Dodaj do ulubionych

Najbardziej wplywowe wokalistki???

26.03.03, 16:13
muzyka.interia.pl/wiadomosci/news?inf=368873
A kto to sa te na 1,2 i od 6 w dol miejscu? A gdzie np. Morisette, czy chocby
Madonna?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jack Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 26.03.03, 16:20
      Taaa... to najlepiej świadczy co warte sa podsumowania NME
    • loveletter Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 16:22
      cze67 napisał:

> <a href="http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/news?inf=368873"target="_blank">mu
      > zyka.interia.pl/wiadomosci/news?inf=368873</a>
      > A kto to sa te na 1,2 i od 6 w dol miejscu? A gdzie np. Morisette, czy chocby
      > Madonna?

Daj spokój cze, to zestawienie to jeszcze większa prowokacja niż Twoje hiphopowe pasożyty smile)

Lov.
      • cze67 Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 16:23
        loveletter napisa?:

> Daj spokój cze, to zestawienie to jeszcze wie˛ksza prowokacja niz˙ Twoje
        hiphopowe pasoz˙yty smile)

To nie byla prowokacja, tylko moje zdanie na ten temat.
        • loveletter Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 16:26
          cze67 napisał:

> loveletter napisa?:
          >
          > > Daj spokój cze, to zestawienie to jeszcze wie˛ksza prowokacja niz˙ Twoje
          > hiphopowe pasoz˙yty smile)
          >
          > To nie byla prowokacja, tylko moje zdanie na ten temat.

No wiemsmile, jak napisałem: kompletnie się z nim nie zgadzam. Ale mniejsza o to. Najważniejsze jest to, że ten waflarski ranking to też chyba ich zdanie na ten temat....
          • miecio4 Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 16:28
            loveletter napisał:

> Najważniejsze jest to, że ten waflarski ranking to też chyba ich zdanie na
            ten
            > temat....

Jakbyś dokładnie przeczytał to byś znalazł ze jest to ranking na podstawie
            ankiety.
            Ale ty przeczytałes to pobieżnie, jak inni czytają twoje wodolejstwo.
            • Gość: Jack Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 26.03.03, 16:37
              Ankieta ... więc jaki z niej płynie wniosek - NME czytaja półmózgie 12 latki ?
            • loveletter Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 16:57
              miecio4 napisał:

> Jakbyś dokładnie przeczytał to byś znalazł ze jest to ranking na podstawie
              > ankiety.
              > Ale ty przeczytałes to pobieżnie, jak inni czytają twoje wodolejstwo.

hehe, miecio nie przegapi okazji żeby próbować uszczypnąć mnie w dupę. Trochę Ci to cienko jednak idzie mietek, bo widać, że czepiasz się jakichś pierdół. Czyżby moje uwagi o Linkinach wyprowadziły Cię nieco z równowagi? Wiem, że były nieco uszczypliwe, ale żeby aż tak się miotać?

smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Wytłumaczę Ci jak ja widzę kwestię tego rankingu:
              Mimo, że była to ankieta to można przyjąć, że był to wyraz ich poglądów. Po pierwsze - nie ma tam napisane jaka była metodologia badań. Bardzo prawdopodobne, że kwestionariusz składał się z pytań zamkniętych typu: która z kobiet według Ciebie wywiera największy wpływ na współczesną muzykę:
              a.) Kelly Osbourne
              b.) Chester
              c.) Avril Lavigne
              ......

I wtedy wyniki zależą PRZEDE WSZYSTKIM od ich poglądów. Jeśli zaś pytania były otwarte to i tak mogli wypaczyć wyniki przez odpowiedni dobór respondentów tj - ograniczyć go do pewnych kategorii osób - np: do swoich odbiorców. A skoro pytają osoby czytające ich czasopismo to można się tych odpowiedzi spodziewać....
              Gdyby grupa respondetów była reprezentacyjna to czy wyniki nie byłyby nieco inne? Tak jak napisał cze: gdzie Alanis na przykład?

Wniosek: trzeba się nauczyć miecio wysnuwać pewne wnioski z tego co się czyta.

Myślę mietek, że możesz sobie darować polemiki ze mną, bo wyliniejesz, podupadniesz na zdrowiu, albo Ci się co gorsza komputer zawiesi. Nie mam jakoś specjalnie zacięcia by się pastwić nad Tobą - po naszej poprzedniej dyskusji o Linkinach widzę, że słaby z Ciebie adwersarz, bez poczucia humoru i w ogóle jakiś taki niewydarzony, co powoduje, że tracę zapał do potyczek.

