blackforever 06.10.06, 20:49 Zakk Wylde jest jak zwykle genialny!Genialny i jeszcze raz genialny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 666devil666 Re: nowe Black Label Society IP: *.chello.pl 07.10.06, 10:04 zgadzam się, zgadzam się i jeszcze raz zgadzam się z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wart Re: nowe Black Label Society IP: *.crowley.pl 07.10.06, 10:52 a ja się z wami nie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wart Re: Wart bo ty jestes ćwok IP: *.crowley.pl 07.10.06, 15:21 a ty jesteś albo bardzo młody albo bardzo głupi obstawiam i jedno i drugie Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: nowe Black Label Society 07.10.06, 15:47 Nie wpadał bym w aż taki entuzjazm. Nie powiem, bardzo dobrze się tego słucha. Mocne gitery, melodia... ale poprzednia płyta według mnie jest lepsza Ta wydaje mi się bardziej... hmmmm... wygładzona, mniej zadziorna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silvanna Re: nowe Black Label Society IP: 62.29.253.* 09.10.06, 13:39 imo album bardzo udany, jakbym mial porownywac do poprzedniej - Mafia generalnie bardziej mi sie podobala, aczkolwiek z Shot to hell nie jestem jeszcze tak bardzo osluchany. Bardzo podobaja mi sie Blood is thicker than water oraz New religion. Ogolnie brawa dla Zakka, malo kto teraz potrafi tak grac. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś