hennessy.williams Re: Mundial - 21.06. 21.06.06, 12:16 O rany... > Meksyk - Portugalia 1:1 (Meksyk zadowala remis 0:0, ale Portugalia nie odpuści i strzeli pierwszego gola) > Angola - Iran 3:1 (Angola wygra, bo musi) > Argentyna - Holandia 1:0 (Ciężko będzie) > Serbia i Cz. - WKS 1:2 (Lepszy górą) i niech się dzieje, co chce, uff... Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: Mundial - 21.06. 21.06.06, 12:21 meksyk - poryugalia 0:2 po nudnym meczu, gole strzelą c.ronaldo z główki i.... może maniche? angola - iran 0:2 iran jest w sytuacji polski - zawiódł famów w pierwszych meczach i walczy o honorowe zwycięstwo z najsłabszą drużyną w grupie - wygra. argentyna - holandia 2:1 szkoda, że to nie pierwszy mecz w tej grupie, bo mielibyśmy prawdziwą ucztę, a tak walka jest tylko o ominięcie portugalii, z którą oba zespoły sobie poradzą. argentyna raczej zwycięska - zdjęć płaczącego maradonny chyba już bym nie wytrzymał... serbia - wks 0:2 serbia pod formą, a wybrzeżanie mają dalej motywację, powinni spokojnie sobie poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Mundial - 21.06. 21.06.06, 14:19 Meksyk - Portugalia 1:1 Mecz przyjaźni meksykańsko-portugalskiej o czapkę gruszek. Wynik przewidywalny jak w przypadku Anglii i Szwecji. Angola - Iran 0:0 Nie mam zielonego pojęcia, ale nie wróżę porywającego widowiska. Argentyna - Holandia 2:1 Głębokie rezerwy Holandii vs. mniej głebokie rezerwy Argentyny. Nikomu chyba nie zależy na wyniku. Serbia i Cz. - WKS 1:2 Tzn. mecz inicjacyjny: honorowe trafienie Serbów i pierwsze zwycięstwo WKS na mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
polleke Re: Mundial - 21.06. 21.06.06, 15:10 Meksyk – Portugalia 1:2 Angola – Iran 1:1 Argentyna – Holandia 1:1 Serbia i Czarnogóra – WKS 1:2 Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Mundial - 21.06. 21.06.06, 18:26 Argentyna - Holandia 2:2 Serbia i Cz. - WKS 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Argentyna - Holandia 21.06.06, 23:06 co za nuda..wiem, ze obie druzyny mialy awans w kieszeni, ale postarac mozna bylo sie bardziej.. jakos Holandia nie najlepiej wypadla, cos mi sie wydaje ze sukcesu wiekszego na tych mistrzostwach nie odniosa Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Argentyna - Holandia 21.06.06, 23:19 Bezbramkowy remis - cóż za biało-niebiesko-pomarańczowe cioty! ( Zapewniam, że umowa była zupełnie inna ) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Argentyna - Holandia 21.06.06, 23:22 i dodam do tego ten beznamietny polsatowski komentarz..szczerze mowiac nawet nie wiem kto to komentowal, ale ikry mieli jeszcze mniej niz ci na boisku Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Re: Argentyna - Holandia 21.06.06, 23:26 no cóż były to szachy, nie ma co ukrywać ale pomarańczowi nie chcieli moim zdaniem trafić na fasolarzy uważam że portgalczycy są do ogrania i van basten też tak uważa a mecz trza było rozegrać mimo, że najchetniej by odpuscili Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Argentyna - Holandia 22.06.06, 00:57 czy ja wiem czy Holandia sobie poradzi z Portugalia..jakos tacy nieporadni mi sie dzis Holendrzy wydali..i Ruud jakis bez weny. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Argentyna - Holandia 22.06.06, 12:23 To był pierwszy mecz Agrentyny na tych mistrzostwach, który widziałem, i jestem zachwycony grą tej drużyny, mimo iż nie zdobyła bramki. Technicznie są po prostu rewelacyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
d84 Re: Mundial - 21.06. 21.06.06, 23:38 Bo Czarnych trza było oglądać! Ja po 30 minutach przejrzałem na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Klasyfikacja 22.06.06, 12:50 Trochę się pozmieniało. Doskonałe typy polleke (8/12) i aimarka (7/12) przesunęły tę dwójkę antycypatorów do ścisłej czołówki. 48 grimsrund 42 polleke 41 ayya 39 aimarek kkrzysiekk 38 libertine 37 menthal 36 ktmajcher d84 34 glebogryzarka 33 digsa ton 32 hennessy pagaj 31 cze67 michal-z jarecki 29 mameluch mechanikk 28 ilhan aasiek ethan 27 h8red mallina janek0 ihope pszemcio 26 tymbarski 23 kubasa 21 roar Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Re: Klasyfikacja 22.06.06, 13:02 grim - 48 o bólu zębów faktycznie zapomniał Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Klasyfikacja 22.06.06, 13:05 *zazdrości* Jeżeli obstawiał swoje typy u bukmachera, to stać go teraz na najdroższych stomatologów Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Klasyfikacja 22.06.06, 14:14 Dzięki czujności kolegi Hennessy'ego (najwyraźniej połasił się na nagrodę Fair Play) znaleźliśmy błąd w tabeli. Otóż Jarecki ma nie 31, a 33 punkty i dzieli pozycję z Digsą i Tonem. Za pomyłkę przepraszam. Od początku mówiłem, że najlepiej pilnować samemu Odpowiedz Link Zgłoś
hennessy.williams Re: Klasyfikacja 22.06.06, 19:51 ilhan napisał: > Dzięki czujności kolegi Hennessy'ego (najwyraźniej połasił się na nagrodę Fair > Play) znaleźliśmy błąd w tabeli. Żadne fair play. Po prostu jarecki wraca, patrzy, jakie miałem wielkie serce i proponuje fuzję. Sumujemy jego 33 i moje 32 i możecie nam nagwizdać, jak PZPN Janasowi Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Klasyfikacja 22.06.06, 20:08 hennessy.williams napisał: > Żadne fair play. Po prostu jarecki wraca, patrzy, jakie miałem wielkie serce i > proponuje fuzję. Sumujemy jego 33 i moje 32 i możecie nam nagwizdać, jak PZPN Janasowi Hehe, właściwie to można było coś takiego zrobić na początku - w sensie coś na wzór rywalizacji drużynowej, np. AWANGARDZIARZE, PIKACZE, NIEZALE i PROG-ROCKOWCY <palacz> Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: Klasyfikacja 23.06.06, 01:35 wlasnie wrocilem i jestem zaimpresowany, nagroda roku fair play juz przyznana tym bardziej, ze nie moglem sie doszukac co typowalem i bylem zadowolony z 31 punktow. Wiec ja i Henessy i moj szwagier zdecydowanie prowadzimy w klasyfikacji, teraz mozemy wyluzowac. (dzieki koledze Hennessy) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Klasyfikacja 22.06.06, 15:07 Kurde, a ostatnio sprawdzam wyjątkowo uważnie Sorry - 23 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
digsa Re: Klasyfikacja 22.06.06, 19:20 no to żeby było fair - posprawdzałam, policzyłam, i mam 32 punkty, czyli o 1 mniej niestety Odpowiedz Link Zgłoś