Dodaj do ulubionych

Konkurs dla fanow Bowiego i nie tylko

21.02.03, 15:29
Heja!
Pozazdroscilem popularnosci pani Nikka007, w zwiazku z tym tez mam pytanie
konkursowe , ale tylko jedno.sad((((
Odpowiedzi prosze zamieszczac ponizej.
Kto pierwszy ten lepszy!!!!
Odpowiedz znam z ust samego bohatera konkursu (byla kieeeedys w telewizji
polskiej)
Nagroda: :the best of Bowie 2CD" plyta z 2002, z moim podpisemsmile))

PYTANIE:
Co Bowie kupil i przywiozl z krotkiego pobytu w Polsce (NIE CHODZI O
PLYTE!!!!!!!) , ta rzecz jest teraz w jego domu w Szwajcarii???
powodzonka

aha! jesli nikt nie odpowie, ja wygrywam i dostaje nagrode(the best of bowie"
Obserwuj wątek
    • Gość: nikka007 Re: Konkurs dla fanow Bowiego i nie tylko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 16:35
      Eee, ja nie jestem popularna... To nasz konkurs forumowy smile. Zapytam ojca albo
      kolegi,bo za młoda jestem wink)). A co z tą nagrodą ? smile))
      • Gość: marxx Re: Konkurs dla fanow Bowiego i nie tylko IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.02.03, 00:22
        Nagrode opisalem , ale ona jest za odpowiedz prawidlowa.
        jesli nikt nie odgadnie , moze wymysle latwiejsze pyt, np. ktora godzina
        • Gość: bossa_i_nowa Re: Konkurs dla fanow Bowiego i nie tylko IP: *.starnet.pl 25.02.03, 10:32
          z Podhala-oscypki w formalinie,wyprawione skórki łowiecek,coby miłość na nich
          uprawiać w mroźne wiecory w świetle płomieni z kominka,
          z Pomorza-termometr z muszelkami z Morza Karaibskiego (bo krótko był,to nie
          zauważył,że w naszym Bałtyku tylko omułki jakieś czy coś takiego) i zdjęcie z
          niedźwiedziem z sopockiego molo,
          z pobliskiego supermarketu-czekoladę Milka,co ,choć w Polsce,to z alpejskiego
          mleka jest produkowanasmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
          to wszystko,co zapamiętałam z tego telewizyjnego wystąpienia-wystarczy,aby
          dostać tę nagrodę?

bossa_i_nowa (może być do poduszkismile)
          • marxx Re: Konkurs dla fanow Bowiego i nie tylko 26.02.03, 00:40
            Spoko Bosanova! nagrode masz jak w banku u grobelnego! Bedzie to drewniana
            ciupaga z wydzierganym napisem Swinoujscie 1959.
            • Gość: bossa_i_nowa Re: Konkurs dla fanow Bowiego i nie tylko IP: *.starnet.pl 26.02.03, 08:42
              dzięki marxx,ta nagroda satysfakcjonuje mnie o wiele bardziej,niż ta,którą
              oferowałeś wcześniej
              wyślij na Berdyczów,tam mnie odnajdzie z pewnością,
              pozdrawiam,
              bossa_i_nowa(choć z tą "nową" to lekka przesada smile )

p.s.dzięki za pamięć o urodzinach smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • starshine Re: Konkurs dla fanow Bowiego i nie tylko 25.02.03, 19:03
      nie znam odpowiedzi, i chcialam tylko powiedziec, ze uslyszalam dzisiaj w
      sklepie muzycznym plyte Bowiego the best. Zamurowalo mnie. Wmurowalo w podloge
      i musialam sie bardzo powstrzymac, zeby nie krzyknac "ja chce te plyte!!!" Tak
      mi sie podobala
      • marxx Re: Konkurs dla fanow Bowiego i nie tylko 26.02.03, 00:46
        a dlugo bedziesz w tej Norwegii???kiedy wracasz do kraju?(jesli wracasz)
        drugie pytanie : czy mozna tam kupic kompakt De Press "block to block"???
        heja
        • starshine Re: Konkurs dla fanow Bowiego i nie tylko 26.02.03, 15:25
          bede do maja, ale wczesniej wracam na swieta. A de press gdzies tu kiedys
          widzialam. Moge popytac. Nie bywam w miescie az tak czesto (za bardzo mnie
          kusza te sklepy muzyczne a ceny sa straszne), ale jak bede to zapytam.
          A block to block znalazlam wlasnie w internetowym sklepie platekomapaniet.no .
          Moze mozna zamawiac z zagranicy. (Chociaz zapalcisz pewnie duzo)
          sprobuj do nich napisac: kundeservice@platekompaniet.no , po angielsku na pewno
          mowia.
    • Gość: bossa_i_nowa poproszę moją ciupagę!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 18:16
      "...odwiedził kiedyś Polskę.Rzecz miała miejsce w latach 70.Podczas powrotu z
      Japonii do Europy pociągiem (Nasz Bohater bał się latać samolotami) zatrzymał
      się na kilka godzin w Warszawie.Wysiadł na stacji Warszawa Gdańska i wybrał się
      na spacer.
      W księgarni na placu Wilsona kupił płytę z polską muzyką ludową,która
      zainspirowała go później do nagrania utworu "Warsaw" ".

nieśmiało zauważam,że nawet na kierpce sobie zasłużyłam....smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile

kiss :-X {{{{{M}}}}}

p.s.cytat pochodzi z dzisiejszej Gazety Telewizyjnej.....smilesmilesmilesmilesmilesmile
      • Gość: bossa_i_nowa rozumiem,trudności obiektywne... IP: *.pl / 192.168.11.* 12.04.03, 01:42
        zaświadczam,że Organizator tego konkursu,co to w temacie,jest osobą
        wiarygodną,i przyrzeczone nagrody wysyła nawet jeszcze przed nasłaniem
        komornikasmilesmilesmilesmilesmile
        choć żałuję bardzo,że z przyczyn niezależnych od Organizatora/wypadek przy
        pracy górala strugającego ciupaski-obciął sobie ,bidulek, trzy palce u lewej
        nogi/ Nagroda Główna nie mogła zostać zamieniona na obiecaną później,to jednak
        cieszę się również gorąco z tej otrzymanej,że o BONUSACH za wytrwałość nie
        wspomnęsmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile

po stokroć Dzięki!!!!!!
        anetka

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka