Gość: nikka007 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 18:37 Widziałam już 2 klipy z udziałem Danni Minogue, a doczytałam się w piśmie specjalistycznym, że Danni siedzi w studio i nagrywa płytę.Nie jest dobrze(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek0 Re: Do Vulture :))) IP: *.acn.waw.pl 21.01.03, 18:38 Gość portalu: nikka007 napisał(a): > Widziałam już 2 klipy z udziałem Danni Minogue, a doczytałam się w piśmie > specjalistycznym, że Danni siedzi w studio i nagrywa płytę.Nie jest dobrze(( a ma ona coś wspólnego z kylie ? jeśli tak, to można zacząć się bać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka007 Re: Do Vulture :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 18:45 Właśnie ma z Kajli coś wspólnego.Kiedyś dyskutowałam o tym z Vulture, a dziś przeczytałam w gazecie dla producentów że ta pani siedzi w studio i nagrywa.Brrrr! I na 100% miała zwrot w karierze )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: Do Vulture :))) IP: *.acn.waw.pl 21.01.03, 18:46 Gość portalu: nikka007 napisał(a): > Właśnie ma z Kajli coś wspólnego.Kiedyś dyskutowałam o tym z Vulture, a dziś > przeczytałam w gazecie dla producentów że ta pani siedzi w studio i > nagrywa.Brrrr! I na 100% miała zwrot w karierze )) [użytkownik siedzi w kącie i popiskuje bezradnie] Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ekhm... 21.01.03, 18:46 Jaką płytę? Z orkiestrą? I w ogóle co JA mam z tym wspólnego? Aaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka007 Re: ekhm... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 18:50 Dostałam 3+ z kolokwium i chciałam komuś popsuć humor, a nie ma Teddy'ego i Ilhana to się do Ciebie przyczepiłam PP Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ekhm... 21.01.03, 18:55 Gość portalu: nikka007 napisał(a): > Dostałam 3+ z kolokwium i chciałam komuś popsuć humor, a nie ma Teddy'ego i > Ilhana to się do Ciebie przyczepiłam PP Ja to sobie zapamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka007 Re: ekhm... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 18:58 He he he...Zobaczymy, ja mam ochronę )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ekhm... 21.01.03, 19:04 Ja nikogo się nie boję - choćby Dannii to ustoję (najwyżej muszę więcej wypić). Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: ekhm... 21.01.03, 19:08 No nie wiem.A jak przyjdę z Giżowską,Villas i Santor? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Cha cha cha!!!! 21.01.03, 19:13 Zmiękniesz,zmiękniesz.Szczególnie jak z nimi zaśpiewam, a moja przyjaciółka zagra na gitarze Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: cza cza cza 21.01.03, 19:20 Czy będzie to taniec św.wita? Eee, to na mnie na pewno nie zrobi wrażenia.Akurat ja jestem b.wytrzymała ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ole! 21.01.03, 19:22 Wiesz, że cały czas prowokujesz mnie do tego ostatecznego, rozpaczliwego wręcz kroku... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: ole! 21.01.03, 19:50 Jakiego? Zatańczysz, zaśpiewasz? Przebierzesz się za kobietę? Walniesz mnie kijem bejsbolowym? Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: ole! 21.01.03, 19:54 nikka007 napisała: > Jakiego? Zatańczysz, zaśpiewasz? Przebierzesz się za kobietę? Walniesz mnie > kijem bejsbolowym? ja bym stawiał na to, że przebierze się za Fila. Nic bardziej ostatecznego sobie wyobrazić nie mogę .... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: ole! 21.01.03, 19:57 To ja się wycofuję. Fila mam gdzieś, ale nie chcę od Vulture'a takiego poświęcenia ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ekhm... 21.01.03, 19:23 Gość portalu: nikka007 napisał(a): > a nie ma Teddy'ego i Ilhana to się do Ciebie przyczepiłam PP A co ma do Twojego kolokwium Bogu ducha winny Ilhan??? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: ekhm... 21.01.03, 19:48 No wiesz (( Ja tylko was dwóch znam na tym forum (( Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: ekhm... 21.01.03, 18:50 vulture napisał: > Jaką płytę? Z orkiestrą? I w ogóle co JA mam z tym wspólnego? Aaaaaa!!! jak to co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wymigasz się vulture !!!!!!!!! Kiedy linki !!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????? Chleba i igrzysk !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ekhm... 22.01.03, 06:12 Chodzi Ci o Dannii i jej karierę muzyczną, prawda? Proszę - dyskografia, biografia, GALERIA (cholera, Caps Lock mi się wcisnął) i takie tam pod adresem www.dannii.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: ekhm... 22.01.03, 10:07 vulture napisał: > Chodzi Ci o Dannii i jej karierę muzyczną, prawda? Proszę - dyskografia, > biografia, GALERIA (cholera, Caps Lock mi się wcisnął) i takie tam pod adresem > <a href="http://www.dannii.com/"target="_blank">www.dannii.com/</a> no kurde, wiedziałem Vulture, że na Ciebie można liczyć )) W imieniu wszystkich (zainteresowanych) forumowiczów: DZIĘKUJEMY!! Loveletter Odpowiedz Link Zgłoś