Dodaj do ulubionych

najbardziej nielubiany wokalista lub wokalistka!!!

IP: *.wroc.gazeta.pl 10.11.01, 15:06
napewno każdy z was ma takiego wokaliste lub wokalistkę za którym nie przepada ze względu na
jego zachowanie,wygląd,muzykę.Na przykład ja nie lubię BRITNEY SREARS,ANGIE MARTINEZ
I MARIAH CAREY ze względu na ich styl i przedewszystkim głupie zachowanie.Jeśli chodzi o Angie to
musiałabym bardziej rozpisać się, bo tutaj mój problem tkwi w powiązaniu jej muzyki (hip-hop)z jej
stylem "ogólny".Nie przepadam za DEPECHE MODE I NIEKTÓRYMI POLSKIMI WYKONAWCAMI JAK
MAJA KRAFT,ALICJA BACHLEDA-CURUŚ,KAJA PASCHALSKA,ale przedewszystkim za ich muzykę
Obserwuj wątek
    • szarykot Re: najbardziej nielubiany wokalista lub wokalistka!!! 10.11.01, 19:54
      daj se luz z takimi postami bo ten temat jest tak stary, tak przedyskutowany i
      taki GŁUPI że po prostu przykro.
    • Gość: kostor Re: najbardziej nielubiany wokalista lub wokalistka!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 22:15
      ja osobiście nie znoszę kid rocka
      • Gość: grek Re: najbardziej nielubiany wokalista lub wokalistka!!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 11.11.01, 07:35
        Jest ich tak duzo, ze ciezkoby bylo wszystkich zliczyc :")
        pozdr.grek.
    • Gość: Gwendal Re: najbardziej nielubiany wokalista lub wokalistka!!! IP: *.chello.pl 11.11.01, 13:23
      Może dajmy sobie spokój z "wykonawcami" typu: Kaja Paschalska, Alicja Bachleda-
      Curuś i Ich Troje, co?

Ale ciągle pozostają przecież nielubiani wokaliści wśród zespołów cieszących
      się sporym szacunkiem i to od wielu lat. Moim osobistym typem byłby tu np. Jon
      Anderson z grupy Yes. Mimo, że słucham sporo rocka progresywnego, to do Yes nie
      mogę się przekonać właśnie z uwagi na wokal Andersona.

Pozdr.

Gwendal
      • Gość: Lyryr Vile Valo IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 15:58
        Co to za wokalistka???!!!!
        Nie kaleczy sie, nie tnie nozem....
        Poza tym jest plaska jak deska i brzydka!

P.S. Zupelnie jak ta dziwka Morlin Mięson
        • Gość: STYRO Re: Kuba Sienkiewicz IP: *.uc.nombres.ttd.es 19.11.01, 04:27
          Kuba Sienkiewicz za cwaniactwo i gwiazdorstwo... Ten facet uwaza sie nie
          wiadomo za kogo..
          • Gość: Misia Re: Kuba Sienkiewicz IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 14:13
            A ja nie lubię Urszuli, Mlynkovej, Ostrowskiej, Cugowskiego (ale tylko z
            wyglądu - brrr!), Milowicza. Reszty nie pamiętam albo jakoś trawię.
            Ale swoją dorgą - głupi temat. Żałuję, że tu napisałam. uncertain Bo o gustach się
            nie dyskutuje...

Hmmm...
            Pozdroofky
            Misia
            • Gość: moler Re: Kuba Sienkiewicz - do STYRO IP: *.de.deuba.com 19.11.01, 14:21
              Chyba cos Ci sie kolego pomylilo...Sienkiewicz i gwiazdorstwo?
              Ten facet potrafi, jak nikt dotad, nabrac wielkiego dystansu do gwiazdorstwa.
              Kiedy wydal Ci sie wszystkowiedzacy? On ma bardzo dobrze w glowie poukladane (moim zdaniem).
              • Gość: STYRO Re: Kuba Sienkiewicz - do molera IP: *.uc.nombres.ttd.es 19.11.01, 18:26
                Tak mi sie wydaje... Rozmawialem z nim czesto po koncertach jak jeszcze
                mieszkalem w polsce i... powtorze jeszcze raz gwiazda, cwaniak i cynik... To
                moze byc moja subiektywna opinia - zawsze moge sie mylicsmile)))... pozdrawiam
                serdecznie
              • Gość: whiliamsik K Sienkiewicz - nie lubie tego wykonawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 19:35
                Tez mi sie nie podoba muzyka Sienkiewicza, gwiazdorzenie to on nie gwiazdorzy, to przesada, ale zadufek z niego niezly, chyba wydaje mu sie ,ze tworzy muzyke elitarna, teksty płaskie, do tego skomponowane muzycznie w jakas monotonna rąbanke, zero talentu. Ale spiewac kazdy moze!smile
    • Gość: fan Re: najbardziej nielubiany wokalista lub wokalist IP: *.static.espol.com.pl 16.09.13, 13:43
      Doda
      • monika328 Re: najbardziej nielubiany wokalista lub wokalist 18.09.13, 19:39
        miley cyrus
    • 7limonka Re: najbardziej nielubiany wokalista lub wokalist 19.09.13, 15:18
      Ja nie lubię Miley Cyrus oraz Mariah Carey.
    • kruszynka427 Re: najbardziej nielubiany wokalista lub wokalist 25.09.13, 15:03
      Miley Cyrus
    • gaga86 Re: najbardziej nielubiany wokalista lub wokalist 18.07.14, 23:53
      bieber, hana-śmietana cyrus, kesha, nicki minaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka