Gość: Rewcio Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.03, 09:40 Proponuję przyjąć do wiadomości wybór publiczności, niezależnie od własnego zdania na ten temat. W Rydze również będzie wybierała publiczność głosując w swoich krajach Chciałbym również przypomnieć o poprzednich naszych reprezentantach - przedstawicielach ekstraklasy polskiej piosenki- oraz miejscach przez nich zajmowanych. Wybiera i ocenia publiczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.uni.lodz.pl 30.01.03, 09:51 A ja gratuluje wyboru ,który dokonali nasi rodacy.Obecnie liczy się medialność,komercja.Przypomnijcie sobie ldzie jak to Mietek Szcześniak wyskoczył ze swym ambitnym tekstem dwa lata temu na Eurowizji.I co?Polska rok temu nie pokazała się .Więc zastanówcie się zanim skrytykujecie.Ja osobiście nie jestem fanem.Ale żyjemy w świecie,gdzie gusta większości się liczą a nie jednostki.Mam nadzieje że niektórzy zrewidują swój pogląd i staną się obiektywni,a nie subiektywni w swoich ocenach.Ale trudno tego sie domagać w państwie zawiści. Dziękuje mj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.uni.lodz.pl 30.01.03, 09:51 A ja gratuluje wyboru ,który dokonali nasi rodacy.Obecnie liczy się medialność,komercja.Przypomnijcie sobie ldzie jak to Mietek Szcześniak wyskoczył ze swym ambitnym tekstem dwa lata temu na Eurowizji.I co?Polska rok temu nie pokazała się .Więc zastanówcie się zanim skrytykujecie.Ja osobiście nie jestem fanem.Ale żyjemy w świecie,gdzie gusta większości się liczą a nie jednostki.Mam nadzieje że niektórzy zrewidują swój pogląd i staną się obiektywni,a nie subiektywni w swoich ocenach.Ale trudno tego sie domagać w państwie zawiści. Dziękuje mj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toruń Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 10:12 Byli i są najlepsi i to nie tylko w Polsce, może w końcu w przyszłym roku Eurowizja zawita do Polski, ciekaw jestem czego słuchają Ci co tak gadaja na nich, że są do d..py - przypuszczam, ze disco - polo ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
sybilla_12 Blue caffe 30.01.03, 11:14 Mozecie mi wyjasnic dlaczego wszyscy na konkursie darli sie Blue Caffe, przeciez to nie byla piosenka na Eurowizje, ja zawsze uwazalam ze disco polo ma tylko szynse zablysnac na tym festiwalu, dlatego najchetniej zaglosowalabym na Shaze, jesli ona jeszcze cos tam spiewa...(a na marginesie to Blue caffe brzmialo strasznie, ja tam wole Wilki i Stachurskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik.no1 Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur 30.01.03, 16:48 Następna nasza kompromitacja, tym razem na scenie muzycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: 217.153.34.* 30.01.03, 19:21 Swiec Panie nad ich duszami. Szkoda ze moj sms i pewnie tysiecy innych ludzi sms'y nie przeszly. "Here I am" I waiting for a better time for polish songs.. Only WILKI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 22:02 To códny zespół !!!!Utwór dla każdego ,w 3 językach ,temetyka na czasieDALI CZADU !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.elnetplus.waw.pl 31.01.03, 09:38 TO OKROPNE!! PODZIELAM OPINIE OSÓB, KTÓRE TWIERDZĄ ŻE MAMY CORAZ GORSZY GUST! SŁUCHAĆ TEJ GRUPY JUŻ NIE MOŻNA A CO DO OGLĄDANIA SZCZEGÓLNIE MICHAŁA WISNIEWSKIEGO TO LEPIEJ NIE PISAĆ!! APEL MICHAŁ CZY TY MASZ LUSTRO!! MY CHCEMY OGLĄDAĆ FACETA A NIE PRZEBRANĄ KUKIEŁKĘ! DO LUDZI, KTÓRZY LANSUJĄ TĄ GRUPĘ! SŁUCHAJCIE POPATRZCIE W TELEWIZOR TAM W RÓŻNYCH PROGRAMACH WYSTĘPUJĄ LUDZIE, KTÓRZY NAPRAWDĘ MAJĄ TALENT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 31.01.03, 13:11 Ludzie!!!!!! Pomocyyyyyyyyy. Było kilka piosenek a wy wybraliście taką tandete. Ich Troje to ubrane w kwiatki Disco Polo. Znowu bedzie wsyd. Mieciu, Piasek a teraz to. Klapy macie na uszach? Były Wilki ale najlepszą piosenkę zaśpiewali ci bracia- taki metal(nie jestem pewny nazwiska- Chodaccy?) Tak mi to wpadło w ucho że chętnie nabyłbym ich płytę tylko nie pamietam nazwy. Eurowizji nie bede oglądał. Co za wieś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orrymeane Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 13:12 Po konkursie zwatpilem w ludzi ktorzy glosowali na ten niby zespol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska A najgorsze jest to, ze Polacy tak bardzo... IP: 62.173.92.* 31.01.03, 14:52 A najgorsze jest to, ze Polacy tak bardzo przejmuja sie Eurowizja, z krorej na 'zachodzie' wszyscy sie smieja. Wyluzujcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.sieniawa.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 18:26 Gość portalu: Sneer napisał(a): > Gratuluję wszystkim rodakom, którzy wybrali ten ciężki, > kaszaniasty kawałek z przebierańcami w enerdowskim guście. Tyle > dobrego, że nareszcie przekonacie się ile rzeczywiście oni są > warci, tylko, że następny festiwal z Polakami będzie w 2005 > roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pc JAKI KRAJ TAKA REPREZENTACJA IP: proxy / *.bb.online.no 31.01.03, 22:56 Odpowiedz Link Zgłoś
maciej+szczypka Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur 01.02.03, 01:34 Żenujące Żenujące Żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jari Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 13:23 Idź ćwok do ćwoka, skoro kmioty podobają się kmiotom to nic nie szkodzi. Eurowizja to kmiocki festiwal, więc wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mossad Attack A ja to wszystko .... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 16:58 Mnie to rusza kto bedzie reprezentowal Polske na Eurowizji. Obejrzalem ten festiwal raz w zyciu i stwierdzilem, ze powinni wysylac tam zespoly disco polo, wtedy mialyby szanse wygrac . Nie rozumiem calej ten nagonki na Ich Troje, jesli sie komus nie podoba mozna nie sluchac (tak jak ja), mozna wylaczyc TV, mozna nie kupowac ich plyt. Po cholera narzekac na kraj i ojczyzne. Poza skoro wszyscy tak kochaja Wilki to dlaczego tak cienko sprzedaja sie ich plyty hehehe. Moj wniosek, produkuje sie muzyke taka jaka ludzie chca kupic, po co tworzyc cos czego nikt nie bedzie chcial sluchac. Nie slucham tego zespolu ale go nie potepiam, robia to dla pieniedzy, ludzie kupuja plyty, kasa leci, ja im nie zazdroszcze.Proste. Gyby cos to slucham Rammstein , Papa Roach ogolnie "ciezkiej muzyki" ale nigdy nie potepiam ani disco polo ani innego gatunku, bo uwazam, ze kazdy ma prawo sluchac to co mu sie podoba i kazdy ma prawo grac taka muze jaka jemu odpowiada i na jakiej moze zarobic na zycie. PS: Moim zdaniem Wilki nie zmienili brzmienia od lat i przypominaja mi zespol Siekiera z Jarocina tylko lepszy technicznie )) a mnie to nudzi juz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpanek Re: A ja to wszystko .... 03.02.03, 13:31 Gość portalu: Mossad Attack napisał(a): > Mnie to rusza kto bedzie reprezentowal Polske na Eurowizji. Obejrzalem ten > festiwal raz w zyciu i stwierdzilem, ze powinni wysylac tam zespoly disco polo, > > wtedy mialyby szanse wygrac . Z tego, co zaprezentowano do wyboru, chyba Various Manx miało najbardziej łatwą i przyjemną piosenke eurowizyjną Nie rozumiem calej ten nagonki na Ich Troje, > hehehe. Moj wniosek, produkuje sie muzyke taka jaka ludzie chca kupic, po co > tworzyc cos czego nikt nie bedzie chcial sluchac. Nie slucham tego zespolu ale > go nie potepiam, robia to dla pieniedzy, ludzie kupuja plyty, kasa leci, ja im > nie zazdroszcze.Proste. > Gyby cos to slucham Rammstein , Papa Roach ogolnie "ciezkiej muzyki" ale nigdy > nie potepiam ani disco polo ani innego gatunku, bo uwazam, ze kazdy ma prawo > sluchac to co mu sie podoba i kazdy ma prawo grac taka muze jaka jemu odpowiada > > i na jakiej moze zarobic na zycie. > Nic dodać,nic ująć, z tym że słucham innej muzyki, chociaż dla miłośników "BC" (szanuję, mimo że nie mogę ścierpieć modulacji głosu do skrzeku) albo "IT", Armia, to to samo, co Rammstein > PS: Moim zdaniem Wilki nie zmienili brzmienia od lat i przypominaja mi zespol > Siekiera z Jarocina tylko lepszy technicznie )) a mnie to nudzi juz. Niestety, zmienili na gorsze, a jeśli nie brzmienie, to wydźwięk ogólny. Chociaż po solowych wytworach Gawlińskiego i "Baśce", są widoki, na to, że było to dno, od którego odbijają. pozdro piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: 194.9.223.* 03.02.03, 12:08 Co tu dużo gadać, wstyd, po prostu wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.acn.pl 03.02.03, 15:15 Większej tandety i kiczu nie można było wybrać. Wystarczy tylko podziękować polskiej publiczności głosującej na Ich Troje. Już gorzej nie bedzie, to wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpanek Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur 03.02.03, 15:28 Gość portalu: ola napisał(a): > Większej tandety i kiczu nie można było wybrać. Wystarczy tylko > podziękować polskiej publiczności głosującej na Ich Troje. Już > gorzej nie bedzie, to wiemy... Można, można - polski/europejski/światowy rynek jest pełen gorszych wykonawców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-2-O Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 18:23 To był błąd w obliczaniu głosów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Próbowałem przez 15 minut z dwóch telefonów i nic!Nie dali szansy zagłosować WILKI SĄ THE BEST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipo Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 18:30 Posiadam odrobinę wrażliwości muzycznej, żeby stwierdzić , że nie obchodzi mnie eurowizja, tak somo, jak ich troje. Muzycznie nie wzbudzają mojego zainteresowania. Właściwy zespół na niewłaściwy festiwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.scientific.de / 192.168.12.* 04.02.03, 10:20 ja sie ciesze, ze wygral zespol "ich troje". na eliminacjach nie bylo lepszego kandydata. piosenka jest bardzo na czasie, michala nie da sie przeoczyc, to inteligentny facet, ktory duzo mial ciezkie zycie ale bardzo duzo osiagnal (takiego sukcesu jak on prawdopodobnie nie osiagnie nikt z nas)! maja duze szanse, zobaczycie :o). zycze im powodzenia. pozdrawiam wszystkich, ktorzy na nich glosowali :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur 04.02.03, 18:33 Gość portalu: doktor napisał(a): > maja duze szanse, zobaczycie :o). zycze im powodzenia. pozdrawiam wszystkich, > ktorzy na nich glosowali :o) Czy mam się czuć pozdrowiona jeśli głosowałam, a mój sms nie doszedł? Wiem, bo wczoraj dostałam rachunek, choć komunikat był, ze wysłany;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: nie lubie ich troje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 20:43 u nas w klasie ich troje to nudny zespół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAAAAAAAAAAAAAAA ŁUUUUUUUUUUUUUU! ICH TROJE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 20:46 ICH TROJE MA GŁUPIE PIOSENKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.softel.pl 05.02.03, 09:53 Tak uważasz? To sobie przypomnij sobie ostatnei dwa występy na EUROWIZJI a spośród tej kaszany jak ty to nazywasz jedynie wilki mogły konkurować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.nowiny.net 05.02.03, 10:37 Wstydziłam się słysząc nasz HYMN w Korei,(przeszło to moje wyobrażenia nt. interpretacji p. Górniak). Ich Troje tworzy widowisko i jeżeli ma swoich fanów, a widać po płytach, że ma, to ich problem czy sukces. Problemem na pewno jest POLSKI BRAK tolerancji, w kwestii gustu i muzyki także, jak widać na tym forum - ile osób, tyle zdań, a każde jedynie słuszne i nieomylne. Przykro mieszkać wśród tak zdecydowanych ludzi, którzy mają swoje racje NIE POZWALAJĄC INNYM na ŻADNE fanaberie (czyt. inne zdanie) w jakimkolwiek temacie. Smutne też jest, że to przekonanie o własnej "świętej racji" obowiązuje wszędzie, niezależnie od sprawy. A oczywiście najświętszą rację mają ci, którzy mają władzę: w rodzinie, wśród kolegów, w pracy, urzędzie, sejmie, itd. To nic innego, jak właśnie POLSKIE PIEKŁO - kto nie z nami, ten nasz wróg, więc można go zbluzgać i z pewnością jest głupi. Zapominamy o tym, że umiejętność tolerowania inności, to elemant kultury. Życzę choć trochę dystansu do codzienności Odpowiedz Link Zgłoś
kazeta.pl Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur 05.02.03, 12:38 to nie Polacy ich wybrali poprzez glosowanie to bylo tylko dla sciemy !!! bylo wiadome od roku - w swiecie mediow - ze ich troje pojedzie na eurowizje pani Nina Terentiew dyrektor programu 2 wylansowala Wisniewskiego i jego bande i ona kreci tym cyrkiem, konkurs w telewizji byl tylko dla sciemy!!! mielismy gowno do powiedzenia i taka jest prawda wiem ze tak bylo bo mialem z tym doczynienia - permanenta manipulacja ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
frolix Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur 05.02.03, 13:05 kazeta.pl napisał: > gowno do powiedzenia i taka jest prawda wiem ze tak bylo bo mialem z tym > doczynienia - permanenta manipulacja ot co... To może wykaż się obywatelską postawą i zamiast miotania się po portalach pójdź z dowodami do "Gazety". Myślę, że Cię wysłuchają. flx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur IP: *.clinternal / 195.205.169.* 05.02.03, 14:23 Moi drodzy tak naprawdę ten festiwal jest festiwalem kiczu i muzyki lekkiej, łatwej i przyjemnej (lub nie). Mnioe zawsze ciekawi jedna rzecz skoro tak wiele osób zagłosowało na tą piosenkę, a większość ludzi twierdzi że nie lubi tego zespołu no to kto głosował?? Poza tym może trochę tolerancji. Ja tam wolę Massive Attack albo coś bardziej lub mniej zakręconego. A Ich Troje niech jadą na Eurowizję i tak nie będę tego oglądać jak pewnie większość uczesników tego forum. Acha nasze społeczeństwo wcale nie jest głupie tylko musi wyrobić sobie gust i smak. Odpowiedz Link Zgłoś
frolix Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur 05.02.03, 15:16 Gość portalu: ania napisał(a): > Moi drodzy tak naprawdę ten festiwal jest festiwalem kiczu i > muzyki lekkiej, łatwej i przyjemnej (lub nie). Mnioe zawsze > ciekawi jedna rzecz skoro tak wiele osób zagłosowało na tą > piosenkę, a większość ludzi twierdzi że nie lubi tego zespołu no > to kto głosował?? Poza tym może trochę tolerancji. Ja tam wolę > Massive Attack albo coś bardziej lub mniej zakręconego. A Ich > Troje niech jadą na Eurowizję i tak nie będę tego oglądać jak > pewnie większość uczesników tego forum. Acha nasze społeczeństwo > wcale nie jest głupie tylko musi wyrobić sobie gust i smak. Ania pewnie też wcale nie jest głupia, tylko musi wyrobić sobie gust i smak. Dlaczego uważasz, że masz lepszy gust, jeśli lubisz Massive Attack, a nie Ich Troje? flx Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Ich Troje będą reprezentować Polskę na Konkur 05.02.03, 15:54 frolix napisał: > Gość portalu: ania napisał(a): > > Moi drodzy tak naprawdę ten festiwal jest festiwalem kiczu i > > muzyki lekkiej, łatwej i przyjemnej (lub nie). Mnioe zawsze > > ciekawi jedna rzecz skoro tak wiele osób zagłosowało na tą > > piosenkę, a większość ludzi twierdzi że nie lubi tego zespołu no > > to kto głosował?? Poza tym może trochę tolerancji. Ja tam wolę > > Massive Attack albo coś bardziej lub mniej zakręconego. A Ich > > Troje niech jadą na Eurowizję i tak nie będę tego oglądać jak > > pewnie większość uczesników tego forum. Acha nasze społeczeństwo > > wcale nie jest głupie tylko musi wyrobić sobie gust i smak. > > Ania pewnie też wcale nie jest głupia, tylko musi wyrobić sobie gust i smak. > Dlaczego uważasz, że masz lepszy gust, jeśli lubisz Massive Attack, a nie Ich > Troje? > > flx A najśmieszniejsze, że Wisniewski też lubi Massive Atack)) Serio. Odpowiedz Link Zgłoś