Gość: Kaśka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:09 Znacie moze jakies zespoły, które graja w podobnym klimacie jak Zero 7, Lali puna czy Laika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magax Re: podobne do Zero7? 25.09.06, 21:28 może Tarwater chociaż tam pan na wokalu,, DONNA REGINA, polski HUSKY, Cinematic Orchestra, Mum... Może coś z Ninja Tune Ci podpasuje, Skalpel, Herbaliser -------- I Might Be Wrong... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka! Re: podobne do Zero7? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:43 A moze mógłbys(aś) polecić mi jakies piosenki? bardzo dziękuje i tak za wskazanie tych zespołów Odpowiedz Link Zgłoś
magax Re: podobne do Zero7? 25.09.06, 22:35 zerknij sobie np. tu www.youtube.com/watch?v=oHTFmJk7fH0 www.youtube.com/watch?v=wMzO2qO7v5Q www.youtube.com/watch?v=0F1RVXfiWEE www.youtube.com/watch?v=qRyPL1Jh3EY może sobie gdzieś znajdziesz Horizon - Cinematic Orchestra, re we la cja! -------- I Might Be Wrong... Odpowiedz Link Zgłoś
supervixen Re: podobne do Zero7? 25.09.06, 22:46 Dusty Trails - płyta pod tym samym tytułem Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podobne do Zero7? 25.09.06, 23:09 Air, Zoot Woman (swietny holenderski zespol, troche malo u nas znany), norweskie Beady Belle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka! Re: podobne do Zero7? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:12 bardzo wam dziekuje i czekam na jeszcze! ja jedynie moge jeszcze polecic Royskopp i Ladytron. Ciekawa jestem tez waszych ulubionych piosenek! Odpowiedz Link Zgłoś
active.x Re: podobne do Zero7? 25.09.06, 23:51 Takie luźne skojarzenia,ale moze coś się spodoba: Morcheeba - Slow Down Air - Cherry blossom girl Telepopmusic - Don't look back Royksopp - So easy Royksopp - What Else Is There Endles Blue - Ninety-nine Lamb - Angelica Ulrich Schnauss - On my own Odpowiedz Link Zgłoś
magax Re: podobne do Zero7? 26.09.06, 00:11 a rzeczy w stylu Lali Puny można znależć na stronce Morr Music, np. świetne The Notwist czy sympatyczne Guther. Aż mam ochotę wrócić do tych klimatów, zasłuchiwałam się w tym parę lat temu za sprawą Józka w Trójce -------- I Might Be Wrong... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymixx Re: podobne do Zero7? IP: 195.136.30.* 26.09.06, 13:02 wrocławski Oszibarack oczywista. jeszcze Sweetback - zespół na co dzień przygrywający Sade. Cibelle ostatnia także. Odpowiedz Link Zgłoś