cze67 27.01.03, 10:50 The Beatles - Lennon Genesis - Banks, Hackett King Crimson - Belew, Levin, Bruford Yes - Howe, Squire Police - Copland Clash - Jones Stereolab - Sadier Marillion - Fish, Trewavas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 27.01.03, 10:55 Chyba się pisze Copeland? Faith No More - Mike Bordin Metallica - Kirk Hammett Black Sabbath - Tony Iommi Rush - Neil Peart Red Hot Chili Peppers - Flea Iron Maiden - Steve Harris Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 27.01.03, 10:57 Gos´c´ portalu: As napisa?(a): > Chyba sie˛ pisze Copeland? Racja. Sory, Stewart! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 27.01.03, 11:06 Lynyrd Skynyrd - Ronnie Van Zant (RIP) ZZ Top - Dasty Hill Acdc - Angus Rolling Stones - Bill Wyman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu IP: 195.41.66.* 27.01.03, 13:02 Pozwol Cze67, ze cie poprawie: > The Beatles - McCartney > Genesis - Gabriel > King Crimson - Bruford > Yes - Rabin > Police - Copeland - tu zgoda > Clash - Jones - niech bedzie ale nie czytuje > Stereolab - nie znam > Marillion - ich po prostu nie trawie, byli za wolni w tym co robili pzdrw soso PS W znanych mi zespolach na ogol lubie gitarzystow solowych. Czy to cos oznacza? Na dodatek nie cierpie na ogol wszelkiej masci klawiszowcow. Perkusisci sa do dyskusji ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 18:28 > > soso > > PS > > W znanych mi zespolach na ogol lubie gitarzystow solowych. Czy to cos oznacza? > Na dodatek nie cierpie na ogol wszelkiej masci klawiszowcow. To oznacza ze jestes ograniczony i szkoda mi ciebie. Lukas (fan klawiszowcow wszelakiej masci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu IP: *.su.krakow.pl 27.01.03, 13:15 Rammstein - RICHARD KRUSPE Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 27.01.03, 14:03 Smashing Pumpkins - DArcy Pixies - Kim Deal Sonic Youth - Kim Gordon Talking Heads - Tina Weymouth Kurcze, same babeczki... W dodatku basistki. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31+1 Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 27.01.03, 14:07 ja w kwestii formalnej. Co to znaczy ulubiony i za co? Źe ładny, sympatyczny, ze dobrze gra, komponuje, ma wieksza charyzme niz reszta? Bo nie wiem... I dlaczego peter gabriel nie jest Twoim ulubionym muzykiem Genesis? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 27.01.03, 14:11 pizmak31+1 napisa?a: > ja w kwestii formalnej. Co to znaczy ulubiony i za co? Z´e ?adny, sympatyczny, ze dobrze gra, komponuje, ma wieksza charyzme niz reszta? Tak, ze calosc. I dlaczego peter gabriel nie jest Twoim ulubionym muzykiem Genesis? Bo wymieni przeze mnie panowie sa tworcami wiekszosci wspanialej muzyki (Banks) i autorami wspanialych popisow solowych (Banks, Hackett) tego zespolu. Co nie znaczy, ze Gabriela nie lubie... Ale oni sa number one. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanescu Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu IP: *.media4.pl 27.01.03, 14:29 Velvet underground - Lou Reed My Bloody Valentine - Kevin Shields Stereolab - Tim Gane Can - Jaki Leibezeit Totoise, Sea and Cake - John McEntire ..tak to mniej więcej wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 27.01.03, 14:30 Jerry Cantrell - Alice in chains Adam Jones - Tool James Schaffer - Korn Jeff Ament, Eddie Vadder - Pearl Jam Mike Bordin - a gdziez on nie grał) Ślimak - Acid drinkers Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31+1 Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 27.01.03, 14:49 Oprocz tych, co Cze67 (ale nie wszystkich - czyli tych, co znam ? to jeszcze) Paul Weller ? The Jam (bo dzis rano sobie odkurzylam kasete z the Jam - supppper!) Paul Heaton ? The Housemartins Queen ? Freddie Mercury dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 27.01.03, 16:49 Oasis - Liam Stone Roses - Reni New Order - Sumner R.E.M. - Mills The Smiths - Marr The Beatles - Harrison Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 27.01.03, 18:05 Pink Floyd- Gilmour Metallica- Hammet Depeche Mode-( i tu uwaga niespodzianka) Wilder The Beatles- Harrison Nine Inch Nails- Reznor ( he he) Jane's Addiction- Navarro Joy Division- Curtis Iron Maiden- Dickinson Portishead- Gibbons Soundgarden-Cornell Rage Against the Machine- Morello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 18:13 Radiohead - Ed O'Brien Pearl Jam - Eddie Vedder The Beatles - Goerge Harisson Joy Division - Ian Curtis The Cure - Robert Smith The Smiths - Johnny Marr Nirvana - Dave Grohl Manic Street Preachers - James Dean Bradfield Pink Floyd - Syd Barett Alice In Chains - Layne Staley The Clash - Paul Simonon REM - Michael Stipe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 18:31 Deep Purple - Jon Lord , R. Blackmore Yes - Wakeman ELP - Emerson Pink Floyd - R.Waters Genesis - Banks Iron Maiden - S.Harris Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 27.01.03, 19:11 The Beatles - Ringo Starr Rolling Stones - Charlie Watts, Bill Wyman (ach ta Mandy Smith!) Pink Floyd - Richard Wright Genesis - Tony Banks Joy Division & New Order - Peter Hook The Smiths - Johnny Marr Opposition - Marcus Bell Killing Joke - Geordie Walker, Jaz Coleman Echo & The Bunnymen - Ian Mc Culloch Rage Against The Machine - Tom Morello Depeche Mode - Martin Gore Kraftwerk - Karl Bartos SBB - Jerzy Piotrowski United Kingdom - Alan Holdsworth The Police - każdy tylko nie Sting Midnight Oil - cały zespół był kompetentny i w dodatku sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 27.01.03, 19:27 teddy4 napisał: > Rolling Stones - Charlie Watts ZWARIOWAŁEŚ?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yesterday Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu IP: 80.48.114.* 27.01.03, 20:19 Metallica- Hetfield Black Sabbath-Iommi Motorhead-Lenny... The Rolling Stones- Richards i wiele, wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 28.01.03, 10:58 teddy4 napisa?: > The Beatles - Ringo Starr Slowa uznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basstard Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu IP: *.idea.pl 28.01.03, 00:59 Nie będę się rozpisywał, bo wymieniłbym samych basistów, a przecież nie o to chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpanek Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 30.01.03, 14:23 Armia - Budzyński gdziekolwiek -Brylewski a w ogóle, to czemu to służy? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Ulubiony muzyk ulubionego zespolu 02.02.03, 15:55 piotrpanek napisa?: > Armia - Budzyn´ski > gdziekolwiek -Brylewski > > a w ogóle, to czemu to s?uz˙y? Niczemu, taka bezmyslna wyliczanka... Odpowiedz Link Zgłoś
izaak_widmower zonk. 02.02.03, 16:32 cze67 napisał: > piotrpanek napisa?: > > > Armia - Budzyn´ski > > gdziekolwiek -Brylewski > > > > a w ogóle, to czemu to s?uz˙y? > > Niczemu, taka bezmyslna wyliczanka... faktycznie, bez sensu ten watek. cos jak: - czesc, jestem franek. lubie zupe ogorkowa. - o czesc franek, ja lubie pomidorowa. - pomidorowa? - no. - aha, a ja lubie ogorkowa, ale o tym juz chyba mowilem. - tak mowiles ze lubisz ogorkowa. a propos, ja lubie pomidorowa. - fajnie, bo ja sie objadam ogorkowa. - o, ja tez sie objadam, ale nie ogorkowa, tylko pomidorowa. - he he, powaznie? ja tam wole pomidorowa. - mhm, a mnie akurat bardziej lezy ogorkowa... etc. etc. ---- dj shadow - dj shadow. Odpowiedz Link Zgłoś
izaak_widmower Re: zonk. 02.02.03, 17:44 cze67 napisał: > izaak_widmower napisa?: > > > brawo! > > Ty tez? nie, ja najbardziej lubie grochowke. krzyknalem "brawo!" bo sie z przyjaciolmi zalozylem ze lubisz wlasnie pomidorowa. oni jak jeden maz obstawiali ogorkowa. ach, gdybys mogl widziec jak teraz z niedowierzaniem kreca nosem! a propos, a co z drugim daniem? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: zonk. 02.02.03, 17:52 izaak_widmower napisa?: > a propos, a co z drugim daniem? Drugie danie tez lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: zonk. 02.02.03, 17:36 cze67 napisał: > Z tych dwoch wole pomidorowa... Tak? A ja akurat pomidorową ) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: zonk. 02.02.03, 17:41 A ja na przykład wszystko lubię co mi dadzą )) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: zonk. 02.02.03, 17:42 A ja - np. gotuje bardzo dobre rozne zupy. Pomidorowa i szczaw... Pieczarkowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: zonk. 02.02.03, 17:44 Dla mnie licza sie tylko dwie: pomidorowa i, nie wymieniona niewiadomoczemu tutaj przez nikogo, grochowa. Grochowa nawet bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: zonk. 02.02.03, 17:43 nikka007 napisała: > A ja na przykład wszystko lubię co mi dadzą )) A nie wolisz sama sobie przygotować? )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 ogórkowy dj 02.02.03, 17:45 Ja lubię jeść ogórkową i słuchać DJ Shadowa jednocześnie. Ogórkowa dobrze komponuje się z okładką ENDTRODUCING. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ogórkowy dj 02.02.03, 17:48 A jaka zupe nosily w termosach smoki z bajki Beaty Krupskiej? Smok Zygmunta i inne smoki? Odpowiedzi na moja skrzynke (ha ha). Zartowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: ogórkowy dj 02.02.03, 17:49 pizmak31 napisa?a: > A jaka zupe nosily w termosach smoki z bajki Beaty Krupskiej? Smok Zygmunta i > inne smoki? Swoja ulubiona? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ogórkowy dj 02.02.03, 17:53 BraT.... ZAWIODLAM SIE NA TOBIE. OGorkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: zonk. 02.02.03, 17:51 Nie pyskuj młody człowieku. Jak będziesz w moim wieku to Ci jakaś kobiecina będzie gotować.A mi? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: zonk. 02.02.03, 17:52 nikka007 napisa?a: > Nie pyskuj m?ody cz?owieku. Jak be˛dziesz w moim wieku to Ci jakas´ kobiecina > be˛dzie gotowac´.A mi? Mala Mi... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: zonk. 02.02.03, 17:54 nikka007 napisa?a: > Buka To bedzie baaardzo zimna zupa... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: zonk. 02.02.03, 17:59 A jak zupa wpadnie do czarodziejskiego cylindra to co z niego wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
izaak_widmower oj banditen, banditen! 02.02.03, 21:37 i tak z forum MUZYKA zrobilismy forum ZUPA pa. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpanek Re: zonk. 03.02.03, 12:29 > Jak Mama Muminka to pyszna... Zwłaszcza panierowana Mama Muminka w sosie musztardowym Odpowiedz Link Zgłoś