bmwariat 10.10.05, 15:45 swietokrzyskie.eportal.pl/ nie przeglądałem za bardzo z braku czasu, ale wygląda ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good nie nadaje się - zero aktualności 10.10.05, 16:03 np. w kategorii "Dzieje się" - informacje o Dniu Wszystkich Świętych ...tyle że z ubiegłego roku. kategoria "Kielce" - o planowanej wizycie Kaczyńskiego w dniu 29.11.2004 (!) kategoria "Sport" - o tym, że Wdowczyk chce odejść z Korony... itd, itd. a już myślałem, że coś ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: nie nadaje się - zero aktualności 10.10.05, 16:04 kurcze....to fakt, żle. Dlatego mówiłem, że nie przeglądałem go. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: nowy portal 20.10.05, 12:43 Dzisiaj się skusiłem - to fakt masakra. Z tego co widzę, to tylko nasze forum jest najbardziej uczęszczanym i aktywnym miejscem w sieci o regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: nowy portal 20.10.05, 13:11 no i oby tak dalej tylko nowych osób brak Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: nowy portal 20.10.05, 13:44 Ciekawe jak długo będzie trzeba czekać- odpowiedź Maćka na forum GO.. www.ostrowiecka.pl/forumoc/viewtopic.php?t=36 Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Maciek już wkrótce wystartuje z odpowiedzią... 20.10.05, 19:14 ... Oczywiście ten start będzie kilka razy przekładamy, a potem sprawa przycichnie... Skąd my to znamy? Odpowiedz Link Zgłoś