foxy21 28.02.03, 12:23 Moze jakis latwy konkurs? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: co tak tu cicho? 28.02.03, 12:28 Pewnie wszyscy czekają na pytanie i cicho siedzą czają się za monitorami. Pytanie, niekoniecznie muzyczne. Jakim samochodem jeździł Kowalski w "Vanishing Point"?? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: co tak tu cicho? 28.02.03, 12:28 Prosze. Oto konkurs. Z jakiej piosenki pochodzi ten cytat: ....pararararara parara parara parara..... Odpowiedzi na skrzynke. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Wysłałem odpowiedź:) 28.02.03, 12:36 Nie, ale moge Ci przyznac 100 mln punktow za ciagla gotowosc do konkursow.... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Wysłałem odpowiedź:) 28.02.03, 12:38 Nie, Mallinka, to jest wprawdzie baaaaaaaardzo wiosenna piosenka, ale nie za bardzo rockowa. Dla ulatwienia dodam, ze jej tytul ma wlasnie piosenke w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wysłałem odpowiedź:) 28.02.03, 13:08 to nie wiem...oj jak przykro...ale napewno ladnie sobie podspiewujesz))) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Wysłałem odpowiedź:) 28.02.03, 13:11 Slicznie se podspiewuje. Pizmaki maja potezne donosne i dzwieczne glosy. To moze powiem. Ten cytat byl z Piosenka jest dobra na wszystko z Kabaretu Starszych Panow. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wysłałem odpowiedź:) 28.02.03, 13:38 aaa, to ja dlatego nie wiedzialam ,ze ja sie starszymi panami nie interesuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Wysłałem odpowiedź:) 28.02.03, 12:48 No to nie wiem. Pamiętam jeszcze taka piosenke z Tzrech Muszkieterów radzieckiej produkcji, tylko że tam chyba było parararara radujemsa...) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: co tak tu cicho? 28.02.03, 12:44 pizmak31 napisała: > Prosze. Oto konkurs. Z jakiej piosenki pochodzi ten cytat: > ....pararararara parara parara parara..... Odpowiedzi na skrzynke. To jest stara pieśn kolejowa pochodząca z czasów gdy jeżdzono jescze parowozami..... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: co tak tu cicho? 28.02.03, 12:33 czekamy az ayya nam pytanie dzis zada.. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: moje pytanie 28.02.03, 12:42 To ja zadam. Pytanie czesciowo dotyczy muzyki. Jak ma na imie moj kot? Dla ulatwienia dodam: 1.jest to mile i cieple imie 2.tak nazwywa sie stary, brytyjski zespol, o ktorym byla juz tu mowa. Odpowiedzi na forum. Kto zgadnie pierwszy ma u mnie pifko Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: moje pytanie 28.02.03, 12:45 foxy21 napisała: > To ja zadam. > Pytanie czesciowo dotyczy muzyki. > Jak ma na imie moj kot? > Dla ulatwienia dodam: > 1.jest to mile i cieple imie > 2.tak nazwywa sie stary, brytyjski zespol, o ktorym byla juz tu mowa. > Odpowiedzi na forum. > > Kto zgadnie pierwszy ma u mnie pifko Mopże Behemot...? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: moje pytanie 28.02.03, 12:47 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > To ja zadam. > > Pytanie czesciowo dotyczy muzyki. > > Jak ma na imie moj kot? > > Dla ulatwienia dodam: > > 1.jest to mile i cieple imie > > 2.tak nazwywa sie stary, brytyjski zespol, o ktorym byla juz tu mowa. > > Odpowiedzi na forum. > > > > Kto zgadnie pierwszy ma u mnie pifko > > > Mopże Behemot...? PUDLO! Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: moje pytanie 28.02.03, 12:46 Ja nie wiem ale wiem jak się nazywa kot Miecia i kot naszego guru Janka0. Tak to tylko mówię, w ramach ciekawostki... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: moje pytanie 28.02.03, 16:59 madee1 napisała: > Ja nie wiem ale wiem jak się nazywa kot Miecia i kot naszego guru Janka0. Tak > to tylko mówię, w ramach ciekawostki... To zdradz imiona ich kotow! Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: odp. 28.02.03, 12:55 niestety podpowiem, ze ma tez cos wspolnego ze mna i Pizmakiem) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: odp. 28.02.03, 12:58 foxy21 napisała: > niestety > podpowiem, ze ma tez cos wspolnego ze mna i Pizmakiem) o ile wiem koty też maja futerka....choc nie wszystkie......a jaki jest twój..? Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: odp. 28.02.03, 13:00 czyli chodzi tu o połączenie lisa, pizmaka i kota.... co z tego może wyjść??? może jakaś nowa odmiana chomika???? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: odp. 28.02.03, 13:02 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > niestety > > podpowiem, ze ma tez cos wspolnego ze mna i Pizmakiem) > > o ile wiem koty też maja futerka....choc nie wszystkie......a jaki jest twój..? > Moj to najpiekniejszy dachowiec, ale rozrabiaka straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Czekam.. IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 28.02.03, 13:31 Skoro Twój kot ma ciepłe imie i ma coś wspólnego z Foxem i piżmakiem to na pewno zwie sie Camel... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Czekam.. 28.02.03, 13:34 Gość portalu: Jack napisał(a): > Skoro Twój kot ma ciepłe imie i ma coś wspólnego z Foxem i piżmakiem to na > pewno zwie sie Camel... TAMTARAM TAMTARAM Niech zyje nam JACK!!!!! BRAVO! pozdrowienia ode mnie i Camelka)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Czekam.. 28.02.03, 13:37 foxy21 napisała: > Gość portalu: Jack napisał(a): > > > Skoro Twój kot ma ciepłe imie i ma coś wspólnego z Foxem i piżmakiem to na > > > pewno zwie sie Camel... > TAMTARAM TAMTARAM > Niech zyje nam JACK!!!!! > BRAVO! > pozdrowienia ode mnie i Camelka)))))) pozdrowienia dla camela........ Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Czekam.. 28.02.03, 13:37 No ładnie, Camela nie skojarzyłem. Ale Camelki sa ok, szkoda, że je z polskiego rynku wycofali, dobre były.(( Pozdrowienia dla Camelka futerkowego.))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Czekam.. IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 28.02.03, 13:39 foxy21 napisała: > Niech zyje nam JACK!!!!! > BRAVO! > pozdrowienia ode mnie i Camelka)))))) Dzięki za pozdrowienia również pozdrawiam... A piwo???... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Czekam.. 28.02.03, 13:43 Gość portalu: Jack napisał(a): > foxy21 napisała: > > > Niech zyje nam JACK!!!!! > > BRAVO! > > pozdrowienia ode mnie i Camelka)))))) > > Dzięki za pozdrowienia również pozdrawiam... > > A piwo???... Podaj adres, to wysle kuriem) Mieszkasz w stolycy? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do foxy.... 28.02.03, 13:46 Mam nadzieję, że w końcu dasz się namówić i zjawisz się na jakimś zlocie....w końcu zloty są po to by się na nich zjawiać.....możesz przyjść z camelem.....a trunkowy on chociaż... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jsck Re: Czekam.. IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 28.02.03, 13:47 foxy ...a może po prostu wpadniesz na spotkanko do Jazzgotu... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Czekam.. 28.02.03, 13:55 Bardzo chcialabym Was poznac Pewnie sie pojawie, ale bez Camelka, on sie nie nadaje. Trunkowy tez nie jest, ale za to dla oliwek zrobi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Czekam.. 28.02.03, 14:02 foxy21 napisała: > Bardzo chcialabym Was poznac > Pewnie sie pojawie, ale bez Camelka, on sie nie nadaje. > Trunkowy tez nie jest, ale za to dla oliwek zrobi wszystko No ale pewnie malibu z mleczkiem to by posmakował...... miau miau Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Czekam.. 28.02.03, 14:08 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > Bardzo chcialabym Was poznac > > Pewnie sie pojawie, ale bez Camelka, on sie nie nadaje. > > Trunkowy tez nie jest, ale za to dla oliwek zrobi wszystko > > > No ale pewnie malibu z mleczkiem to by posmakował...... > > miau miau I bez tego zachowuje sie jak pijany Uwaga zaraz nas wygonia na forum: zwierzeta Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Czekam.. 28.02.03, 18:31 I tak najfajniejsze są nietoperze i niektóre sępy. Ozzy chyba lubił nietoperze swego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś