ilhan 28.02.03, 10:34 Wiadomość za nme.com The Cure podpisali umowę na trzy albumy z nu-metalowym producentem Rossem Robinsonem, poprzednio zajmującym się m.in. zespołami Limp Bizkit i Slipknot. Ciekawe co z tego wyjdzie... )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 10:48 Matko, mam nadzieję, że cokolwiek by z tego wyszło, ten producent nie będzie im obmyślał nowego imidżu... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 10:50 Słyszałem, że Robert Smith chce sie zrobić na Antonio Banderasa....ale to chyba tylko plotki... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 10:54 gregkor napisał: > Słyszałem, że Robert Smith chce sie zrobić na Antonio Banderasa....ale to > chyba tylko plotki... Biedny Miecio, znów będzie musiał zmieniać wizerunek... )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 11:07 ilhan napisał: > gregkor napisał: > > > Słyszałem, że Robert Smith chce sie zrobić na Antonio Banderasa....ale to > > chyba tylko plotki... > > Biedny Miecio, znów będzie musiał zmieniać wizerunek... )) No tak który to już raz..... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 11:59 ilhan napisał: > Biedny Miecio, znów będzie musiał zmieniać wizerunek... )) Ilhan masz w trąbke przy najblizszej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 12:10 miecio4 napisał: > Ilhan masz w trąbke przy najblizszej okazji. Mieciu, Ty to tylko czekasz, żeby mu dokuczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 12:15 madee1 napisała: > Mieciu, Ty to tylko czekasz, żeby mu dokuczyć... Sam zaczyna. Nawet w ostatni dzień lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 12:34 miecio4 napisał: > ilhan napisał: > > > Biedny Miecio, znów będzie musiał zmieniać wizerunek... )) > > > Ilhan masz w trąbke przy najblizszej okazji. A najbliższa okazja już we środę........Ilhan oprócz zbroi załóż hełm......szkoda, że nie bedę swiadkiem tego wydarzenia......... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 16:24 miecio4 napisał: > ilhan napisał: > > > Biedny Miecio, znów będzie musiał zmieniać wizerunek... )) > > Ilhan masz w trąbke przy najblizszej okazji. Nie mogę się doczekać. Oddam Ci, nie myśl sobie że się dam tak łatwo po trąbce okładać )) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 16:54 Ilhan brachu chyba nie myślisz ze po mojej trąbce będziesz w stanie zrobić cokolwiek, o oddaniu nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 18:53 miecio4 napisał: > Ilhan brachu chyba nie myślisz ze po mojej trąbce będziesz w stanie zrobić > cokolwiek, o oddaniu nie wspomnę. Ha Ha Ha. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 14:38 Ech ta dzisiejsza młodzież. Niektórzy siedzą od rana na głupiej teorii gier, a ten sobie pisze na forum. Ja się chyba na tą matematykę przeniosę... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Nowy producent The Cure 28.02.03, 19:08 A może Miecio już ma czapeczkę a la Fred Durst? Oczywiście, z napisem "PKP"... Odpowiedz Link Zgłoś