krzysztom 12.06.06, 23:04 Czy zgodzicie sie ze mna , ze Beata Kozidrak pisze najladniejsze piosenki. Niemal kazda przykuwa uwage nie banalnym tekstem ,i wykonanie extra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homo-seksualista Re: Beata K. 12.06.06, 23:09 ja się nie zgodzę, chyba że napiszesz to w czasie przeszlym, jest kilka dobrych numerów starego Bajmu, np. "Małpa i ja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Re: Beata K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:06 Odbieram to jako cudowną uszczypliwość pod adresem ww. Beatka jest piekielnie niezdolna, fantastycznie nie-trendy, rewelacyjnie bez sensu pisze i do tego obłędnie pulchna, co oczywiście plasuje ja na pierwszym miejscu wsród osób mocno wyrobionych muzycznie a więc np. kopiących własnie ziemniaki, gotujących zupę przed południem czy sprzedających na bazarze. Na pewno zasługuje na coś więcej niż gwiazda w alei opolskiej, ale na co? Może jakaś podpowiedź?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłę Re: Beata K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:36 Beata jest straszna, o wiele lepsza jest Magdaryna czy Magda Modra, lepiej się ubierają i mają ciekawsze piosenki. Poza tym Beata jest za rockowa, nie lubię ciężkich gitar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: Beata K. IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.06.06, 12:56 tak, teksty to pisze swietne vide: "kiedy sie stane plama na scianie", albo "nie ma wody na pustyni", siedze i siedze, mysle i mysle... prawdziwa ikona polskiej muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi rockowa!ty chyba rocka nie slyszales/as!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:38 a Beatka-istne cudo. I kicz i bezguście i beztalencie. Normalnie 3 w 1. Zwlaszcza teksty-'zlota brama",'zloty descz" a teraz plyta-PLATYNOWA BEATA ech...jak ona sie utrzymuje na tej scenie.Ludzie ja lubia z przyzwyczajenia czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
annia251 Re: rockowa!ty chyba rocka nie slyszales/as!!! 15.06.06, 20:58 Baba nadaje sie do niszczarki ale musiala by byc jakas taka super fest zeby ja koronki i te anielskie wlosy nie zapchaly! Odpowiedz Link Zgłoś
bloch_luc Re: Beata K. 16.06.06, 03:15 Beata K. dla wlascicieli kiepskich hurtowni i innych polskich "biznesmenow" w sam raz. W latach 80-ch przyznaje - niektore kawalki jak "Malpa i Ja" czy "Co mi Panie dasz" zerzniete z hitu The Kinks "National Health" byly OK i mogly poruszysz prymitywna polska dusze (jak na ohydne lata 80-siate) pominajac niedoscigniety Maanam, ktory sluchal min. Gang of Four, punkowo-post-punkowy zespol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morsztyn Re: Beata K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:37 Pani Beata Kozidrak ma dużą klasę w przeciwieństwie do większości "gwiazdek" z lat 1990-2006. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztom Re: Beata K. 18.06.06, 16:26 Sluchajcie , mozecie Beaty nie sluchac , ale po co te obrazliwe slowa. Zgadzam sie z przedmowca , dodal bym Bartosiewicz i Rodowicz. Odpowiedz Link Zgłoś