foxy21 21.02.03, 16:43 Nie wiem jak Wy, ale ja juz zaczynam zbierac kase na bilety! 22 czerwca Jan Garbarek 30 czerwca C.Wilson Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxy21 Re: Warsaw Summer Jazz Days-GWIAZDY! 21.02.03, 17:09 foxy21 napisała: > Nie wiem jak Wy, ale ja juz zaczynam zbierac kase na bilety! > 22 czerwca Jan Garbarek > 30 czerwca C.Wilson Wczesniej bo 30.04 JARRETT w kongresowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PER Re: Warsaw Summer Jazz Days-GWIAZDY! IP: *.chello.pl 21.02.03, 17:41 A John Zorn to pies? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Warsaw Summer Jazz Days-GWIAZDY! 21.02.03, 17:56 Gość portalu: PER napisał(a): > A John Zorn to pies? Moze i pies, ja tam sie nie znam A co Pies to zly znak? Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Warsaw Summer Jazz Days-GWIAZDY! 21.02.03, 18:01 Wybieram sie na Jarretta a póżniej zobaczymy, chyba żę wilson przyjedzie z Colemanem w kapeli! to by było!!! Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Warsaw Summer Jazz Days-GWIAZDY! 21.02.03, 20:06 srootootoo napisał: > Wybieram sie na Jarretta Ja też! Ale Coleman chyba nie przyjedzie Odpowiedz Link Zgłoś
_gar_ Re: Warsaw Summer Jazz Days-GWIAZDY! 21.02.03, 19:58 " Już 7 marca w Górnośląskim Centrum Kultury (Plac Sejmu Śląskiego 2) w Katowicach wystąpi Dave Douglas w septecie w następującym składzie: Brad Jones - bas, David Gilmore - gitara elektrycza i akustyczna, Derek Phillips - perkusja, Ikue Mori - instrumenty perkusyjne i elektroniczne, Jamie Saft - instrumenty klawiszowe oraz Seamus Blake - saksofon. Katowicki koncert (jedyny w Polsce) promować będzie najnowszą płytę artysty "Freak In" i zainauguruje europejską trasę koncertową (Włochy, Niemcy, Francja)." 27 kwietnia -Gonzalo Rubalcaby tro Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Warsaw Summer Jazz Days-GWIAZDY! 22.02.03, 12:16 _gar_ napisał: > > " Już 7 marca w Górnośląskim Centrum Kultury (Plac Sejmu Śląskiego 2) w > Katowicach wystąpi Dave Douglas w septecie w następującym składzie: Brad Jones > - > bas, David Gilmore - gitara elektrycza i akustyczna, Derek Phillips - > perkusja, Ikue Mori - instrumenty perkusyjne i elektroniczne, Jamie Saft - > instrumenty klawiszowe oraz Seamus Blake - saksofon. Katowicki koncert (jedyny > w Polsce) promować będzie najnowszą płytę artysty "Freak In" i zainauguruje > europejską trasę koncertową (Włochy, Niemcy, Francja)." > > 27 kwietnia -Gonzalo Rubalcaby tro Douglas spoko, fajnie trąbi ale za daleko... Gonzalo Rubalcaba!!!! Ten sukinsyn jest cholernie grożny na tym swoim pianie, ale 30 Jarrett!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_gar_ Re: Warsaw Summer Jazz Days-GWIAZDY! 22.02.03, 16:32 "Douglas spoko, fajnie trąbi ale za daleko... Gonzalo Rubalcaba!!!! Ten sukinsyn jest cholernie grożny na tym swoim pianie .." nie bardzo wiem co o tym myslec ...wytlumacz sie z tego "sukinsyna" i "trabiacego zbyt daleko douglasa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Les Re: Warsaw Summer Jazz Days-GWIAZDY! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.02.03, 16:54 Czy Zorn bedzie z Pattonem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Warsaw Summer Jazz Days-GWIAZDY! IP: *.chello.pl 24.02.03, 20:15 Z tego co wiem na koncercie w Sali Kongresowej pojawi sie NAKED CITY, w składzie z Mike'em Pattonem. Ale chyba gwiazdą tego koncertu pozostanie JOHN ZORN.... Odpowiedz Link Zgłoś
_gar_ Re: Warsaw Summer Jazz Days-GWIAZDY! 24.02.03, 11:11 www.diapazon.pl/PelnaWiadomosc.php?bn=Wiadomosci&Id=157 Odpowiedz Link Zgłoś