Pozdrawiam. Do przeczytania, chociaż pobieżnego. Lov-Wodolej wink)))
              • miecio4 Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 17:03
                Doczytałem tylko do drugiego zdania. W żaden sposób nie potrafię cie czytac.
                Jeśli już chcesz coś mi przekazac to streszczaj sie na maxa. Zycie jest zbyt
                piękne by marnowac je na czytanie twoich przydługich fraglesów. Krótka piłka
                chłopcze- jak poza netem. Brak ci słuchaczy w realu to tu sie wyżywasz.
                • ostatni_mokichanin Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 17:04
                  Dobrze gada miecio4- wódki mu dać.
                  • miecio4 Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 17:04
                    Dzięi stary ale ja nie pije.
                    smile)))))))))
                • loveletter Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 17:05
                  miecio4 napisał:

> Doczytałem tylko do drugiego zdania. W żaden sposób nie potrafię cie czytac.
                  > Jeśli już chcesz coś mi przekazac to streszczaj sie na maxa. Zycie jest zbyt
                  > piękne by marnowac je na czytanie twoich przydługich fraglesów. Krótka piłka
                  > chłopcze- jak poza netem. Brak ci słuchaczy w realu to tu sie wyżywasz.

To będzie krótko: he hesmile)))) Myślę mietek, że prędzej czy później i tak przeczytasz, bo Cię ciekawość zeżre, co ten pieprzony Loveletter-wodolej tam naskrobał.
                  I jeszcze raz: he hesmile))
                  • cze67 Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 17:07
                    Pax panowie, pax!!! Nie o tym ten watek!!!
                    Swoja droga, do dzisiaj nie wiedzialem, ze sie nienawidzicie. Myslalem, ze MY
                    to jedna wielka rodzina...
                    • loveletter Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 17:09
                      cze67 napisał:

> Swoja droga, do dzisiaj nie wiedzialem, ze sie nienawidzicie.

No co ty cze!!! Nienawiść???????????? smile)))))))
                      Nie pamiętasz już kto ukuł dy-stans ??? wink)

Pozdrawiam w pokojuwink. Peaceletter wink
                      • cze67 Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 17:11
                        loveletter napisa?:

> No co ty cze!!! Nienawis´c´???????????? smile)))))))
                        > Nie pamie˛tasz juz˙ kto uku? dy-stans ??? wink)

Czytajac Wasze posty wyczulem co najmniej wrogosc a co najwiecej wlasnie
                        nienawisc...
                    • miecio4 Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 17:11
                      cze67 napisał:

> Swoja droga, do dzisiaj nie wiedzialem, ze sie nienawidzicie.

Lowleter nie przepada za mną odkąd mu udowodniłem że sie myli w pewnej
                      kwestii, której był pewnie -jak napisał- w 99,9%.
                      Tacy wszystko wiedzący pewniacy jak on strasznie przeżywaja swoje porażki.
                      • vulture <przerwa> 26.03.03, 17:14
                        To może pogadajcie o nowej płycie Bonnie Tyler z orkiestrą albo co?
                      • loveletter Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 17:19
                        miecio4 napisał:

> Lowleter nie przepada za mną odkąd mu udowodniłem że sie myli w pewnej
                        > kwestii, której był pewnie -jak napisał- w 99,9%.
                        > Tacy wszystko wiedzący pewniacy jak on strasznie przeżywaja swoje porażki.

Udowodniłeś mi !!! Brawo !!! smile))). Ech... człowiek sukcesu z tego mietka, co się zowiesmile))
                        Jeśli ty pomyłkę traktujesz jak porażkę to wcale się nie dziwię, że tak się łatwo irytujeszsmile)
                        dla wyjaśnienia - pomyliłem się wtedy w nazwie zespołu - napisałem, że słyszałem zespół "molo" a to był "mold" bo akurat te dwa razy gdy widziałem ich teledysk to było gdzieś w supermarkecie gdzie telewizory były daleko. I tyle.
                        Pomylić się każdy możesmile)), nie przypominam sobie żebym sobie włosy wyrywał z tego powodu.

Lov.
                        • astir Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 17:29
                          loveletter napisał:

> dla wyjaśnienia - pomyliłem się wtedy w nazwie zespołu - napisałem, że
                          słyszałe
                          > m zespół "molo" a to był "mold" bo akurat te dwa razy gdy widziałem ich
                          teledys
                          > k to było gdzieś w supermarkecie gdzie telewizory były daleko. I tyle.
                          > Pomylić się każdy możesmile)),

To o jedną literówkę TAAAKĄ wojnę zaczęliście?
                          Wolicie grabki czy łopadki do tych wiaderek?
                        • miecio4 Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 18:35
                          loveletter napisał:

> Jeśli ty pomyłkę traktujesz jak porażkę to wcale się nie dziwię, że tak się
                          łat
                          > wo irytujeszsmile)

