Gość: mała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 19:51 na lachy ? o co w tym chodzi ? kto to spiewa w koncu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luukasz4 Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 20:21 Perfect, jakos okolo 1979 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 20:26 a teraz starchy na lachy , tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 20:27 ale tekst ten sam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 22:37 ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: austria Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 22:12 bob dylan na rowerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meloman Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 10:07 Perfekt raczej nie, bo nie ma takiego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Perfect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 13:18 czepiasz sie szczegółów wybaczysz mi to ???? PERFECT PERFECT PERFECT PERFECT PERFECT po stokroć C ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: Perfect IP: *.ruc.lama.net.pl 14.08.06, 22:29 Perfectu tez nie ma....... jak twierdzi Hołdys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: Perfect IP: *.ruc.lama.net.pl 15.08.06, 10:29 muzyka.interia.pl/holdys/info/infid/771278 .........W lipcu 1979 roku zorganizowałem z zespołem Perfect, wówczas prawie nieznanym, ale wygrywającym już rockowe rankingi w piśmie "Non Stop" (gdyby Perfect istniał, obchodziłby właśnie 28. urodziny, a nie 25., jak opowiada człowiek, który w nim śpiewał) koncert na rzecz UNICEF-u..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.chello.pl 15.08.06, 15:25 Nie Perfect lecz Hołdys solo, jakoś około roku 1978. Prócz Strachów nagrało tę piosenkę jeszcze paru innych artystów, jak mi się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy 15.08.06, 16:23 Piosenka byla napisana dla... 2+1, ktora to grupa nie chciala wykonac utworu, gdy dowiedzieli sie ze traktuje on o gwalcie. Piosenke przechwycil Holdys - juz bez Perfektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.chello.pl 15.08.06, 16:37 Jeśli już to raczej "jeszcze", nie "już" Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy 21.08.06, 14:26 masz racje, choc mnie utwor dopadl dopiero w latach 80. po odejsciu Holdysa. Wczesniej jakos nie zwrocilem uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:57 heh ... nie sądziłam że z tą piosenką taka historia zwiazana ..skąpliowana sprawa ... ciekawe dlaczego aż tyle zespolów ją nagrało ... Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy 15.08.06, 19:31 skomplikowana a nie skąplikowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:48 przepraszam !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.med.uni-heidelberg.de 21.08.06, 15:49 to jednak perfect nagral...choc nie ten sam perfect (taka jego wczesna mutacja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.chello.pl 21.08.06, 18:34 Owszem, istniała wczesna inkarnacja Perfectu, której częścią składową była "sama" Basia Trzetrzelewska. Nie zmienia to jednak faktu, że "Co się stało z Magdą K?" firmował Hołdys solo. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy 21.08.06, 21:35 ateraz ten kawalek znajduje sie na plycie "pila tango "snl.ale wzadnej wersji mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.06, 22:13 A jednak.. - tp ze strony oficjalnego fan clubu perfectu: Pierwszych rockowych nagrań - "Co się stało z Magdą K.", "Jego nie ma", "Nie ma mogiły rock and rolla" - PERFECT dokonał jeszcze pod koniec lat 70, ale na płyty trafiły one dopiero ponad dziesięć lat później Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy 21.08.06, 22:15 Nieważne... Napijmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.chello.pl 21.08.06, 22:46 Oficjalny fan club Perfectu - a to dobre )) Ciekawe co Hołdys na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: "co sie stało z Magdą K." perfekt czy strachy IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.06, 23:58 Hołdys zapewne by stwierdził, że taki fan club nie istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś