Gość: lehu IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 20:59 Mam tylko pozyczona, przegrana kasete. Ten zespol byl wielki, Andy Wood byl wielki. Ale ogolnie to chyba niedoceniony. Czy mozna gdzies kupic plyte/kasete jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crotalus Re: Mother Love Bone IP: 157.25.121.* 30.10.01, 13:16 Zamów sobię w internetowym sklepie vivid.pl (przyślą pocztą). Tam mają wszystko co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morel Re: Mother Love Bone IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 16:23 niestety, nie ma ani w vividzie ani w żadnym innym znanym mi sklepie internetowym...(( też tego szukam i nie mogę znaleźć... ale w przeciwieństwie do leha nie mam nawet przegranej kasetki (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: Mother Love Bone IP: *.poznan.multinet.pl 30.10.01, 19:37 Gość portalu: morel napisał(a): > niestety, nie ma ani w vividzie ani w żadnym innym znanym mi sklepie > internetowym...(( > też tego szukam i nie mogę znaleźć... ale w przeciwieństwie do leha nie mam > nawet przegranej kasetki (( Nawet w empik.com nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juraw Re: Mother Love Bone IP: 193.150.166.* 31.10.01, 15:34 Kochani, nie wiem jak jest teraz, ale przed wakacjami widzialem te plyte w Planet Music w Warszawie...ok 60zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: Mother Love Bone IP: *.poznan.multinet.pl 30.10.01, 19:34 poszukaj na audiogalaxy, troche to nieetyczne sciagac z internetu, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. Niestety tez mam przegrana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehu Re: Mother Love Bone IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 22:05 Gość portalu: maynard napisał(a): > poszukaj na audiogalaxy, troche to nieetyczne sciagac z internetu, ale jak > sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. > Niestety tez mam przegrana Ahhhh no wiem, co innego sluchac sobie w mp3, a co innego trzymac w dloni orygnalna plyte/kasete,istnego bialego kruka! Ta muza jest niesychana, troche jak soundgarden z pierwszych 3 plyt, gosc ma glos troche jak wokalista Guns'n Roses, tesh slychac cos jakby z iron maiden (tylko co?) i wogle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashya Re: Mother Love Bone IP: *.pisz.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 23:04 Andy śpiewał jak kompilacja Roberta Planta, Axla Rose.Ale w tej manierze tkwi cały jego urok.Uwielbiam "Crown of thorns", także w wykonaniu Edka Veddera (do ściągnięcia na Lowlight). Pozdrawiam. A płytę widziałam kiedyś w komisie. Musisz rozglądać się na giełdach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickowhy MALFUNKSHUN Mother Love Bone IP: *.echostar.pl 05.11.01, 02:07 no właśnie mother love bone = ok ale jesli podoba wam sie ANDY WOOD to musicie posłuchac MALFUNKSHUN tam dopiero spełniał sie andy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morel Re: MALFUNKSHUN Mother Love Bone IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 10:41 pewnie Malfunkshun równie łatwo dostać co Mother Love Bone... normalnie idziesz do kiosku na rogu i masz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehu Re: MALFUNKSHUN Mother Love Bone IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 20:47 Gość portalu: morel napisał(a): > pewnie Malfunkshun równie łatwo dostać co Mother Love Bone... > normalnie idziesz do kiosku na rogu i masz... Niee.Wystarczy zapytac pierwsza spotkana babunke idaca na rynek, ona uchyla plasz i masz za 5 zloty oryginalna plyte Odpowiedz Link Zgłoś