Po raz ostatni oswiadczam że nie chodzi mi o żadne negowanie mylenia sie.
                          Kiedy starałem uświadomic ci że sie mylisz stwierdziłeś tylko "JESTEM PEWIEN
                          NA 99,9%". Lowleterzy przeciez moga sie mylic tylko w 0,1%.
                          Amen.
                          • cze67 Wkurzajace to jest bardzo 26.03.03, 18:44
                            Powiem szczerze - wkurza mnie kiedy jakis watek o okreslonym tytule, okreslonej
                            przez autora tematyce zamienia sie w jakies wzajemne zale, dopierdalanie sobie.
                            Mysle, ze od takich rzeczy sa prywatne konta, zeby wyjasnic porozumienia miedzy
                            soba. A nie np. niniejszy watek, ktory byl (bo juz chyba nie jest) o czyms
                            zupelnie innym.
                            PS. Na taka chorobe, to znaczy kompletnego zbaczania z tematu cierpi 90 procent
                            watkow na forum. Nie tylko na tym. Smutne to jest czesto bardzo.
                            • miecio4 Re: Wkurzajace to jest bardzo 26.03.03, 18:49
                              cze67 napisał:

> Powiem szczerze - wkurza mnie kiedy jakis watek o okreslonym tytule,
                              okreslonej
                              >
                              > przez autora tematyce zamienia sie w jakies wzajemne zale, dopierdalanie
                              sobie.
                              >
                              > Mysle, ze od takich rzeczy sa prywatne konta, zeby wyjasnic porozumienia
                              miedzy
                              >
                              > soba. A nie np. niniejszy watek, ktory byl (bo juz chyba nie jest) o czyms
                              > zupelnie innym.
                              > PS. Na taka chorobe, to znaczy kompletnego zbaczania z tematu cierpi 90
                              procent
                              >
                              > watkow na forum. Nie tylko na tym. Smutne to jest czesto bardzo.

Dobrze gada -w górę dziada.
                              Ale cóz począć na tych którzy odreagowują tutaj swoje stresy dnia codziennego?
                              • cze67 Re: Wkurzajace to jest bardzo 26.03.03, 18:51
                                miecio4 napisa?:

> Dobrze gada -w góre˛ dziada.
                                > Ale cóz pocza˛c´ na tych którzy odreagowuja˛ tutaj swoje stresy dnia
                                codziennego?

Ciekawa odpowiedz, mieciu.
                                • miecio4 Re: Wkurzajace to jest bardzo 26.03.03, 18:55
                                  cze67 napisał:

> Ciekawa odpowiedz, mieciu.

Czyżbyś chciał mi zasugerowac że......?
                                  • loveletter Re: Wkurzajace to jest bardzo 26.03.03, 18:59
                                    miecio4 napisał:

> Czyżbyś chciał mi zasugerowac że......?

Tak mietek, że wypowiedź była niezamierzenie (?) autoironiczna smile))))))
                                    • miecio4 ważne oswiadczenie! 26.03.03, 19:02
                                      Dobra- wybaczam wszystkim.

I niczym Rewiński w Alternatywy 4 siedze teraz na parapecie okna wieżowca z
                                      nogami na zewnątrz.
                                  • astir Re: STOP!!! 26.03.03, 19:04
                                    Już wy sobie lepiej niczego nie sugerujcie!
                                    W te pędy na stronę, dajcie sobie w pysk i muzykę relaksacyjną sobie zapuśćcie!!
                                    A później kolacja i spacer - złe humory szybciej wam wywietrzeją.
                                    JUŻ!!!
                                    • loveletter Re: STOP!!! 26.03.03, 19:10
                                      astir napisała:

> Już wy sobie lepiej niczego nie sugerujcie!
                                      > W te pędy na stronę, dajcie sobie w pysk i muzykę relaksacyjną sobie zapuśćcie!
                                      > !
                                      > A później kolacja i spacer - złe humory szybciej wam wywietrzeją.
                                      > JUŻ!!!

Ależ droga astir !! Ja się tu świetnie bawię smile). Humor mam jak nigdy hi hismile). Tylko mietek coś taki markotny i z parapetu chce się rzucać....

Pozdrawiam. Pokojowy Loveletterwink
                                      • astir Re: Miecio! 26.03.03, 20:30
                                        loveletter napisał:
                                        > Tylko mietek coś taki markotny i z parapetu chce się rzucać....

Miecio! Która ci tak dopiekła: Pink, Avril, Missy czy obie Tatu???
                                        Z góry czy z dołu patrząc, desperacja wysokich lotów...dasz radę odfrunąc na
                                        taki poziom?
    • vulture AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! 26.03.03, 17:02
      NME mnie wkurza już z tymi rankingami. Teraz znowu było 100 albumów "ever" i
      znów jakieś nieporozumienia w zestawieniu - olać ich i już.
    • Gość: nikka Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 17:33
      Kim są te wszystkie panie i gdzie jest Jennifer??? Pora umierać...
      • cze67 Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? 26.03.03, 17:34
        Gos´c´ portalu: nikka napisa?(a):

> Kim sa˛ te wszystkie panie i gdzie jest Jennifer???

Jennifer Rush? Jej czas juz chyba minal.
        • Gość: nikka Re: Najbardziej wplywowe wokalistki??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 17:36
          Lopez! Lopez, drogi Cze...
          • vulture . 26.03.03, 17:38
            W zasadzie to niech moja sygnaturka tym razem wystarczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka