: tylko nie Ich Troje IP: *.dop.krakow.pl 23.01.03, 17:28 loveletter napisał: > Jeśli o mnie chodzi to na Eurowizję możemy wysłać nawet dwie głuche kozy. > nie przeginaj loveltter - dajmy innym jakas szanse Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: tylko nie Ich Troje 23.01.03, 21:18 loveletter napisał: > Jeśli o mnie chodzi to na Eurowizję możemy wysłać nawet dwie głuche kozy. > to, co loveletter, jedziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (n/txt) 23.01.03, 22:04 no, nie rzucaj się tak od razu...najpierw obejrzymy ally))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: tylko nie Ich Troje IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 10:37 Pomysł z kozami mi się podoba. A jak się nie zgodzą to niech jedzie Ich Troje. Zresztą wszystko jedno. I tak nie będę tego oglądał, czego i wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papick Re: tylko nie Ich Troje IP: *.pspeng.cz 24.01.03, 13:57 Nie jestem fanem Ich troje, ale jest to lepsze niżeli naprzykład Piasek, który reprezentował Polskę w zeszłym roku, czy dwa lata temu. Takiego człowieka, który nie potrafi śpiewać wysłać na Eurowizję? To dopiero był wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś