Dodaj do ulubionych

The Music - rewelacja!!!!!!!

IP: 62.233.167.* 06.03.03, 20:03
Natknąłem się wczoraj w Radiu 94 na nowy kawałek brytyjskiego zespołu The
Music "Getaway" i absolutnie mnie powalił! Szybko pojechałem do Empiku i
kupiłem całą płytę. Z całą stanowczością mogę stwierdzić że jest to najlepszy
kawałek muzyki rockowej od kiedy Deep Purple nagrali "Smoke on the water".
Szkoda, że takie perełki nie oglądają światła dziennego. Wszystkim, którzy
lubią mocne granie polecam THe Music.
Obserwuj wątek
    • madee1 Re: The Music - rewelacja!!!!!!! 06.03.03, 20:07
      Proszę Księdza, ta płyta to już ma parę miesięcy... ale faktycznie, 'niegupia'
      jest. Też polecam.
      • Gość: Xionc Re: The Music - rewelacja!!!!!!! IP: 62.233.167.* 06.03.03, 23:12
        Ja wiem...
        Ale "Take the long road and walk it" znam tylko z poczekalni listy trójki i
        podobało mi się średnio... Natomiast Getaway to jest po prostu bajka!!!
        • miecio4 Re: The Music - rewelacja!!!!!!! 06.03.03, 23:16
          Gość portalu: Xionc napisał(a):

> Ja wiem...
          > Ale "Take the long road and walk it" znam tylko z poczekalni listy trójki i
          > podobało mi się średnio... Natomiast Getaway to jest po prostu bajka!!!

"Take the Long..." jest w poczekalni od pół roku a "Gateway" wyszedł trzy
          miesiace temu i nawet do niej nie wszedł.
          Swoją drogą mógłby Xionc znależć sobie dodatkowe źródło nowek muzyki oprócz
          listy trójki.
          • ilhan Re: The Music - rewelacja!!!!!!! 07.03.03, 11:43
            miecio4 napisał:

> Swoją drogą mógłby Xionc znależć sobie dodatkowe źródło nowek muzyki oprócz
            > listy trójki.

Pamiętaj, Mieciu, że księża mają z reguły bardzo ograniczone pole działania w
            tej materii wink))
            A tak w ogóle to od dłuższego czasu zupełnie olałem listę trójki, po prostu 90%
            muzyki tam puszczanej kompletnie mi nie odpowiada, a resztę znam zwykle na
            wylot od pół roku. Niestety, bo wychowałem się na tej audycji sad(
            • Gość: Xionc Re: The Music - rewelacja!!!!!!! IP: 213.77.7.* 07.03.03, 14:15

> Pamiętaj, Mieciu, że księża mają z reguły bardzo ograniczone pole działania w
              > tej materii wink))

O, niewierny czeka nas święta wojna! smile))

A tak a poważnie ja mam odwrotnie - z pr3 słucham już tylko listy i czasami z
              rozpędu świata na topie, ale chętnie dowiem się kiedy są w srujce jakieś dobre
              audycje z muzyką rockową (np. Kaczkowski)...
    • ilhan Re: The Music - rewelacja!!!!!!! 06.03.03, 20:12
      Gość portalu: Xionc napisał(a):

> Natknąłem się wczoraj w Radiu 94 na nowy kawałek brytyjskiego zespołu The
      > Music "Getaway" i absolutnie mnie powalił! Szybko pojechałem do Empiku i
      > kupiłem całą płytę. Z całą stanowczością mogę stwierdzić że jest to najlepszy
      > kawałek muzyki rockowej od kiedy Deep Purple nagrali "Smoke on the water".
      > Szkoda, że takie perełki nie oglądają światła dziennego.

Eee tam, jak to nie oglądają, jak ja kilka miesięcy temu widziałem w mieście
      Warszawie plakaty reklamujące płytę, a w radiu (znaczy się, w Trójce), to już
      niedługo będą dwa lata odkąd ich słyszałem. Fajna grupa, i małolaty jeszcze,
      całkiem obiecujący... Ciekawe co będzie z nimi dalej...
    • Gość: papryczka Re: The Music - rewelacja!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.72.4.* 06.03.03, 22:06
      Teledyski The Music leca na mtv2.

Jak dla mnie może być, ale nic specjalnego
      • Gość: soso Re: The Music - rewelacja!!!!!!! IP: 195.41.66.* 07.03.03, 13:05
        The music to the music. W Danii dostali 2 gwiazdki na 6 mozliwych i nic dodac
        nic ujac. Slabiutka plytka ale rozdmuchana przez wytwornie. Tyle tylko. Wcale
        nie wykluczam, ze cos z nich bedzie ale pierwsza jest cienka i tyle.

pzdrw

sos
        • Gość: janek0 Re: The Music - rewelacja!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.03.03, 20:27

stanowczo protestuję ! [zresztą po raz wtóry] macie
          cienkich krytyków w tej danii i wszystko. nie znają się,
          a może przygłusi troszkę ? :-]
    • munky Re: The Music - rewelacja!!!!!!! 07.03.03, 15:14
      a ja juz od paru miesięcy obstaje przy swoim, że The Music to nic
      nadzwyczajnego, poza charakterystycznym wokalem, który nawiasem mówiąc mnie
      wkurza i na dłuższą metę byłby chyba nie do zniesienia, ot tylesmile)
      • martolka Re: The Music - rewelacja!!!!!!! 09.03.03, 23:12
        munky napisał:

> a ja juz od paru miesięcy obstaje przy swoim, że The Music to nic
        > nadzwyczajnego, poza charakterystycznym wokalem, który nawiasem mówiąc mnie
        > wkurza i na dłuższą metę byłby chyba nie do zniesienia, ot tylesmile)

Zgadzam się w zupełności - wokal po krótkiej chwili jest irytująco nie do
        wytrzymania. To już lepsi są OK Go!. Też na MTV2.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka