maanki
10.06.12, 23:56
Jak w tytule. Wesele w sierpniu, na które muszę iść. Nienawidzę takich imprez i z reguły nie chadzam, ale na tym akurat być muszę. Mam problem oczywiście ciuchowy. Nie mam ani jednej rzeczy, która nadawałaby się na wesele. Proszę was o radę w wyborze 1. sukienki-typ jakiej kiecki mam szukać; 2-gdzie jej szukać;3-butów
Ad.1 wymiarów dokładnych nie znam ma 170/65 (w trakcie odchudzania ale kto wie co z tego wyjdzie) czyli delikatną nimfą nie jestem;odpadają wszelkie dopasowane i obcisłe kiecki-nie mogę cały czas być na wciągniętym brzuchu i myśleć czy fałdy mi się odznaczają czy nie;odpadają pastele,biel,róż itp. -cały czas noszę ciemne kolory więc teraz źle czułabym się w czymś co mi nie pasuje;odpadają cekiny,złota,kryształki,satyna,tafta i wszystko co się świeci-wizerunek lśniącej królewny nie dla mnie
ad.2 mieszkam w małej miejscowości, w kt. króluje bazarek i to samo w sklepach;chciałabym wiedzieć jakie sklepy/marki polecacie, gdzie mam szukać (i co przymierzać) chcę wyglądać elegancko, modnie i na miejscu;noszę i solara i H&M i orsaya i no name więc marka nie gra roli,ale 1500zł za kieckę nie dam
ad.3.kolejny problem-nie posiadam żadnych butów na wyższym obcasie (najwyższy ma chyba z 3-4cm)szpilek brak -nigdy nie miałam i mieć zapewne nie będę; i co teraz/zupełnie nie wiem jak ten problem rozwiązać
pomożecie????